matiapag napísal:Ta ruka je dost missplayed podla mna. Ty tu vazne niekedy raisujes A5o, ked mas pred sebou 2 limperov? Musis si uvedomit, ze casto tu budes hrat multiway (kedze maz za sebou take fishky co nefolduju z principu) a budes uplne OOP! A5o na to nie je absolutne dobra ruka a tuto by si mal otvarat naozaj iba velmi velmi uzku cast svojej range, especially na NL4.
.. takže A5o OOP pri m-way pote fold
matiapag napísal:Na flope dovod nasho betu? Dovod nasho sizingu?
Kvôli hráčovi "rascal16", ktorý calloval any flop a donútenie hráča "theking16" foldnúť jeho high pair.
matiapag napísal:Je to 4 value alebo bluff?
For value bluff.
matiapag napísal:Co myslime, ze super callne?
Fish menšie páry, str draw, lepšie karty ak mám ja. "theking16" KK+
matiapag napísal:Co myslime, ze raisne?
Fish nič, theking16" Ax+ Kx+
matiapag napísal:Aku akciu od neho ocakavame na turne, ak mu priradime range A8+ KTs+?
Small bet or check
matiapag napísal:Na akych kartach chceme pokracovat a ako?
"A" call or check
matiapag napísal:A why the hell callujeme, ak sme mu priradili takuto range a mame 2 outy?
.. skrat, 4 stoly blikali, vidím ako fish calluje a "theking16" min raisuje pozriem do poznámok "weak-tight", rozhodujem sa pre semi-bluff, a potom som len dorovnal 30c pretože to bolo voči potu máálo
matiapag napísal:Skus odpovedat na tie otazky, naozaj sa zamysli nad tym a mal by si prist na to, kde je chyba...
Áno teraz mi to došlo respektíve tesne po odohraní že som mal mega luck! Ok poučím sa.
matiapag napísal:Co sa multitablovania tyka - playing 1 table sucks, ako to tu raz niekto mudry napisal... Proste prichadzame o vyhodu, ktoru nam online poker prinasa, a to je objem ruk. Ty takto odohras strasne malo za strasne dlhy cas, cize ak aj mas dobru winrate, tak sa budes posuvat vyssie velmi pomaly. Podla mna minimalne 2 stoly na zaciatok maj otvorene, snaz sa sustredit na cely priebeh hry. Neviem si predstavit, ako by si to mohol nezvladat, vsak vela casu aj tak nebudes mat akciu a ten treti stol si otvoris uz potom podvedome
Aj ja som mal niekedy problemy s 3 stolmi, ale teraz to uz fici
Ked mas trackovaci soft, tak nemas problemy s readmi na hracov a poznamky si stiham pisat, aj ked hram 4 stoly. Ked 6, tak je to uz horsie, ale aj to sa da
.. no hral som 4 stoly a už to celkom stíham
tucniak napísal: ham nandal si im to
nuž dobre zahral som to asi najhoršie ako sa dalo .. uznávam
Mathejs napísal:U mna je to fold PF.
Neviem ci tu je na mieste hovorit o nejakych odds, ktore dostavas na flope. Si v principe drawing dead a IMO horko tazko najdes ruku, ktora je horsia ako tvoja a rejzuje ta 3way.
prečo je to fold pf? Som síce OOP ale mám pot odds 8:1 a pri dobrom flope môžem vybluffovať alebo niečo trafiť.