Highway to hell by Chlpo1989
Re: Breaking Point Blog (Chlpo1989)
chlpo, ved som ti pisal konkretne range , tak naco budeme tocit o tom istom dookola?
ja ti predsa nepisem, ze mas zmenit hru a ze hras zle, ja len pisem, ako to hram ja
jednoducho, som sa nahodne zacital do tvojho blogu, tak som napisal na 2 rozoberane ruky svoj nazor a zdovodnil ho, thats all
ja ti predsa nepisem, ze mas zmenit hru a ze hras zle, ja len pisem, ako to hram ja
jednoducho, som sa nahodne zacital do tvojho blogu, tak som napisal na 2 rozoberane ruky svoj nazor a zdovodnil ho, thats all
- mariaff
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
otazka je co je pre teba uspech.vyhrat dva velke eventy a okrem toho nic a susit hubu alebo kazdy den robit final table a ITM na mensich turnajoch?lebo v tej druhej skupine su desiatky hracov o ktorych mozno nikto ani len nepocul,a to su pre mna dobri hraci,nie ten kto raz uluckuje nejake majstrovstva slovenska
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
marriaf napísal:ja na rozdiel od teba nevystupujem ako neomylný, možem sa mýliť , tak mi tu skús nahodiť nejaké konkrétne mená SK hráčov, ktorí majú výrazné opakované úspechy (nie jednorazové)
Nikto tu nevystupuje ako neomylny. Si tu 20 dni a uz tu sudis ludi bez toho aby si o nich nieco vedel. Daj si tu namahu, precitaj si blogy a hned nieco zistis o tych ludoch
K tym opakovanym vysledkom - da sa povedat, ze su to vsetci ktori maju 500+ prispevkov. Ak si myslis, ze ked niekto vyhra 5 vacsich turnajov v rozmedzi 2 rokov, tak je uspesny? A co ti, ktori denne drtia CG? Ktori denno denne maju vacsi zisk ako nejaky robos za cely mesiac...
Zamysli sa nad tym, co pises. A hlavne pred tym, nez nieco napises si zisti fakty
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
popoba napísal:otazka je co je pre teba uspech.vyhrat dva velke eventy a okrem toho nic a susit hubu alebo kazdy den robit final table a ITM na mensich turnajoch?lebo v tej druhej skupine su desiatky hracov o ktorych mozno nikto ani len nepocul,a to su pre mna dobri hraci,nie ten kto raz uluckuje nejake majstrovstva slovenska
ale ked robia pravidelne uspechy v malych turnajoch, tak sa mi zda prirodzene, ze by mali mat ambiciu postupit na tie vacsie . A na tych vacsich by sa o nich aj vedelo
- mariaff
marriaf napísal:chlpo, ved som ti pisal konkretne range , tak naco budeme tocit o tom istom dookola?
Ale ty si mi napisal iba nejake veci z ktorych sa dost neviem vysomarit. Nedalo by sa to prehladnejsie?
-
chlpo, tak to by som chcel vidiet tych borcov, co denno denne vygrinduju 500 eur , taki na slovensku nie su, stopercentne
skus spresnit tu otazku ohladom range. ma to byt CG, SNG, MTT? SH, alebo FL?
skus spresnit tu otazku ohladom range. ma to byt CG, SNG, MTT? SH, alebo FL?
- mariaff
marriaf napísal:, co denno denne vygrinduju 500 eur , taki na slovensku nie su, stopercentne
toto je epic fail!
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoba, daj dokaz, ked sa ti niekto chvali pri pive, tak to hadam neberies vazne
alebo pises aj o sebe? potom s dokazom nebude problem
alebo pises aj o sebe? potom s dokazom nebude problem
- mariaff
marriaf napísal:, co denno denne vygrinduju 500 eur , taki na slovensku nie su, stopercentne
Nepoucil si sa, ze si mas zistit fakty?
Borci z pp.sk:
Yegon
Trikoza
Buschle
w4444x
TuKE
Ferkan
Dzejkej
Rybar
Neviem ako su na tom ostatni chalani tak radsej nebudem pisat.
marriaf napísal:skus spresnit tu otazku ohladom range. ma to byt CG, SNG, MTT? SH, alebo FL?
NL 6max
-
chlpo, to by museli vsetci hravat minimalne NL1000
na NL100 sa denno denne vygrindit 5BI neda, jedine ak by vsetci hrali vzdy proti totalnym zaciatocnikom
a kedze je ich tak vela, tak hadam aspon jedneho dokazu sa dockam
na NL100 sa denno denne vygrindit 5BI neda, jedine ak by vsetci hrali vzdy proti totalnym zaciatocnikom
a kedze je ich tak vela, tak hadam aspon jedneho dokazu sa dockam
- mariaff
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.