K tej tableselekcii:Na nl2 by som vyhladaval stoly s min. 50% avg vpip
Tvoj komet k tomu,ze loose passive hracom nedavas velky kredit(predpokladdam,ze davanim kreditu myslis napr fold na c/r na flope s TP vs loose passive) imo, ak Ta takyto hrac raisne tak by si im urcite mal dat kredit pre handu
2:20-AQ-cbet moze byt(ako si vravel, vzhladom k backdoor equity), ale nepaci sa mi Tvoj koment,ze v HU cbetujes board a vzdy.Rozhodne nie je rozumne cbetovat kazdy board proti hocikomu. vsetko to zalezi na texture boardu, typu supera etc.2nd barrel na total blanku je obv spew vs. random NL2 hrac, nepolozi Ti tu skoro nic zo svojej calling range na flope.
4:53- KQ-ak by to bol hu,tak cbet je gud, vzhladom k tomu,ze je tam short a je to multiway,tak by som tu give upnul na flope.
9:30-cbetoval by som menej, rozhodne nie cely pot.Tvojim cielom je zobrat pot na flope, takze 1/2potu splni ten isty ucel,ako 2/3-full pot(hraca na BB beriem,ako random NL2 fish).Turn nebetujes pretoze sa Ti tu nepaci linia c/r alebo c/f.Betujes for value zo 7x/8x/FD/PP
14:00- A6o-iso raise gud.Ohladom cbet sizingu:IMO nie je potrebne na uNL mat vybalancovu cbet range, takze tu by som cbetoval menej cca 16c.K tomu readu, ak viem,ze je schopny c/c flop s Qhigh,tak by som ho zacal izolovat s uzsou range a castejsie by som donho tlacil 2barrely napr s AK na 2T3.
18:16-T6 -mne by sa tam viac pacil bet, z casti for value(horsia Tx ruka,nizsiePP,str8 draw, fd(obv fd mam casto proti nam gud equity) a z casti for protection proti QJ a pod.
22:00-neizolovanie K9o rozhodne nie je velka chyba. Ja by som tu K9o by som tu izoloval, pretoze by som bral linpujuceho hraca,ako hraca ktory casto hra str8 foward postflop tj.c/f casto na cbety.
23:37-99- cbetoval by som full pot, peelne any pp, pair,fd,sd overs
26:38- A2s-imo v pohode open
1. na NL2 casto uvids multiway pot tj.io sa zvysuju
2. Bud chytis nejaku equity na flope(fd/sd) alebo budes mat casto backdoor equity , tj. budes cbetovat s tym,ze mas backdoor equity a na vhodynch turnoch proti vhodnym superom budes pokracovat v agresii.
31:00-Ak je jeho range,taka ako vravis,tak 4bet je tu +EV ale flat call je tu ++EV,vzhladom k tomu,ze v jeho range udrzis handy,ktore dominujes(KQ/AQ/AJ). Obv 4bet/call shove urobis +EV rozhodnutie, pri ktorom neexistuje,ze urobis chybu.Ohladom 4bet sizignu, 4betoval by som tu na ccay 25bb,ktore splnia ten isty ucel,ako 50bb,ktore si dal Ty(dovodom je to,ze,ak 4betujes light,tak 4betovanie na 25bb splni ten isty ucel,ako 4betovanie na 50bb.Samozrejme na nl2 to nie je potrebene balancovat tj. 4betovat viac for value a menej,ako bluff(na NL2 budes 4betovat light raz za 10K hands
),