.hegides sng/mtt blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: .hegides sng/mtt blog

Odoslaťod hegides 07 Mar 2011 12:04

popoBA napísal:ako si tam vlastne dopadol?

.otrasne, ciste trapenie.. :bad:

dufam ze v sobotu na doxxbete to bude lepsie, lebo ked som isiel o druhej rano z concordu tak mi bolo z celeho pokru fakt zle.. :bad:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod hegides 07 Mar 2011 13:09

.lol tak vcera a v priebehu minuleho tyzdna po neviem kolkych kvaldach na ten narodeninovy SM (hral som aj za 39$ co uz je mimo rollu) som mal celkom solidny minus a ticket samozrejme ziadny.. :wall:

..ale poker je sick a dnes rano to ako naschval hned na prvy pokus trafim :lol2: (11,70$ turbo double shootout)

..nevadi, tesi ma to aj tak, kedze mam aspon vratene naklady a celkovo ten SM bol dost divny hlavne kvoli tomu rozdeleniu prizepoolu a s mojim skillom v kombinacii s luckom by som tam aj tak nemal co robit 8-)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 12 Mar 2011 11:26

.dnes idem na doxxbet poker tour, este ako za vyhru v tymovej lige cize sa celkom tesim.. :)

..po deale s puncelom, ked este nebolo jasne kto z nas ten ticket vyhra, mu u mna hra 30% a mne zvysnych 70% cize stale je o co hrat a aspon budem mat jedneho naozaj uprimneho railera :lol2: , :gl: to me..

btw ak tam z vas ide niekto, tak sa ozvite a dame pivko a rec ;)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod popoBA 12 Mar 2011 13:49

ja to dojdem reportovat ale bohvie kedy,urcite nie od zaciatku, takze ak tam budes aj neskor kludne sa pristav
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod hegides 12 Mar 2011 14:00

popoBA napísal:ja to dojdem reportovat ale bohvie kedy,urcite nie od zaciatku, takze ak tam budes aj neskor kludne sa pristav

.heh tak to je otazne ci tam este budem, ale ak hej a spoznam ta nejako tak sa zastavim ;)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod popoBA 12 Mar 2011 14:05

vies co budem jeden z mnohych ludi s fotakom na pokerovanom krku, fakt je velka sanca ze ma nespoznas :lol2:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod hegides 13 Mar 2011 14:17

.REPORT DPT:

.tak vcera som sa po treti krat zucastnil DPT, a napriek tomu ze som sa tentokrat umiestnil najlepsie, aj tak to nestacilo ani na ITM.. Turnaja sa zucastnilo 89 hracov a nieco po dvanastej som sa porucal na 16tom mieste, pricom 9 bolo platenych (prve 4,5k€ a 9te 400€)

..zo zaciatku som sa trosku tataril s malymi potmi, sem tam aj limpol, kedze raisovanie pri nizkych blindoch nebolo moc efektivne a nic extra mi ani nechodilo.. na stole som mal hned dvoch ludi co boli na FT majstrovstiev slovenska, a to hned po lavici a hned po pravici :D po lavici som mal mira jurisa (3ti z MSR) a po pravici zafiho (7mi z MSR, cisty traged :lol2: ) a neskor ked obaja spominani vypadli, k nam prisadili aj rikiho69 (6ty z MSR) ktory sedel tiez hned po mojej lavici a aby toho nebolo dost, tak po jeho vypadnuti si na jeho miesto prisadol marian hluchy, cize vzdy som mal po lavici nejakeho agresora :wall:

prva zaujimava handa bola hned v prvom leveli ked som si z utg limpol 6h6d, a po mne to tam nalimpoval skoro cely stol. Na flope KcJc6s vidim vytuzenu sestku a SB betuje 225, ja ho pretacam na 650 a miro juris hned po mne reraisuje na 2200, ostatni fold, SB dost dlho rozmysla a nakoniec folduje (zevraj dva pary) a ja rozmyslam ci poslat plnu (cca 9k) ci este raisnut alebo callnut. Callovat som moc nechcel kedze tam boli obe draws tak ho pretacam este na 5800 co po niekolkych minutach s tazkym srdcom zahadzaje, a ukazuje AKo a nadava ako zle to zahral.. po spatnej uvahe som to tam mohol asi radsej cele poslat kedze takyto raise vyzeral dost silno, a push by mozno viac vyzeral ako flushdraw alebo combodraw..

potom som cosi poprehraval a az po level 200/400 som sa drzal na 5-6k potom som za dva orbity spravil asi 4-5 restealov ked borci otvarali na 1,1k ale na moj push 6k uz zahadzovali a tymto stylom som to spravil spat na 10k ked si nachadzam QQ, tiez trencan zo skorej pozicie otvara na 1,1k ja ako som dovtedy predvazdal push 10k on po chvili call s AKo a ja to ustojim.. dostavam 20k stack a turnaj pre mna prave zacina :)

