Heads Up HT SNG - P****Stars

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: From Zero to Hero

Odoslaťod Lucky566 22 Jan 2011 18:37

poldinhoo napísal:davaj spoiler uz som result oriented ale ten tvoj miniminraise na takom flope je proste otras :bad:
btw. na nejaku radu si musis pockat od niekoho kompetentneho:),len nejako nechapem co si chcel dosiahnut tym minraisom

mal som opäť problémy s timebankom a v tej rýchlosti som namiesto bet pot, min betol. Ale tak myslím že to až tak neovplyvnilo handu v tomto prípade. Ako sa tak teraz pozerám tak som to mal asi foldnúť pretože bil som len QQ. A dik za radu budem to postovať cez spoilers!
Lucky566

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 21 krát/5 krát

Odoslaťod Lucky566 26 Jan 2011 16:46

Everleaf $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1142700
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $26.97
Hero (BB): $9.38 tight
UTG: $4.39 fish, calling station
MP: $10.81 dobrý hráč, ktorý rád stealoval multy-way poty
CO: $2.65
BTN: $15.85

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with K :heart: A :heart:
UTG raises to $0.20, MP raises to $0.60, 3 folds, Hero calls $0.50, UTG raises to $1.20, MP raises to $3.60, HERO??? po min raise UTG som ho odhadoval na QQ+, MP bol dosť kreatívny hráč a mohol stealovať ale nemal nato pozíciu ani odds, dorovnal som to preto lebo som netušil čo môže mať MP a zdalo sa mi to podozrivé podľa MP bet sizing, po tých mini reraisoch som to pochopil

Spoiler:
Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with K :heart: A :heart:
UTG raises to $0.20, MP raises to $0.60, 3 folds, Hero calls $0.50, UTG raises to $1.20, MP raises to $3.60, 1 fold, UTG raises to $4.39, MP calls $0.79

Flop: ($9.43) 5 :heart: 7 :heart: T :diamond: (2 players)

Turn: ($9.43) T :club: (2 players)

River: ($9.43) A :club: (2 players)

Final Pot: $9.43
UTG shows K :spade: K :club: (two pairs, kings and tens)
MP shows A :diamond: A :spade: (a full house, aces full of tens)
MP wins $8.96
(Rake: $0.47)

Zaujímalo by ma by som mal robiť na takom flope keby som sa dostal do hry s dvoma hráčmi po niekoľkých rr?
Lucky566

Odoslaťod tucniak 26 Jan 2011 18:31

a ako by si sa tam dostal?ze by si po akci minr/3bet/flat/4bet/5bet flatol AK? :hrable:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 26 Jan 2011 19:05

Never ever call. Ani sa nemusis pozerat na celu situaciu komplexne, staci sa pozriet na UTG - ako pises, je to station. Aku range mu dame, ked nam minraisuje/min4betuje z UTG vs 2 hraci? A o co lepsie sme na tom, ked to masivne 3betuje kreativny reg?

Obv fishka sa svojej ruky vzdat nechce a reg nema dovod sa tam s nou izolovat napr. s rukou ako TT/JJ, co by mohol robit vs nejaky maniak (ktory pf shovne random Ax) a teba by chcel vytlacit. Tuto obaja hraci raisuju purely for value, rega by som putol na KK/AA, mozno z casu na cas QQ. Ale to by podla mna 5bet shovol vzhladom na dead money a to, ze fishka nefolduje nikdy + s tym nechce hrat 3way, ked je obrovska sanca, ze na K-high a A-high boarde bude way behind (ofc mam stale na mysli to QQ). Ked to takto 3betuje a nafukuje pot, tak podla mna ine ako AA/KK tam bude mat velmi malokedy, ostatne ruky tu podla mna shovne a iba tieto su take, ze sa snazi napchat co najviac penazi do potu. Dokonca by som tvrdil, ze keby je to ozaj dobry reg, tak to tu robi iba s KK - horsie shovne/foldne a AA tak 50% casu iba callne s tym, ze tu uz moze zvazovat nejaky slowplay a na dobrom boarde sa stacknut vs TPTK alebo nizsi overpair.
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Lucky566 26 Jan 2011 20:37

ok dikes

tucniak napísal:a ako by si sa tam dostal?ze by si po akci minr/3bet/flat/4bet/5bet flatol AK? :hrable:

myslel som že by to utg len dorovnal ... to znamená že by to bolo minbet/3bet/flat/call ... tak potom by som to na flope mal pushnuť aj proti takým ranges?
Lucky566

