Po pozreti Yegonovho rewiev videa a po tom, co som precital Mortylenov blog (+ mi v pamäti rezonovali Dzejkejove slova - "sprav si fishky z regularov) som sa po nudnom grinde s fishkami a pod. rozhodol skusit nieco nove, resp. sa posunut o kus dalej.
Po spisani par poznamok z kazdeho videa, co som v nedavnej dobe pozeral z vyssich stakes v hre proti regom som sa pustil do hrania. Mal som najprv otvorene len dva stoly a potom som pridal treti. Snazil som sa rozumne pouzit vsetky koncepty o ktorych som sa dozvedel, napr. v Yegonovom videu o ch/r alebo vyuzivat delayed bet, ktory som doteraz nijak vyrazne nepouzival. Takisto chcem skusit na Flashovu radu min raise v pozicii proti regom. Nebudem uz teda bumhunter (dufam
), ale chcem rozsirit svoju hru proti regom (doteraz som nic take nerobil).
Este postujem graf z troch stolov, kde som mal na jednom samych regov a nitky a na ostatnych dvoch bola jedna a ta ista fishka. Dufam, ze to nie je heater a pojde to takto dalej, lebo ma nejako ani teraz moc netriafalo. Inak hra ma ovela viac bavi, v podstate sa niekedy dost zabavam a od normalneho grindu to ma strasne daleko. Budem sa snazit co najcastejsie postovat nejake vysledky a postrehy. S velkym objemom velmi neratam, kedze uz pri 4 stoloch som mal problem dosledne sledovat akciu co sa kde deje a kto ako ktoru ruku zahral.
P.S.: Som zvedavy, ako budu vyzerat staty po nejakej rozumnej vzorke, lebo teraz to je divocina