Heads Up HT SNG - P****Stars

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: From Zero to Hero

Odoslaťod matiapag 04 Feb 2011 21:42

Lucky566 napísal:nuž raz za 1000 hand si môžem dovoliť nejaký EV- call pf ...

aby si vyrovnal hru? Cize to mam chapat, ze si to spravil s vedomim, ze je to EV-? :D Trosku som mimo :D Imo pri winrate 10bb/100 nahras za 1000 ruk v priemere 1BI. Cize ak spravis takyto call raz za 1000 ruk, odpalis tam svoj BI, tak si sa prave pripravil o profit, ktory 4tablovanim nahras tak za 3 hodinky :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Lucky566 04 Feb 2011 21:47

mne išlo o samotný call post flop ...
Lucky566

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 21 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 04 Feb 2011 21:50

Lucky566 napísal:mne išlo o samotný call post flop ...

wow, podla mna si tam postflop necalloval :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Lucky566 04 Feb 2011 22:03

ok .. ďakujem za "rady" ...
Lucky566

Odoslaťod matiapag 04 Feb 2011 22:11

Obv vies, ako odstrasit ludi od prispievania do blogu, len tak dalej :good: Ocividne tu obhajujes svoj move totalne crazy uvahou (mozem si dovolit -EV call pf), nevyjadrujes sa k mojim postom, neodpovedas na otazky, iba si melies dookola to iste... Nevidim teda dovod, naco si tu ruku sem vobec daval, ked nechces pracovat na svojej hre :dzejkej:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Lucky566 04 Feb 2011 22:38

matiapag napísal:Obv vies, ako odstrasit ludi od prispievania do blogu, len tak dalej Ocividne tu obhajujes svoj move totalne crazy uvahou (mozem si dovolit -EV call pf), nevyjadrujes sa k mojim postom, neodpovedas na otazky, iba si melies dookola to iste... Nevidim teda dovod, naco si tu ruku sem vobec daval, ked nechces pracovat na svojej hre

... človek sa aj bojí odpovedať pretože potom ho ešte niekto obviní že: "vies ono nemusis nieco pisat len za kazdu cenu aby si nieco napisal, skus radsej menej a rozumne, ked nevies, spytaj sa."

matiapag napísal:Co to je, to vyrovnavanie hry, ktore tu stale spominas? mas na mysli balancovanie ranges? to ti kto poradil, ze na nl4 je to proti fishkam potrebne? ty nepotrebujes nic take, a uz vobec nie proti fishkam...

... čo sa týka vyrovnávania hry mal som namysli balancovania ranges

matiapag napísal: to ti kto poradil, ze na nl4 je to proti fishkam potrebne? ty nepotrebujes nic take, a uz vobec nie proti fishkam...

.. čo sa tohto týka nehral som čisto len s fish-kami ale boli tam aj dvaja celkom dobrý hráči ... a keďže nie som stroj tak som si "dovolil" dorovnať pf s tým že ak netrafím nejakú draw+ tak to foldnem, ďalej pri AI na flope som si bol vedomý že to najskôr nebude EV+ ale potom som si uvedomil že to chcem hrať, nejaký pocit ...

moja otázka znela:
Lucky566 napísal:Nuž ... skôr než ma zase totálne skritizujete tak sa vás pýtam, za predpokladu žeby hráči na sb a bb mali väčšie stacky tak by to bol EV+ call? Ak viem že s určitosťou to callnu.

a nie či je to pf EV+ .. išiel som do toho s tým

Možno som fish, ale každý sme nejako začínali ...
Preto mi prosím dajte šancu a nesúdite ma podľa 5k hands ...
Lucky566

Odoslaťod tucniak 04 Feb 2011 23:46

Sudime ta podla toho,ako vystupujes a ako pristupujes k radam..ty pises,ze si mozes dovolit ev- call.nuz,mozes rob si co chces..ked ale prides po radu a spindas ludi za to,ze ti poradili..well gl lebo ti sem prestanu pisat lol..
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 05 Feb 2011 00:08

Lucky566 napísal:... človek sa aj bojí odpovedať pretože potom ho ešte niekto obviní že: "vies ono nemusis nieco pisat len za kazdu cenu aby si nieco napisal, skus radsej menej a rozumne, ked nevies, spytaj sa."

