Kaktus on holdem :-)
Re: Kaktus on holdem :-)
tak ma napadlo ze som sem davno nehodil ziadny graf
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
veru pekny grafik, ale ten nazov ma zabil
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
len este par highlightov lebo po postnuti grafu som sa utekal natlacit morcacimi prsiami plnenymi syrom a obalovanymi v oravskej slanine so zemiakovou kasou a kyslimi uhorkami (nech boh zehna moju priatelku )
urobil som nejake zmeny v mojej hre
v prvom rade som takmer uplne vypustil light 3bety/4bety. momentalne je z mojich 3betov odhadom tak 95% for value. povodne som si myslel ze predsa len NL20 je limit vyssie ako NL10 a uz to tam bude vyzerat trochu inak cim dalej ale hram tym viac zistujem ze okrem zlahka vyssieho poctu regov sa ale absolutne nelisi. hraci mi happy calluju 3bety s J9, 55, A9o a podobne a ked trafia, resp. v pripade nizkych pp aj netrafia (set) nemaju problem tam callovat 2 barrely s uplne marginalnou rukou. v tomto stadiu nema absolutne zmysel 3betovat polarizovany range. cize som jemne rozsiril 3bet value range a len ho zlahka prekladam nejakymi Axs OOP, pripadne Kxs a pod.
To iste s light 4betmi. ludia su tam schopni callovat 4bet s QKs, A7s, A6o atd. atd. a to hovorim prevazne o tych co sedia ako najvacsi decentaci na 100BB stackoch so statmi 19/15. momentalne ale u mna stratili vsetok respekt
tiez som zacal este menej cbetovat. myslim ze po coachingoch s JKom mam na moj limit cbetting ako tak vyrieseny ale tu sa proste neda vybarelovat nikoho z nicoho. emjayko moze potvrdit (ak si to pamata) ze napr. pocas nasej sweat session nejak rybka callovala moj cbet na Axx s K5o (no pair no draw) cize je zo mna v podstate prasivy nut peddler nemam pocit ze by ma to nejak extra naplnalo ale podla vysledkov je to najziskovejsia strategia na tomto limite tak mi uz neostava nic ine len nejaky cas este sadat k stolom s tym ze idem trafit nuts a stacknut sa
zacal som kusok viac bluffcatchovat uz som skoro precital moshmanov NL HU a castejsie aj hravam HU SNGs a zazracne sa mi zlepsil hand reading nepoznam lepsi pocit ako callovat river bet nejakeho morona s Ahi a vyhrat v showdowne
btw. bankroll sa mi zacina vracat na povodnu uroven. v jednom okamihu niekedy po mojom predchadzajucom poste som mal uz len nejakych 26 BI na NL20 a to uz vyzeralo vazne hrozivo. chvalabohu sa to trosku otocilo a dufam ze ten trend aj ostane.
inac ani dnes to nebolo az take ruzove zo zaciatku. uz vcera som mal opat raz jemne nervy ked som 2.5 BI plus za par minut rozhadzal uplnym sialencom (typek si drzo 3betne vs moj CO open TJo ja calluje s AQs, na AQ9 betuje skoro pot. davam ho prevazne na AK tak ho minraisujem. typek calluje na turne je pot cez 20 a on ma behind 7. prichadza 8 on checkuje, ja mu to tam happy posielam on snap a ukazuje str8. gg nh moron). dnes som sa tiez pomalicky stveral do plusu ked potom zase v 3betnutom pote na mna rybka riverla str8 ked callovala OOP dva barrely na TT8x s J9o. vyletel som spoza kompu uplne nepricetny a asi 3 minuty som sa vazne pohraval s myslienkou ze cashoutnem, necham si nejakych 150 EUR na nejake obcasne hranie, za zvysok si kupim gitaru, dam si tu zmazat blog a nezostane po mne ani smrad ale potom som si spomenul na video od grindcora (3 diel thin red grind) a ako ho tam nejaky maniac happy suckoutol asi 4 krat po sebe (raz dokonca vyse 200BB deep) a on sa na tom len smial . no a nakoniec sa vobec nemozem stazovat
gl
urobil som nejake zmeny v mojej hre
v prvom rade som takmer uplne vypustil light 3bety/4bety. momentalne je z mojich 3betov odhadom tak 95% for value. povodne som si myslel ze predsa len NL20 je limit vyssie ako NL10 a uz to tam bude vyzerat trochu inak cim dalej ale hram tym viac zistujem ze okrem zlahka vyssieho poctu regov sa ale absolutne nelisi. hraci mi happy calluju 3bety s J9, 55, A9o a podobne a ked trafia, resp. v pripade nizkych pp aj netrafia (set) nemaju problem tam callovat 2 barrely s uplne marginalnou rukou. v tomto stadiu nema absolutne zmysel 3betovat polarizovany range. cize som jemne rozsiril 3bet value range a len ho zlahka prekladam nejakymi Axs OOP, pripadne Kxs a pod.
