Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod dzejkej 18 Jún 2010 23:30

No ja som netvrdil, ze ten trips spot je chyba. Len som videl Tvoju tripsovu zasadu a misreadol som, ze je to UTG, tak ma zaujimal, aky si mu daval range :). Ked si vies povedat range a pripustit moznost, ze tam bude dost casto bluffovat, tak je to okej.

Skor ta KQ a QQ ruka mi prisli zle, lebo pri tej prvej si zobral na obhajobu check/shove range, ktory sa Ti stackne aj tak (TP) a dal si tam ruky, ktore tam takmer nikdy nema (TT - JJ) a imo sa Ti stacknu aj keby ich mal a nebral si ohlad k tym zvysnych 90% ruk a ako z nich dostat value :). A u tej QQ ruky si mu dal velmi velmi nadseny callovaci range a riveri si vykreslil ako keby Ta tam cakala pohroma. Davaj si pozor a nesnaz sa ulahcit si hru vyberom linie, ktora ma (o dost) menej EV, aby si si to urobil jednoduchsie, aj river je street a aj na nom sa hra poker :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mr_kaktus 18 Jún 2010 23:59

aky by si volil betsizing v tej QQ ruke potom? na turne je pot 11,60 on ma cca 16 behind. ak betnem napr. 7,5 tak na river mame pot 26 a on ma cca 9 behind ak betnem 1/2 tak to vychadza 24 a on ma 10 behind. co potom ked pride na river A, K any heart, 8, 6 alebo 7 (myslim ze na flope moze mat v range aj GS resp. par ku ktoremu na turne dostal GS, alebo GS ku ktoremu na turne dostal par) popripade ak ma 8x a na river pride overkarta tak sa mi s nou nemusi stacknut. som v tom dost strateny lebo nemyslim ze mozem cakat ze mi casto na river docvala nieco ako 2c :D

k tej QK ruke poviem len ze som :fish: :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Jún 2010 00:09

mr_kaktus napísal:aky by si volil betsizing v tej QQ ruke potom? na turne je pot 11,60 on ma cca 16 behind. ak betnem napr. 7,5 tak na river mame pot 26 a on ma cca 9 behind ak betnem 1/2 tak to vychadza 24 a on ma 10 behind. co potom ked pride na river A, K any heart, 8, 6 alebo 7 (myslim ze na flope moze mat v range aj GS resp. par ku ktoremu na turne dostal GS, alebo GS ku ktoremu na turne dostal par) popripade ak ma 8x a na river pride overkarta tak sa mi s nou nemusi stacknut. som v tom dost strateny lebo nemyslim ze mozem cakat ze mi casto na river docvala nieco ako 2c :D

Betnem dajme tomu $7, aby mi tam tie hluposti aj callol (ak nemam read, ze drawuje kludne aj na potbety), inak chcem samozrejme betnut co najviac, co si myslim, ze mi callne so sirokym range.

Co sa tyka akcie, tak nezabudaj, ze mas poziciu ..
- ak pride cokolvek a on checkne, tak tam ten zvysok dam (aj ak pride srdce a ma vysoke WTSD, videl som ho stackovat light).
- ak pride A, K, tak zrovna neviem, preco by so msa ho mal bat - to ako kolko strasidelnych ruk v jeho rangei to trafi :)?
- ak pride 8, 7, 6, tak si nerobim vrasky a betujem a ak mi to shovne, tak callujem, pretoze pri tych odds moze aj pri 8micke valuebetnut nejaky par s nadsenim, ze neprisiel draw a ja mam best 2 pair tam takmer vzdy.

Co sa tyka 8x a nestacknutia sa na overkarte, tak zda sa Ti okej mysliet si, ze s 8x Ti callne Tvoj overbet v multiway pote, ale ak pride overkarta a bude mu treba dorovnat zlomok potu, tak s placom foldne? Does not compute.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 19 Jún 2010 00:37

no Ahxh tam moze mat mozno aj vsetky (okrem AKhh AQhh AJhh ktore predpokladam ze bude raisovat) - ale tak povedzme ze bude limp callovat UTG Ah5h az AhTh aj ked videl som tak uz hrat aj AJ, plus samozrejme A8 ma 2 pairs, Kh9h, KhTh, KhJh, mozno aj KhQh.
a co sa tyka toho stackovanie sa na riveri s 8 pri overkarte tak neviem ci len ja som mal v poslednej dobe taku smolu alebo ty si uz dlho na NL100 :) ale dost casto vidam pri stole foldy na river pri odds napr 1:6 a pod. cize som bol v tom ze radsej sa mi stackne na turne kde vidi ze ma TP ako na river overkartach.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 19 Jún 2010 00:45

