Lucky566 napísal:nuž raz za 1000 hand si môžem dovoliť nejaký EV- call pf ...
aby si vyrovnal hru? Cize to mam chapat, ze si to spravil s vedomim, ze je to EV-?

Lucky566 napísal:mne išlo o samotný call post flop ...
matiapag napísal:Obv vies, ako odstrasit ludi od prispievania do blogu, len tak dalej Ocividne tu obhajujes svoj move totalne crazy uvahou (mozem si dovolit -EV call pf), nevyjadrujes sa k mojim postom, neodpovedas na otazky, iba si melies dookola to iste... Nevidim teda dovod, naco si tu ruku sem vobec daval, ked nechces pracovat na svojej hre
matiapag napísal:Co to je, to vyrovnavanie hry, ktore tu stale spominas? mas na mysli balancovanie ranges? to ti kto poradil, ze na nl4 je to proti fishkam potrebne? ty nepotrebujes nic take, a uz vobec nie proti fishkam...
matiapag napísal: to ti kto poradil, ze na nl4 je to proti fishkam potrebne? ty nepotrebujes nic take, a uz vobec nie proti fishkam...
Lucky566 napísal:Nuž ... skôr než ma zase totálne skritizujete tak sa vás pýtam, za predpokladu žeby hráči na sb a bb mali väčšie stacky tak by to bol EV+ call? Ak viem že s určitosťou to callnu.
Lucky566 napísal:... človek sa aj bojí odpovedať pretože potom ho ešte niekto obviní že: "vies ono nemusis nieco pisat len za kazdu cenu aby si nieco napisal, skus radsej menej a rozumne, ked nevies, spytaj sa."
Lucky566 napísal:ďalej pri AI na flope som si bol vedomý že to najskôr nebude EV+ ale potom som si uvedomil že to chcem hrať, nejaký pocit
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.