Tak BE viacmenej uspesny, co som chcel to sa podarilo, aj ked na zaciatku poobednej session este ryby robili zle. Nakonkci sa uz aj cervena upokojila, s hrou spokojny netiltoval som co je hlavne
Prva cast session bola v podani 15/12/2.1 Druha cast session 22/19/2.5
Tak dnesok nakoniec - 3,5BI. Vecer som mal este chut na poker, ale po 170 rukach ma chut velmi rychlo presla. Par perliciek :
- 84/25 rr moj UTG open, na moj 4bet pushuje, s usmevom dorovnavam = moje KK vs. nut flush A7s (river is killer) - 90/0 ch/calluje vsetky streets s AA vs. moje AQ na Axx boarde - 10/9 3bet/c moj UTG r, moje AA vs 78s nevydrzalo na 45x 6 x
Docela ziram jak sa ludom na microlimitoch nedari a nedari v tychto dnoch, tiez sa pohybujem niekde okolo BE, vecsina mojich session vsak vyzera, do kopecka, a z kopecka
Rozhodol som sa, ze od dnesneho dna, sa zacnem pokru venovat serioznejsie co sa tyka vsetkych aspektov hry. Budem mu venovat viac casu ako doteraz. Je to akoby novy zaciatok.
Co v blogu bude: - max. 2 handy na jeden post - handy s uplnymi readmi na supera ktore mam + moje myslienkove pochody k handam, co a preco robim - handy s ktorymi si neviem pomoct - zaujimave clanky, videa, odkazy atd. - report kazdy tyzden - vracanie sa k tomu, co som cez tyzden pre moj improve spravil
Co v blogu nebude: - vyplakavanie - badbeaty a spol. - vsetko negativne co sa tyka pokru