Lucky566 napísal:... človek sa aj bojí odpovedať pretože potom ho ešte niekto obviní že: "vies ono nemusis nieco pisat len za kazdu cenu aby si nieco napisal, skus radsej menej a rozumne, ked nevies, spytaj sa."
Presne naopak! Praveze ide o to, aby si aspon nieco napisal, nech vieme, ako rozmyslas! Praveze ked neodpovies na otazku k ruke, tak mi to skor pride ako nezaujem z tvojej strany...
Lucky566 napísal:ďalej pri AI na flope som si bol vedomý že to najskôr nebude EV+ ale potom som si uvedomil že to chcem hrať, nejaký pocit
no a toto je presne to, preco je lepsie, ked daco napises... Totiz ak si to hral "na pocit" a s vedomim, ze "to najskor nebude EV+", tak ocividne je ten hand riadny spew, v pokri sa nehra na pocity, ze aka karta pride, ale na matematiku
Neber to hned, prosim ta, ako nejake sprdnutie, proste si z toho zober ponaucenie a hotovo
Je mi jasne, ze nejako zacat musis, aj ja som zacinal a ak si kuknes prve stranky mojho blogu, tiez tam najdes kadejaku zverinu
Len ked pouzivam nejake expresivnejsie vyjadrenia alebo prirovnania, tak je to iba kvoli tomu, aby si si tu chybu uvedomil a poucil sa z nej, nie aby si sa bal pisat cokolvek
Tak dufam, ze sme si to vysvetlili a rozumies, co som sa ti tu snazil objasnit. Tucniak ti to napisal pomerne dost vystizne a strucne, tak sa skus nad tym iba zamysliet
Nemusis sa bat opisovat svoje myslienkove postupy alebo co, ale tiez sa netreba hned urazat
Musi ti byt jasne, ze ako zaciatocnik robis vela chyb a niektore budu naozaj kuriozne a nejaka ta hlaska sa k nim najde
Aspon sa mozes tesit na obdobie, ked sa za par mesiacov obzries na svoje zaciatky a uvidis tam niektore svoje vyroky, na ktorych sa dobre zabavis