.hegides sng/mtt blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: .hegides sng/mtt blog

Odoslaťod hegides 03 Dec 2011 01:59

.FML! :bad: mal som rozpisane zhrnutie Novembra, ale nejak som sa dostal deep v turnaji, tak som sa venoval tomu, bohuzial nestacilo to :/ vsetky suicidialne myslienky som uz myslim rozdychal, ale poker momentalne fakt hateujem :bad: na FT som styrikrat nevytocil 2 alebo 3outer, z toho trikrat to prislo na river.. :bad: v last 5 som bol celkom slusny chipleader, ale.. :bad:
..aspon v poslednej hande, ked som reshovoval svojich 22BB s A8o z BB proti openu z btnu (instacall s A5s) bola 5ka hned na flope aj z jeho flushdraw.. proste never.. mf, este par takychto kvazy dolezitych suckoutov a budem psychicky najodolnejsi clovek na svete.. :(

idem_sa_obesit.jpg
idem_sa_obesit.jpg (78.48 ) Zobrazená 3573 krát
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod matiapag 03 Dec 2011 12:59

psychicky najodolnejsi by si bol, keby si tu postol takyto obrazok s usmevom na perach a s vedomim, ze si ten turnaj odohral ako pan bez akejkolvek chyby a isiel by si do postele spokojny sam so sebou kvoli tomu, ze vies, ze to hras dobre a tvoje +EV rozhodnutia skor ci neskor musia prejavit aj na vysledkoch :) ani nazov toho obrazku neznamena, ze by si to zvladal :))
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Ceasears 03 Dec 2011 15:48

matiapag napísal:

Este zopar takychto postov a Hegides bude naozaj psychicky najodolnejsi clovek na svete....

Za tento príspevok od Ceasears poďakovali :
hegides
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod hegides 06 Dec 2011 11:06

matiapag napísal:psychicky najodolnejsi by si bol, keby si tu postol takyto obrazok s usmevom na perach a s vedomim, ze si ten turnaj odohral ako pan bez akejkolvek chyby a isiel by si do postele spokojny sam so sebou kvoli tomu, ze vies, ze to hras dobre a tvoje +EV rozhodnutia skor ci neskor musia prejavit aj na vysledkoch :) ani nazov toho obrazku neznamena, ze by si to zvladal :))

.mati, najprv som ti nechcel odpisovat, ale to je jedno.. mas pocit ze som to mohol mysliet vazne? kazdy ma obcas trochu viac smoly ako je treba, a potom mu je to luto/ ho to hneva a potrebuje si ulavit, postazovat si, poplakat.. urcite je to slabost, ale whatewa.. myslim ze keby to mam postovat s usmevom na perach, po tom co som tam poprehraval, tak asi naozaj niesom v poriadku, a popravde chcel by som vidiet teba ako by si sa tvaril.. ;) ale gl ti, a plz tieto tvoje premudrele rady si nabuduce radsej nechaj pre seba, kedze v takychto pripadoch urcite nie su moc napomocne ;)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod popoBA 06 Dec 2011 11:15

ono to bude asi tym ze on tazko niekedy pochopi situaciu ked vypadnes na bubble nejakej kvaldy o package alebo turnaj...stalo by sa mu to parkrat ako nam vsetkym mtt hracom a vedel by ze je to urcite 10x horsi pocit ako prehrat 3x posebe AA do KK na cashi
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod hegides 06 Dec 2011 14:48

.anyway, chut som si napravil na finalovom doxxbet freerolle, ktory sa mi podarilo vyhrat :vitaz: report moc pisat nejdem, kedze je to spisane tutok od lucky: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... 82%AC10000 ,a este som popri tom trochu aj multitablil B**n pp.sk series turnajik, co nebolo vobec EV+ a ten som viac menej cely odpalil, odfoldovanim a dvoma neuspesnymi allinmy :/ kazdopadne doxx sa mi hral skvelo, a zaroven som celkom spokojny aj so svojou hrou, hlavne na FT kde som sice dvakrat suckol najvacsich shortov, ale celkovo sa mi moja hra pacila, lebo mala hlavu, patu aj stastie.. :) raz som sa dokonca stal aj tercom vysmechu, ze ako som dokazal foldnut TT preflop (hra sa vraj rozoberala aj na druhy den pocas finale B**n pp.sk series) akcia bola utg limp od obrtlika, overlimp struna, fold, push od bartovica (cca 20-25BB), a ja na btne/cuttoffe TT - ten push bol cca polka mojho stacku, asi trochu viac, ale najviac ma trapil ten utg limp od obrtlika, ktory to spravil prvy krat a uplne ma to vyviedlo z miery kedze dovtedy si celkom slusne otvaral na 2,5BB a celkovo som sa nejak namotal ze to moze byt monster + nechcelo sa mi ani moc tocit s bartovicom, aj ked som si myslel ze s nim som urcite popredu.. neviem, foldol som boli za mnou este styria hraci (vsetci ofc fold) a trochu ma vysmiali.. na druhu stranu mi to aspon trochu vybalancovalo image :D potom som zacal hrat dost aggro o com svedcil aj pomer ludi, ktroych som z turnaja vyprevadil ja.. 8-) HU bol potom v znameni frazy never easy, ked ma najprv dvakrat v preflop allinoch suckol bartovic (A9o<A7s a KK<88), a nasledne dvakrat ja jeho (9To>A6o a 55>99) sick, ale nakoniec parada a stal som vitazom, skoda len ze mi unikol balicek na EMOP, kedze v celorocnom bodovani som skoncil nakoniec druhy, ale nevadi a vitazovi gl na emope :gl:

