Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod dzejkej 18 Jún 2010 22:39

mino_o napísal:Ta KQ ruka je jasny fold, je to tazke si nato zvyknut pri zlych hracoch. Ale ked ta pasivna fish raisne a ty mas len TPTK tak je to fold, nech im neveris ako chces je to fold :) usetri ti to kopu penazi.

Precital si tu HH dobre? :)

EDIT: Aha, uz si si to editol ;). Kazdopadne na takom blaznovi zarobis viac tak, ze ho nechas sa vyblbnut. Zrovna mi chlapec nepripada ako pasivna calling station ..
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mino_o 18 Jún 2010 22:47

hej no ja som to prebehol a ten megaoverbetshove natom turne mi prisiel ako od fishky s trips...

no neviem je mozne nechat ho vyblbnut ked sme OOP, ale 64/17 ci kolko to mal je stale pasivny hrac a kedze by som mal mat iniciativu tak by som isiel zrejme normalne 3streety valuebety a ked ma raisne tak fold.
Nepride mi dobre nechavat ho vyblbnut z dovodu ze ja chcem mat potcontrol. Velmi sa mi tu s KQ nechce hrat vacsi pot.
Vacsina tychto hracov betuje potbet aj s horsim ako top pairom napr co by som asi na rivery zlozil a mozno by to bola aj best hand.
Naposledy upravil mino_o dňa 18 Jún 2010 22:51, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Jún 2010 22:50

mino_o napísal:... 64/17 ci kolko to mal je stale pasivny hrac ... ked ma raisne tak fold ... chcem mat potcontrol. Velmi sa mi tu s KQ nechce hrat vacsi pot.

Pasivny? Potcontrol? Ani priblizne. VPIP a PFR nehovori vela o postflop pasivite/agresivite. Pozri si tam AF. Mat take vysoke AF pri tolkych rukach, co ten clovek hra = je to sialena opicka, co betuje aj nemozne. Okolo pasivneho hraca ani nesiel a na ziadnom mieste nie som ochotny uvazovat o folde, skor ho chcem nechat sa pekne vyblaznit a KQ je tam nuts.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 18 Jún 2010 22:59

no skusim :)

to QK - stale som predpokladal ze ma callne s horsim Q popripade ze mu svihne aj s nejakym parom TT JJ - bol to vazne tazky donk - hral to uplne sialene tak som si povedal ze na stackoff by mi TPGK mal stacit.

QQ - pasivna fish - stale ma imo callne s 99, TT, JJ, nie vzdy ale casto aj s nejakym A8, 78, 89,FD+overs, GS + FD, plus velkost stackov je taka ze na river mu ostane 1/2 PSB ak betnem 1/2 potu ak viac tak ma behind este menej a ak pride A, K, 8, any heart tak som v prdeli.

AKs - zvykol som to double barrelovat ale ked mi verneer robil review HH tak mi odporucil ako vhodnu line proti fish - cbet flop, c/c turn, a na river sa zariadit podla toho co trafim/netrafim

KJ - som tam popredu proti TJ stale s tym ze na turne trapujem pp TT, 99, 88 s ktorymi imo vie callnut jeden barrel a na turne ich betuje for protection proti nejakemu mojmu Ahxh a inym FD, z casu na cas sa tam vie najst aj slowplaynute AA, KK, river missol FD a ja som underrepoval moju handu tak sa imo vie poblaznit aj s nejakou made hand ktoru otoci na bluff. otazka - je to river fold? resp. ina line?
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mino_o 18 Jún 2010 23:01

no to je af? Neviem co su to za staty ale podla toho 15/7 som to bral ze to bude 3bet, ale teda to su tam pekni blazni ked tam ma 15/7/4af.
Ale tak ja robim zavery podla easy game a nepoznam toho hraca. Ked ma niekto take staty tak predpokladam limpuje = pasivny vacsinou v oboch fazach hry. Ja by som sa zariadil asi podla jeho hry po viac rukach a pripadneho raise cbetov.
Neviem mozno som ja scared alebo co, ale keby mi na rivery betne allin tak to zrejme foldujem. Radsej by som betoval, spravil nejaky 30$ pot a nechal sa odcallovat s 88+/horsou Q ako sa stackovat co by on robil, keby ho necham betovat aj s QT.
Myslis ze to je blbost a ukaze mi tam vacsinu casu horsie ruky ako mam ja?

edit: teda ukaze to je jasne, ale neviem stale si pridem ze do allinu v ne3betnutom pote s TPGK nechcem ist, hlavne na takomto boarde.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Jún 2010 23:07

mr_kaktus napísal:to QK - stale som predpokladal ze ma callne s horsim Q popripade ze mu svihne aj s nejakym parom TT JJ - bol to vazne tazky donk - hral to uplne sialene tak som si povedal ze na stackoff by mi TPGK mal stacit.

