Heads Up HT SNG - P****Stars

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: From Zero to Hero

Odoslaťod Lucky566 02 Feb 2011 15:21

Nuž dnes som chcel pokračovať v gridení ale nejako som nemal silu zapol som si dva stoly NLH4 a dva NLH2 a po polhodine som bol BE potom som vypol NLH2-ky a hneď som povyhrával pekné poty. Nakoniec som si nechal len NLH4€ 4max a tam som vyhral 3BI. Tak teraz neviem či mám hrať na objem alebo na kvalitu. Poraďte ako mám začal s multitablingom? Dva stoly zvládam ale nerobím kreatívne moves. Môj profit pochádza často s druhého alebo až tretieho barrelu. Mám naďalej hrať len jeden stôl??

hand:

Everleaf $0.02/$0.04 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1152539
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

felice88 (BB): $1.39
rascal16 (CO): $2.48 Fish, calling station
theking16 (BTN): $2.88 slowplayoval pf AA, AQ, KQ a to isté urobil aj s nuts
Hero (SB): $7.79 hral som veľmi agressivne kvôli weak hráčom

Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 5 :heart: A :spade:
rascal16 calls $0.04, theking16 calls $0.04, Hero calls $0.02, felice88 checks checkol som kôli vyváženiu hry, inak bežne by som rr na 20c

Flop: ($0.16) K :diamond: K :heart: A :club: (4 players)
Hero bets $0.16, felice88 folds, rascal16 calls $0.16, theking16 raises to $0.32, Hero calls $0.16, rascal16 calls $0.16 po rr som ho dával na A8+ alebo KTs+, fish mohla mať aj hocijaký pár nuž ale rozhodol som sa pre call pretože to bol weak hráč ale po väčšom bete na turne by som cold foldol :)

Turn: ($1.12) 9 :diamond: (3 players)
Hero checks, rascal16 checks, theking16 bets $0.30, Hero calls $0.30, rascal16 calls $0.30

River: ($2.02) A :heart: (3 players)
Hero bets $2.02, rascal16 calls $1.82 all in, theking16 calls $2.02

Spoiler:
Final Pot: $7.88
Hero shows 5 :heart: A :spade: (a full house, aces full of kings)
jeden muckol KTs a druhý K6o :Yahoo!:
Hero wins $7.11
Hero wins $0.39
(Rake: $0.38)

Myslíte že tie cally boli správne? Viem asi som to mal foldnuť ale na flope po calle minrr som už dostával dobré odds.
Lucky566

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 21 krát/5 krát

Odoslaťod meomir 02 Feb 2011 15:37

Skus si vypocitat aku mas sancu na flope a turne na vyhru a napis, ze kedy tu budes v zisku...

http://www.pokerportal.sc/poker-skola/poker-kalkulacka/

Si investoval 0.32 na flope + 0.30 ma turne...

Turn a river povazujem za zazrak...
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Mathejs 02 Feb 2011 15:38

U mna je to fold PF.
Neviem ci tu je na mieste hovorit o nejakych odds, ktore dostavas na flope. Si v principe drawing dead a IMO horko tazko najdes ruku, ktora je horsia ako tvoja a rejzuje ta 3way.
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod matiapag 02 Feb 2011 15:59

Ta ruka je dost missplayed podla mna. Ty tu vazne niekedy raisujes A5o, ked mas pred sebou 2 limperov? Musis si uvedomit, ze casto tu budes hrat multiway (kedze maz za sebou take fishky co nefolduju z principu) a budes uplne OOP! A5o na to nie je absolutne dobra ruka a tuto by si mal otvarat naozaj iba velmi velmi uzku cast svojej range, especially na NL4.

Na flope dovod nasho betu? Dovod nasho sizingu? Je to 4 value alebo bluff? Co myslime, ze super callne? Co myslime, ze raisne? Aku akciu od neho ocakavame na turne, ak mu priradime range A8+ KTs+? Na akych kartach chceme pokracovat a ako? A why the hell callujeme, ak sme mu priradili takuto range a mame 2 outy? Skus odpovedat na tie otazky, naozaj sa zamysli nad tym a mal by si prist na to, kde je chyba...

Co sa multitablovania tyka - playing 1 table sucks, ako to tu raz niekto mudry napisal... Proste prichadzame o vyhodu, ktoru nam online poker prinasa, a to je objem ruk. Ty takto odohras strasne malo za strasne dlhy cas, cize ak aj mas dobru winrate, tak sa budes posuvat vyssie velmi pomaly. Podla mna minimalne 2 stoly na zaciatok maj otvorene, snaz sa sustredit na cely priebeh hry. Neviem si predstavit, ako by si to mohol nezvladat, vsak vela casu aj tak nebudes mat akciu a ten treti stol si otvoris uz potom podvedome :D Aj ja som mal niekedy problemy s 3 stolmi, ale teraz to uz fici ;) Ked mas trackovaci soft, tak nemas problemy s readmi na hracov a poznamky si stiham pisat, aj ked hram 4 stoly. Ked 6, tak je to uz horsie, ale aj to sa da ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod meomir 02 Feb 2011 16:02

matiapag napísal:
Na flope dovod nasho betu? Dovod nasho sizingu? Je to 4 value alebo bluff? Co myslime, ze super callne? Co myslime, ze raisne? Aku akciu od neho ocakavame na turne, ak mu priradime range A8+ KTs+? Na akych kartach chceme pokracovat a ako? A why the hell callujeme, ak sme mu priradili takuto range a mame 2 outy? Skus odpovedat na tie otazky, naozaj sa zamysli nad tym a mal by si prist na to, kde je chyba...