..druhy den som si bol zahrat aj finale B**n pp.sk serries, ktore ma sice stalo 100€, ale vzhladom na pocet hracov (17) a finalny bank (3400€) sa nedalo nehrat.. :) dvojstolove sitko sa mi hralo tiez celkom dobre, az na vzajomne konfrontacie s ramzeym, ktory mi to tam trochu kazil a nemohol som si hrat uplne jak som chcel, a to hlavne ked som sa dostal pod 25BB - uplne som sa zatiahol a len cakal na restealy (aj kvoli tomu ze som bol total carddead) a skoncil klasickym openom z btnu od ramzeyho, a mojim restealom z BB s 22 (cca 20BB), avsak tentokrat to mal a cakali ma tam esicka, takze som letel siesty :/

..na zaver jedna pekna handa, v ktorej som si jemne skomplikoval zivot hned zo zaciatku turnaja.. :D

blindy 50/100, stacky okolo 15k kazdy, mp open na 250, foldiky, SB call a ja na BB s 27o squeezujem na 850, mp fold a sb call (myslim ze sa vola Szalay), flop ide A79 a sb donkuje 1050, ja flatujem a uvidim co spravi na turne, turn 2, ja hitujem druhy par a sb opat donkuje 1250, a ja po namysle raisujem na 3600, sb call, river T a sb opat betuje, ale tentokrat 4500 a ja total confused tankujem ze co moze mat az kym nedostanem time a..?!?
Spoiler:
..v poslednych desiatich sekundach davam call, a sb otaca pure bluff s 85o.. ta linia mi vobec nedavala zmysel a jedine na co som ho daval bolo 99 alebo bluff.. mozno AT, ale ten by tiez asi len checkcalloval, neviem co myslite..? :)
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod palo1973 06 Dec 2011 15:01

omg ty si teda hodne kreativny,ja by som takto early NIKDY nesqueezoval takyto trash OOP,ludia maju plne stacky a vycaluju ta mas problem :bad:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod hegides 06 Dec 2011 15:09

palo1973 napísal:omg ty si teda hodne kreativny,ja by som takto early NIKDY nesqueezoval takyto trash OOP,ludia maju plne stacky a vycaluju ta mas problem :bad:

.nj, ved ja to nerobievam, ale ono to bolo cele v takej funny atmosfere, a mal som chut na takyto bluffik (potom ma aj presla) a malo to aj korene z mojej pokrovej historie, kedze kedysi sa v trencine/dubnici hravalo na turnajoch/cashi, ze ked niekto vyhra s 27o tak dostane horalku :lol2:
Obrázok používateľa
hegides

Odoslaťod sudden 06 Dec 2011 18:19

hegides napísal:.nj, ved ja to nerobievam, ale ono to bolo cele v takej funny atmosfere, a mal som chut na takyto bluffik (potom ma aj presla) a malo to aj korene z mojej pokrovej historie, kedze kedysi sa v trencine/dubnici hravalo na turnajoch/cashi, ze ked niekto vyhra s 27o tak dostane horalku :lol2:

horalka :D u nas sa to hravalo na cashi s tym, ze vsetci ostatni hraci pri stole museli zaplatit 1bb tomu kto vyhral so 72o, casto to koncilo nezmyselnymi bluffmi za stack s vidinou ziskania tych 8bb :D

inak tiez sami ta hra nepaci, neviem proti akym hracom to bolo, ale vzdy je lepsie nieco taketo vymyslat s handou, ktora ma nejaku equity a ako pisal palo, na zaciatku turnaja ked maju vsetci pred sebou vela chipov na rozdavanie je to :stena2:
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod hegides 19 Dec 2011 00:27

.nevyhral som dva miliony dolarov! :)
Obrázok používateľa
hegides

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!