dzejkej napísal:Prva ruka pri stole a 3betovat UTG raisera s AJo OOP je dost velka chyba.
Chvilku som bol na tom stole a hral dost crazy. Ked som si prisadol tak som to skusil.
dzejkej napísal:Prva ruka pri stole a 3betovat UTG raisera s AJo OOP je dost velka chyba.
dzejkej napísal:Ak mas ready, ze hra crazy, je fajn to napisat. Ci je to call zalezi, aky range mu vies dat. Ak nemas dost info, mozes byt velmi mimo a to je problem. Ja mu neviem dat presnejsi range ako mu vies dat Ty .
ved tu je jasny call mame nutsLOCAT3R napísal:za mňa call
LOCAT3R napísal:najprv by sa zišlo vedieť aký je to hráč defalutne-AJ/AQ/QsJs/ QT/ KJ/spewy bluff
AK/AA/KK/JJ-predpodkladám,že by z veľkej časti pf 3betoval for value
ešte k tej AJ hande-ak si myslíš,že je schopný pf callnuť 3b s horším tak to 3betuj for value,ak nie tak radšej calluj/folduj,fishky toto nezvyknú robiť so setmi jednoducho sa boja,že majú príliš veľkú fe a,že nedostanú svoj monster preplatený skôr je imo jeho range naklonená k TP rukám/pp/bluffom za mňa call
WolfiKxx napísal:ved tu je jasny call mame nutsLOCAT3R napísal:za mňa call
tu range dobre si povedal ...ja ho tu tipnem na FD
Chlpo1989 napísal:LOCAT3R napísal:najprv by sa zišlo vedieť aký je to hráč defalutne-AJ/AQ/QsJs/ QT/ KJ/spewy bluff
AK/AA/KK/JJ-predpodkladám,že by z veľkej časti pf 3betoval for value
ešte k tej AJ hande-ak si myslíš,že je schopný pf callnuť 3b s horším tak to 3betuj for value,ak nie tak radšej calluj/folduj,fishky toto nezvyknú robiť so setmi jednoducho sa boja,že majú príliš veľkú fe a,že nedostanú svoj monster preplatený skôr je imo jeho range naklonená k TP rukám/pp/bluffom za mňa call
toto som si k nemu napisal do poznamky pocas hrania :
limp/raise A8s, call A high flop,ch turn,call 2/3 pot on river
re-raise K6o OOP
stats: 48/5/3
ma to nejaku vypovednu hodnotu??
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.