Ja cakam na ozrejmenie toho flopu z jeho strany... Nech vidi ako si zavaril "hrou" pred flopom...
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod tucniak 02 Feb 2011 16:09

:tucniak: ham nandal si im to
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 02 Feb 2011 16:12

Ja cakam, ze ak pride s dobrou odpovedou aspon na jednu z tych otazok, tak sa pousmeje potom nad tymi ostatnymi :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Lucky566 02 Feb 2011 17:04

matiapag napísal:Ta ruka je dost missplayed podla mna. Ty tu vazne niekedy raisujes A5o, ked mas pred sebou 2 limperov? Musis si uvedomit, ze casto tu budes hrat multiway (kedze maz za sebou take fishky co nefolduju z principu) a budes uplne OOP! A5o na to nie je absolutne dobra ruka a tuto by si mal otvarat naozaj iba velmi velmi uzku cast svojej range, especially na NL4.

.. takže A5o OOP pri m-way pote fold

matiapag napísal:Na flope dovod nasho betu? Dovod nasho sizingu?

Kvôli hráčovi "rascal16", ktorý calloval any flop a donútenie hráča "theking16" foldnúť jeho high pair.
matiapag napísal:Je to 4 value alebo bluff?

For value bluff. :crazy:
matiapag napísal:Co myslime, ze super callne?

Fish menšie páry, str draw, lepšie karty ak mám ja. "theking16" KK+
matiapag napísal:Co myslime, ze raisne?

Fish nič, theking16" Ax+ Kx+
matiapag napísal:Aku akciu od neho ocakavame na turne, ak mu priradime range A8+ KTs+?

Small bet or check
matiapag napísal:Na akych kartach chceme pokracovat a ako?

"A" call or check
matiapag napísal:A why the hell callujeme, ak sme mu priradili takuto range a mame 2 outy?

.. skrat, 4 stoly blikali, vidím ako fish calluje a "theking16" min raisuje pozriem do poznámok "weak-tight", rozhodujem sa pre semi-bluff, a potom som len dorovnal 30c pretože to bolo voči potu máálo
matiapag napísal:Skus odpovedat na tie otazky, naozaj sa zamysli nad tym a mal by si prist na to, kde je chyba...

Áno teraz mi to došlo respektíve tesne po odohraní že som mal mega luck! Ok poučím sa.

matiapag napísal:Co sa multitablovania tyka - playing 1 table sucks, ako to tu raz niekto mudry napisal... Proste prichadzame o vyhodu, ktoru nam online poker prinasa, a to je objem ruk. Ty takto odohras strasne malo za strasne dlhy cas, cize ak aj mas dobru winrate, tak sa budes posuvat vyssie velmi pomaly. Podla mna minimalne 2 stoly na zaciatok maj otvorene, snaz sa sustredit na cely priebeh hry. Neviem si predstavit, ako by si to mohol nezvladat, vsak vela casu aj tak nebudes mat akciu a ten treti stol si otvoris uz potom podvedome :D Aj ja som mal niekedy problemy s 3 stolmi, ale teraz to uz fici ;) Ked mas trackovaci soft, tak nemas problemy s readmi na hracov a poznamky si stiham pisat, aj ked hram 4 stoly. Ked 6, tak je to uz horsie, ale aj to sa da ;)

.. no hral som 4 stoly a už to celkom stíham

tucniak napísal: ham nandal si im to

nuž dobre zahral som to asi najhoršie ako sa dalo .. uznávam
Mathejs napísal:U mna je to fold PF.
Neviem ci tu je na mieste hovorit o nejakych odds, ktore dostavas na flope. Si v principe drawing dead a IMO horko tazko najdes ruku, ktora je horsia ako tvoja a rejzuje ta 3way.

prečo je to fold pf? Som síce OOP ale mám pot odds 8:1 a pri dobrom flope môžem vybluffovať alebo niečo trafiť.
Lucky566

Odoslaťod tucniak 02 Feb 2011 17:12

fuha chalan neviem neviem ty ked semi bluffujes cek/callom za 1/4 potu a okrem toho dokazes aj valuebetbluffovat, no wau.

vies ono nemusis nieco pisat len za kazdu cenu aby si nieco napisal, skus radsej menej a rozumne, ked nevies, spytaj sa.

hadat uplne nerealne veci len aby si nieco napisal a nezamysliet sa nema vyznam ani pre teba, ani pre ostatnych.

takisto neviem ako chces bluffovat do 5 ludi na nNL v limpovanom pote
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Lucky566 03 Feb 2011 11:39

Ďakujem za názory. Určite mi to pomôže. Zamyslel som sa nad tým a konečne som to pochopil. Dnes som sa OOP snažil hrať minimum.
Nuž na svoju obranu že nie som až taká fish. Dnešná session: 900 hands, NLH2-NLH4, 5 stolov. Profit (NLH2) 94bb/100hands, (NLH4) 47bb/100hands. Viem že je to malá vzorka ale na začiatok to stačí. :)
Lucky566

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!