mr_kaktus napísal:no Ahxh tam moze mat mozno aj vsetky (okrem AKhh AQhh AJhh ktore predpokladam ze bude raisovat) - ale tak povedzme ze bude limp callovat UTG Ah5h az AhTh aj ked videl som tak uz hrat aj AJ, plus samozrejme A8 ma 2 pairs, Kh9h, KhTh, KhJh, mozno aj KhQh.

Ano a je to iba cast jeho range, ze? Nehrame sa na hru "vyberiem si cast rangeu a zacnem sa triast od strachu" :). Okrem FD s Kx, Ax tam ma kopec FD bez overkariet, nejaky par, SD, atd. Pri sirke jeho range a pri velkosti potu si nerobim z K a A ziadne vrasky.

mr_kaktus napísal:a co sa tyka toho stackovanie sa na riveri s 8 pri overkarte tak neviem ci len ja som mal v poslednej dobe taku smolu alebo ty si uz dlho na NL100 :) ale dost casto vidam pri stole foldy na river pri odds napr 1:6 a pod. cize som bol v tom ze radsej sa mi stackne na turne kde vidi ze ma TP ako na river overkartach.

Zopakujem - mysliet si, ze pri overbete sa Ti niekto stackne s 8x, ale inak foldne pri takych odds na over je fantasy - sa stane pri 1% fishiek, z ktorych 90% misclickne. Tie Tvoje foldy na river pri sick odds byvaju zvycajne missnute draws.

Ja som na NL100 dost dlho, ale fishky na NL100 nehraju inak ako fishky na NL25 ...
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 19 Jún 2010 00:56

:poklona: :poklona: dakujem za rady :) odchadzam do rise snov :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod dzejkej 19 Jún 2010 00:59

mr_kaktus napísal::poklona: :poklona: dakujem za rady :) odchadzam do rise snov :)

:gl:

Ja tiez. Po tomto vypisovani sa citim ako keby som bol v praci 8h, potom mal 3 skusky a na noc isiel do bane kopat :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod mr_kaktus 19 Jún 2010 09:40

dnes rano som dal este sancu NL25 a po vcerajsom tilte to celkom islo. inac neviem ci sa mi to len zda ale na NL25 je na party ovela viac ryb. cervenu som ako tak drzal a poslusne foldoval ked som vedel ze lepsi asi nebudem :)

jednou rukou si nie som isty.
na supera mam len 22 ruk ale uz som s nim par hier odohral. videl som ho uz parkrat bluffovat s airom a l/c ruky ako 57s UTG. staty 62/24/5(1.5/inf/inf). este mam pocit ze som ho mohol uz trochu rozculovat lebo predtym som mal celkom slusny run kariet a poziciu na neho takze myslim ze sa mohol na mna snazit aj hrat.

Party Poker $25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 761304
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $21.70
Hero (UTG): $25.00
MP: $57.29
CO: $31.63
BTN: $26.74
SB: $25.00

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with TObrázok TObrázok
Hero raises to $1, 4 folds, BB calls $0.75

Flop: ($2.10) 6Obrázok 3Obrázok 9Obrázok (2 players)
BB checks, Hero bets $2, BB calls $2

Turn: ($6.10) 4Obrázok (2 players)
BB bets $4.35, Hero calls $4.35

tomu tunr donku som vobec nerozumel. vobec tu neviem urcit nejaky jeho donkovaci range (GS+par?? nejake sielene 2pairs, sety?? combodrawy??

River: ($14.80) 8Obrázok (2 players)
BB bets $14.35 all in, Hero ??? som tu lepsie v 33% pripadov aby som mohol profitable callnut?
Prílohy
NL25.jpg
NL25.jpg (85.94 ) Zobrazená 1779 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod emjayko 19 Jún 2010 10:10

mr_kaktus napísal: som tu lepsie v 33% pripadov aby som mohol profitable callnut?

ako si prislo k tomu cislu 33?
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod mr_kaktus 19 Jún 2010 10:44

suma ktoru mam dorovnat/suma ktoru vyhram + suma ktoru mam dorovnat :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!