.anyway, chut som si napravil na finalovom doxxbet freerolle, ktory sa mi podarilo vyhrat

report moc pisat nejdem, kedze je to spisane tutok od lucky:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 82%AC10000 ,a este som popri tom trochu aj multitablil B**n pp.sk series turnajik, co nebolo vobec EV+ a ten som viac menej cely odpalil, odfoldovanim a dvoma neuspesnymi allinmy :/ kazdopadne doxx sa mi hral skvelo, a zaroven som celkom spokojny aj so svojou hrou, hlavne na FT kde som sice dvakrat suckol najvacsich shortov, ale celkovo sa mi moja hra pacila, lebo mala hlavu, patu aj stastie..

raz som sa dokonca stal aj tercom vysmechu, ze ako som dokazal foldnut TT preflop (hra sa vraj rozoberala aj na druhy den pocas finale B**n pp.sk series) akcia bola utg limp od obrtlika, overlimp struna, fold, push od bartovica (cca 20-25BB), a ja na btne/cuttoffe TT - ten push bol cca polka mojho stacku, asi trochu viac, ale najviac ma trapil ten utg limp od obrtlika, ktory to spravil prvy krat a uplne ma to vyviedlo z miery kedze dovtedy si celkom slusne otvaral na 2,5BB a celkovo som sa nejak namotal ze to moze byt monster + nechcelo sa mi ani moc tocit s bartovicom, aj ked som si myslel ze s nim som urcite popredu.. neviem, foldol som boli za mnou este styria hraci (vsetci ofc fold) a trochu ma vysmiali.. na druhu stranu mi to aspon trochu vybalancovalo image

potom som zacal hrat dost aggro o com svedcil aj pomer ludi, ktroych som z turnaja vyprevadil ja..

HU bol potom v znameni frazy never easy, ked ma najprv dvakrat v preflop allinoch suckol bartovic (A9o<A7s a KK<88), a nasledne dvakrat ja jeho (9To>A6o a 55>99) sick, ale nakoniec parada a stal som vitazom, skoda len ze mi unikol balicek na EMOP, kedze v celorocnom bodovani som skoncil nakoniec druhy, ale nevadi a vitazovi gl na emope

..druhy den som si bol zahrat aj finale B**n pp.sk serries, ktore ma sice stalo 100€, ale vzhladom na pocet hracov (17) a finalny bank (3400€) sa nedalo nehrat..

dvojstolove sitko sa mi hralo tiez celkom dobre, az na vzajomne konfrontacie s ramzeym, ktory mi to tam trochu kazil a nemohol som si hrat uplne jak som chcel, a to hlavne ked som sa dostal pod 25BB - uplne som sa zatiahol a len cakal na restealy (aj kvoli tomu ze som bol total carddead) a skoncil klasickym openom z btnu od ramzeyho, a mojim restealom z BB s 22 (cca 20BB), avsak tentokrat to mal a cakali ma tam esicka, takze som letel siesty :/
..na zaver jedna pekna handa, v ktorej som si jemne skomplikoval zivot hned zo zaciatku turnaja..
blindy 50/100, stacky okolo 15k kazdy, mp open na 250, foldiky, SB call a ja na BB s 27o squeezujem na 850, mp fold a sb call (myslim ze sa vola Szalay), flop ide A79 a sb donkuje 1050, ja flatujem a uvidim co spravi na turne, turn 2, ja hitujem druhy par a sb opat donkuje 1250, a ja po namysle raisujem na 3600, sb call, river T a sb opat betuje, ale tentokrat 4500 a ja total confused tankujem ze co moze mat az kym nedostanem time a..?!?