..aby to nebolo moc dlhe tak sem hodim uz len par hands, ktore boli zaujimavejsie.. napriklad tato by mohla stat za to - konecne mi nieco aj vyslo :lol2: blindy 300/600 semirozumny a jeden z aktivnejsich na stole otvara z utg na 1600 a ja na mp 3betujem s Qh8h na 3800 cely stol fold, on call. Na flop ide 3h4h5x a on po mensej uvahe donkuje 5900, tak sa pytam dealera kolko ma behind a ked oznami ze tam ma cca 8-9k tak tam ma odo mna instaallin kedze fold equity je obrovska :lol2: myslim ze som mal celkom good image, nevideli ma v showdowne s hlupostami a par desiatok minut pred tym som pushoval dvakrat queeny (obe videli) tak som myslel ze mi tie 77/88 dokaze zahodit - on ano.. a po strasne dlhom case to aj spravil :Yahoo!:

potom som dostal darcek od pana ktory na flope 458 betne ja ho raisnem on call, turn A znova betuje ja davam allin a on calluje s A6o a ja obv 67s a dostavam sa na pekny stack, a kedze uz pred touto hrou som mal cca 60k tak sa dostavam na cca 90k kde nepobudnem moc dlho, lebo pri blindoch 500/1k otvaram z mp na 2,5k s Q8 a novoprisadeny clovek z SB calluje, flop ide TJQ on check ja bet 3,5k on ma pretaca na 8-9k pytam sa kolko tam ma a dealer ako pocita pocujem ze 28k tak ja idem all in a on insta call a ukazuje AKo - wp sir :wall: nakoniec to nebolo 28k ale 38k na doplatenie cize som prisiel o cca 40k padam na nieco pod 50k ale stale som nadpriemerom, aj ked mierne rozhodeny :/

potom prehravam par mensich potov a na semi FT pri blindoch 800/1,6k otvara clovek z btn na 4,4k SB fold, a ja na SB nachadzam A8s mam presne 20BB po par sekundach idem AI a po par sekundach pocujem call a po par sekundach som out.. :wall:
akurat mal AQs cize som vypadol na 16tom mieste mierne sklamany ale aspon som opat trosku pokrocil vo svojej hre a opat ju o nieco viac otvoril/zagresivnil/vymyslanim roznych moves co by na koho mohlo platit.. cize celkom spokojnost aj ked skoda ze mi usiel ten FT, nevadi next time for the win 8-)

Za tento príspevok od hegides poďakovali - 2:
haman, vlade
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 28 Mar 2011 22:25

.hehe dnes som si dal len tak for fun cash session (co nehravam takmer vobec), ale kedze bezi na PS promo tych miliontych hands tak ze si zahram chvilu, zaroven som mal chut sa nenudit tak som si povedal ze vyskusam hrat co najviac stolov, doteraz som hral max tak 15, ale dnes som hral asi dve hodiny 22 stolov NL10 co bolo obcas celkom funny, vysledok nic moc ale aspon som si zahral.. :lol2: (milionta handa ma samozrejme netrafila) :)

graff.jpg
graff.jpg (102.01 ) Zobrazená 3040 krát

celkom ma to aj bavilo takze nevylucujem ze obcas si zahram aj cash, ale urcite nie takymto stylom ale max tak sest stolov aby som sa naucil aspon zakladne koncepty, urcite som to hral jak totalna :fish:

keby si to tu cital aj nejaky cg hrac, tak by sa mohol vyjadrit k mojim statom, ale upozornujem ze cash naozaj nehravam takze to asi bohvieco nebude :D

dasd.jpg
dasd.jpg (25.4 ) Zobrazená 2983 krát

..tak budem rad ak sa niekto vyjadri, ak nie tak nevadi, bo do konca maja aj tak budem hrat poker uplne minimalne kedze mam skuskove, do konca aprila musim odovzdat bakalarku, pricom som este ani nezacal a v maji statnice :wall: :wall:
a potom hadam presuniem niekde roll a vymyslim so svojim pokrovym posobenim nieco zmysluplne 8-)

gl to all
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 10 Apr 2011 03:22

.zacinam si ulietavat na doxxbete na HU cash game NL20, dost ma to bavi, ale zda sa mi ze je tam nehorazny rake.. :wall:

ked budem mat 10k ruk tak postnem graf, zatial mam 2k a som BE :x

.is there any fold equity? 8-)

Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.20(BB) Replayer
Hero ($31.57)
($14.80)

posts (SB) $0.10

Dealt to Hero 7:heart: 4:heart:

raises to $0.60, Hero raises to $2, calls $1.40

FLOP ($4) A:spade: J:spade: Q:club:

Hero bets $2.20, calls $2.20

TURN ($8.40) A:spade: J:spade: Q:club: 7:club:

Hero bets $4.20, calls $4.20

RIVER ($16.80) A:spade: J:spade: Q:club: 7:club: Q:heart:

Hero bets $8.40, folds

Hero shows 7:heart: 4:heart:

Hero wins $16.05
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod hegides 19 Máj 2011 22:48

.update: Bc. hegides :Yahoo!:
Obrázok používateľa
hegides

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!