mr_kaktus napísal:aky by si volil betsizing v tej QQ ruke potom? na turne je pot 11,60 on ma cca 16 behind. ak betnem napr. 7,5 tak na river mame pot 26 a on ma cca 9 behind ak betnem 1/2 tak to vychadza 24 a on ma 10 behind. co potom ked pride na river A, K any heart, 8, 6 alebo 7 (myslim ze na flope moze mat v range aj GS resp. par ku ktoremu na turne dostal GS, alebo GS ku ktoremu na turne dostal par) popripade ak ma 8x a na river pride overkarta tak sa mi s nou nemusi stacknut. som v tom dost strateny lebo nemyslim ze mozem cakat ze mi casto na river docvala nieco ako 2c

Betnem dajme tomu $7, aby mi tam tie hluposti aj callol (ak nemam read, ze drawuje kludne aj na potbety), inak chcem samozrejme betnut co najviac, co si myslim, ze mi callne so sirokym range.
Co sa tyka akcie, tak nezabudaj, ze mas poziciu ..
- ak pride cokolvek a on checkne, tak tam ten zvysok dam (aj ak pride srdce a ma vysoke WTSD, videl som ho stackovat light).
- ak pride A, K, tak zrovna neviem, preco by so msa ho mal bat - to ako kolko strasidelnych ruk v jeho rangei to trafi

?
- ak pride 8, 7, 6, tak si nerobim vrasky a betujem a ak mi to shovne, tak callujem, pretoze pri tych odds moze aj pri 8micke valuebetnut nejaky par s nadsenim, ze neprisiel draw a ja mam best 2 pair tam takmer vzdy.
Co sa tyka 8x a nestacknutia sa na overkarte, tak zda sa Ti okej mysliet si, ze s 8x Ti callne Tvoj overbet v multiway pote, ale ak pride overkarta a bude mu treba dorovnat zlomok potu, tak s placom foldne? Does not compute.