Presne naopak! Praveze ide o to, aby si aspon nieco napisal, nech vieme, ako rozmyslas! Praveze ked neodpovies na otazku k ruke, tak mi to skor pride ako nezaujem z tvojej strany...

Lucky566 napísal:ďalej pri AI na flope som si bol vedomý že to najskôr nebude EV+ ale potom som si uvedomil že to chcem hrať, nejaký pocit

no a toto je presne to, preco je lepsie, ked daco napises... Totiz ak si to hral "na pocit" a s vedomim, ze "to najskor nebude EV+", tak ocividne je ten hand riadny spew, v pokri sa nehra na pocity, ze aka karta pride, ale na matematiku ;) Neber to hned, prosim ta, ako nejake sprdnutie, proste si z toho zober ponaucenie a hotovo ;) Je mi jasne, ze nejako zacat musis, aj ja som zacinal a ak si kuknes prve stranky mojho blogu, tiez tam najdes kadejaku zverinu ;) Len ked pouzivam nejake expresivnejsie vyjadrenia alebo prirovnania, tak je to iba kvoli tomu, aby si si tu chybu uvedomil a poucil sa z nej, nie aby si sa bal pisat cokolvek :)

Tak dufam, ze sme si to vysvetlili a rozumies, co som sa ti tu snazil objasnit. Tucniak ti to napisal pomerne dost vystizne a strucne, tak sa skus nad tym iba zamysliet ;) Nemusis sa bat opisovat svoje myslienkove postupy alebo co, ale tiez sa netreba hned urazat :) Musi ti byt jasne, ze ako zaciatocnik robis vela chyb a niektore budu naozaj kuriozne a nejaka ta hlaska sa k nim najde :) Aspon sa mozes tesit na obdobie, ked sa za par mesiacov obzries na svoje zaciatky a uvidis tam niektore svoje vyroky, na ktorych sa dobre zabavis ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod PaulRivers 05 Feb 2011 05:03

wow, nehnevaj sa na mna, ale toto je presne ukazka toho, ako ked sa ludia v crying postoch stazuju ze prehrali s KK proti fish, co ani za nic na svete nebola ochotna polozit svoje 57s na ruke ..... akurat je to postnute z tej opacnej strany :D

imho ked tu uz postujes daku ruku, tak to snad nerobis s tym ucelom, aby si si za kazdu cenu obhajil svoj nazor. ked ti vacsina skusenejsich ludi pise, ze to bol zly move, tak sa nesnaz ospravedlnit svoje spravanie, ale zamysliet sa nad tym co ti pisu, zistit kde si spravil chybu a poucit sa do buducna. vyjadrenia typu ze raz za 1K ruk mozes spravit EV- call (aj ked to nebol call) su uplne z cesty (a to nehovorim o tom balansovani :lol2: range).

dalsia vec je, ze nikto ta nebude sudit podla toho ci si fish a ako zacinas, ani na zaklade 5k ruk. kazdy si spravi svoj nazor podla toho, ako pristupis k jeho radam. lebo vies ako sa hovori - kde nie je vola, nie je ani cesta, alebo inymi slovami - komu niet rady, tomu niet pomoci :)

EDIT:
jo, este ma napadlo ... ked sa chces silou mocou riadit pri hre pocitmi, tak mozes hrat ovocnickov na automate ... pripadne vytacat ruletu. ti borci co to praktizuju maju tiez stale ten pocit, ze tentoraz to pride :Yahoo!:
Obrázok používateľa
PaulRivers

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 9 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 05 Feb 2011 09:39

Lucky566 napísal:nuž raz za 1000 hand si môžem dovoliť nejaký EV- call pf ...

Tym vyrovnavanim hry myslis polarizovanie svojej range?
Ten -EV call si dovolit nemozes (teda mozes, ale nevidim dovod), ale kedze je to EV-, tak to znamena, ze pokial ho budes robit, bude stratovy nie? Alebo mi nieco unika?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!