Znamena to snad, ze taky sialenec checkne TP alebo TT-JJ river behind? Myslis, ze TT-JJ limp/calluje? Stale si myslim, ze nejak neberies v uvahu cely jeho range a obhajujes iba nejaku vybranu cast a honestly to moc zmysel nedava.

mr_kaktus napísal:QQ - pasivna fish - stale ma imo callne s 99, TT, JJ, nie vzdy ale casto aj s nejakym A8, 78, 89,FD+overs, GS + FD, plus velkost stackov je taka ze na river mu ostane 1/2 PSB ak betnem 1/2 potu ak viac tak ma behind este menej a ak pride A, K, 8, any heart tak som v prdeli.

Velmi optimisticke, ze Ti tam callne tie draws. Podla mna viac value ziskas normalnym betom a s OVP sa Ti stackne aj tak. Pri A, K si v prdeli? Wat? Vobec nechapem, o com to hovoris. Si tam overbet pushol, dal mu superoptimisticky callovaci range, co je uplna ukazka C game, ked si vyplaseny z rozhodnuti na riveri.

mr_kaktus napísal:KJ - som tam popredu proti TJ stale s tym ze na turne trapujem pp TT, 99, 88 s ktorymi imo vie callnut jeden barrel a na turne ich betuje for protection proti nejakemu mojmu Ahxh a inym FD, z casu na cas sa tam vie najst aj slowplaynute AA, KK, river missol FD a ja som underrepoval moju handu tak sa imo vie poblaznit aj s nejakou made hand ktoru otoci na bluff. otazka - je to river fold? resp. ina line?

No tak IMO zrovna on tam moc FD nema pri tych statoch. Jeho limpovaci range su tam vyhradne male/stredne PP a obcasny slowplay monsterov (KK+). Stojis proti nitke a pouzivas teorie ako underrepovanie alebo otocenie made ruky na bluff. Ak si myslis, ze Ti tam vie bluffovat netrafene PP alebo mu nebodaj davas Axs a JTs, QJs do jeho UTG lipovacieho range (co by som si tak isty nebol), tak okej.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 18 Jún 2010 23:09

mino_o napísal:no to je af? Neviem co su to za staty ale podla toho 15/7 som to bral ze to bude 3bet, ale teda to su tam pekni blazni ked tam ma 15/7/4af.

Hovorili sme o KQ ruke a tam je super 64/19/6, co je VPIP/PFR/AF . Robit agresivne moves 6x castejsie ako pasivne pri hrani 64% ruk myslim dostatocne vypoveda o jeho psychickom zdravi.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 18 Jún 2010 23:14

ten nit bol na BTN :)

edit: tam myslim ze najde nejakej FDs aj TJ, QJ, predpokladal som ze ten range bude mat sirsi este kusok aj kvoli tomu ze vidi ze izolujem fish UTG

edit2: ale inac mas urcite pravdu :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 18 Jún 2010 23:18

mr_kaktus napísal:ten nit bol na BTN :)

Aha, moja chyba :). Okej, ak si myslis, ze tam calluje tie veci, co si spominal a je to taky bluffmajster, tak good :). Len pozor na postoj ako "trips proste nefoldujem" - tu ide o range a relativnu silu ruky a nie o zasady :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 18 Jún 2010 23:24

ako ja to beriem :) asi sa to dalo aj foldnut na river :) teraz ako mi chladne hlava tak zistujem ze som bol v tilte aj ked som mal pocit ze hram ok :) nedaval som sem vsetky ruky lebo by sa to nikomu nechcelo citat ale este som raz prehral nejaky mensi pot so setom proti turnutemu GS (limp call T7o je nuts line :D) potom s AA proti flopnutemu str8 (47s :D) TPGK proti Q3 - turnute dva pary ked som aj trafil nieco tak sa mi flopy bezne zopsuli na nejake 4straight 3 flush s dvomi supermi takze som to mal asi vypnut :) no nic aj zajtra je den :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!