Odoslaťod tucniak 26 Jan 2011 20:38

a ty vies ako by sa UTG zachoval na takom flope? jeho akcia nedefinuje jeho range uz potom? ;)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Lucky566 01 Feb 2011 18:49

Review (JANUARY) "month full of experience"
- presunul som sa do herni "MintedPoker" s rakebackom 40% [$$$]
- depozitol som 100$ [$]
- odohral som 3K+ hands [×]
- hral som NLH2-NLH50 [×]
- urobil som cash out 50$ [×]

Nuž tento mesiac žiadna sláva ale je to spôsobené tým že som skoro nič nehral. K herni, software je super, support tak isto a o rakebacku ani nehovorím. Na druhej strane traffick je tu otrasná ale fishiek dosť. K profitu, dá sa povedať že som ho vymenil za skúsenosti! Moje výkony boli ako na hojdačke: 3x som bustol a znovu rebuildol. Mesiac som skončil - 20$, ale 50$ som cash outol.
Ako plus beriem fakt že som sa naučil bojovať s tiltom čiže už začínam porážať najťažšieho súpera, seba :D.

Targets to FEBRUARY
- premeniť skúsenosti v profit
- hrať NLH2 - NLH4
- 4 tablovať
- odohrať 20K hands
- 15+bb/100hands

so wish me :gl:
Lucky566

Odoslaťod matiapag 01 Feb 2011 19:21

Lucky566 napísal:- hral som NLH2-NLH50 [×]

:wall:

Lucky566 napísal:so wish me :gl:

A nemal si ho dost, ked po hrani NL50 si este stale medzi zivymi? :D Ne, vazne, na toto si davaj pozor, to je proste proti zdravemu rozumu a je to typicky prejav fishky. Stavim aj gate na to, ze na NL50 ta 85% superov dominovalo. Ak si das na to pozor a budes sa drzat ostatnych bodov, tak sa mozes tesit na vysledky, tie sa urcite dostavia ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Lucky566 01 Feb 2011 19:28

matiapag napísal:A nemal si ho dost, ked po hrani NL50 si este stale medzi zivymi? Ne, vazne, na toto si davaj pozor, to je proste proti zdravemu rozumu a je to typicky prejav fishky. Stavim aj gate na to, ze na NL50 ta 85% superov dominovalo. Ak si das na to pozor a budes sa drzat ostatnych bodov, tak sa mozes tesit na vysledky, tie sa urcite dostavia

ja viem že som fishka pretože nedodržiavam BM ale to sa zmení od tohto mesiaca .. k tomu NLH50 bol to HU a sadol som si k hráčovi s ktorým som toho už dačo odohral a nemal plný stack .. snažím sa table selectovať je to oveľa lepšie ako som si myslel ... keď som si minule čítal moju históriu blogu tak som neveril ako fishy hrám preto som si uvedomil že tadiaľto cesta nebude viesť! ;)

wish u :gl:
Lucky566

Odoslaťod matiapag 01 Feb 2011 19:35

Tak to je fajn, ze si taketo veci uvedomujes a snazis sa na nich pracovat, to je velmi dobry krok a iste sa ti to vyplati. Len netreba podlahnut chvilkovym emociam, ako ze prehras 5BI na tvojom limite, tak sup ho na ten vyssi a nahrajme to naspat. Treba si na to davat pozor, ak mas safe BR, tak takyto maly swing "proti tebe" nema sancu a musis nad nim zvitazit ;)

K tej table selection - je to samozrejme parada, uz si hru bez toho ani neviem predstavit ;) Ak mas fishy hernu, tak je to dobre, ja na stars si este aj sessions planujem napr. na nocne hodiny, lebo iba vtedy je tam dobra koncentracia fishiek, inak vacsinou samy nit/reg :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!