mr_kaktus napísal:to QK - stale som predpokladal ze ma callne s horsim Q popripade ze mu svihne aj s nejakym parom TT JJ - bol to vazne tazky donk - hral to uplne sialene tak som si povedal ze na stackoff by mi TPGK mal stacit.
Znamena to snad, ze taky sialenec checkne TP alebo TT-JJ river behind? Myslis, ze TT-JJ limp/calluje? Stale si myslim, ze nejak neberies v uvahu cely jeho range a obhajujes iba nejaku vybranu cast a honestly to moc zmysel nedava.
mr_kaktus napísal:QQ - pasivna fish - stale ma imo callne s 99, TT, JJ, nie vzdy ale casto aj s nejakym A8, 78, 89,FD+overs, GS + FD, plus velkost stackov je taka ze na river mu ostane 1/2 PSB ak betnem 1/2 potu ak viac tak ma behind este menej a ak pride A, K, 8, any heart tak som v prdeli.
Velmi optimisticke, ze Ti tam callne tie draws. Podla mna viac value ziskas normalnym betom a s OVP sa Ti stackne aj tak. Pri A, K si v prdeli? Wat? Vobec nechapem, o com to hovoris. Si tam overbet pushol, dal mu superoptimisticky callovaci range, co je uplna ukazka C game, ked si vyplaseny z rozhodnuti na riveri.
mr_kaktus napísal:KJ - som tam popredu proti TJ stale s tym ze na turne trapujem pp TT, 99, 88 s ktorymi imo vie callnut jeden barrel a na turne ich betuje for protection proti nejakemu mojmu Ahxh a inym FD, z casu na cas sa tam vie najst aj slowplaynute AA, KK, river missol FD a ja som underrepoval moju handu tak sa imo vie poblaznit aj s nejakou made hand ktoru otoci na bluff. otazka - je to river fold? resp. ina line?
No tak IMO zrovna on tam moc FD nema pri tych statoch. Jeho limpovaci range su tam vyhradne male/stredne PP a obcasny slowplay monsterov (KK+). Stojis proti nitke a pouzivas teorie ako underrepovanie alebo otocenie made ruky na bluff. Ak si myslis, ze Ti tam vie bluffovat netrafene PP alebo mu nebodaj davas Axs a JTs, QJs do jeho UTG lipovacieho range (co by som si tak isty nebol), tak okej.