To iste s light 4betmi. ludia su tam schopni callovat 4bet s QKs, A7s, A6o atd. atd. a to hovorim prevazne o tych co sedia ako najvacsi decentaci na 100BB stackoch so statmi 19/15. momentalne ale u mna stratili vsetok respekt
tiez som zacal este menej cbetovat. myslim ze po coachingoch s JKom mam na moj limit cbetting ako tak vyrieseny ale tu sa proste neda vybarelovat nikoho z nicoho. emjayko moze potvrdit (ak si to pamata) ze napr. pocas nasej sweat session nejak rybka callovala moj cbet na Axx s K5o (no pair no draw) cize je zo mna v podstate prasivy nut peddler nemam pocit ze by ma to nejak extra naplnalo ale podla vysledkov je to najziskovejsia strategia na tomto limite tak mi uz neostava nic ine len nejaky cas este sadat k stolom s tym ze idem trafit nuts a stacknut sa
zacal som kusok viac bluffcatchovat uz som skoro precital moshmanov NL HU a castejsie aj hravam HU SNGs a zazracne sa mi zlepsil hand reading nepoznam lepsi pocit ako callovat river bet nejakeho morona s Ahi a vyhrat v showdowne
btw. bankroll sa mi zacina vracat na povodnu uroven. v jednom okamihu niekedy po mojom predchadzajucom poste som mal uz len nejakych 26 BI na NL20 a to uz vyzeralo vazne hrozivo. chvalabohu sa to trosku otocilo a dufam ze ten trend aj ostane.
inac ani dnes to nebolo az take ruzove zo zaciatku. uz vcera som mal opat raz jemne nervy ked som 2.5 BI plus za par minut rozhadzal uplnym sialencom (typek si drzo 3betne vs moj CO open TJo ja calluje s AQs, na AQ9 betuje skoro pot. davam ho prevazne na AK tak ho minraisujem. typek calluje na turne je pot cez 20 a on ma behind 7. prichadza 8 on checkuje, ja mu to tam happy posielam on snap a ukazuje str8. gg nh moron). dnes som sa tiez pomalicky stveral do plusu ked potom zase v 3betnutom pote na mna rybka riverla str8 ked callovala OOP dva barrely na TT8x s J9o. vyletel som spoza kompu uplne nepricetny a asi 3 minuty som sa vazne pohraval s myslienkou ze cashoutnem, necham si nejakych 150 EUR na nejake obcasne hranie, za zvysok si kupim gitaru, dam si tu zmazat blog a nezostane po mne ani smrad ale potom som si spomenul na video od grindcora (3 diel thin red grind) a ako ho tam nejaky maniac happy suckoutol asi 4 krat po sebe (raz dokonca vyse 200BB deep) a on sa na tom len smial . no a nakoniec sa vobec nemozem stazovat
gl
-
Dva dni som nehral cash zato som sa celkom slusne povenoval HU SNGs. Je to jedna basen Nestretol som ani jedneho hraca s ktorym by som mal nejake problemy, resp. by som citil ze ma outplayuje.odohral som cca 40 10,5USD a asi 20 21USD. zo zaciatku som sice fical dost zle, resp. prehraval som ruky ktore tazko dominovali superov (typu AQ vs QJ) ale zase raz som si drzo dovolil vytocit KJs do A6o pri cca 12BB eff. nakoniec sa to ale zlomilo a vcera som skoncil 92USD v pluse (tusim je to cca 70€). najvacsia sranda je ze tie 21tky sa vobec nelisia od 10tok Skoda len ze som si v dobrej nalad espravil vylet na HU NL50 hral som proti typkovi, ktory hral tak face up ze viac sa uz asi ani nedalo len skoda ze proti mne fical ako panboh a par strednych potov som prehral v nonSD, raz ma calloval s 2 pairs (aj ked dost dlho tankoval)ked som river c/r s tym ze som reprezentoval flush.
Za to som sa mu oplatil callom dvoch barrelov s Ahi na QTxttx mal som read ze cbetuje bud silnu handu alebo air, resp. draw MP a pod checkoval behind. River nezatvoril ziadne draws checkli sme a on smutne ukazal bustnuty GS s J8
Tak si tak ficim na tom dobrom pocite ze ha ha uz je len otazkou casu kedy ta vyberiem ked tu zrazu nachadzam na ruke JJ (sme 150BB deep) otvaram BTN typek ma 3betuje (3bet mal celkom normalny - videl som ho 3Betovat aj Axo cize nema v range len nejake TT+ AQ+). spokojne flatujem. flop je Txxr typek cbetuje a ja namiesto toho aby som slusne callol som si povedal hura overpar, bum minraise a call shovu za 150BB mozete 3krat hadat co mal anyway nemal som sa uz pustat do hrania o tretej v noci (mal som nejaku nespavost )
gl
Za to som sa mu oplatil callom dvoch barrelov s Ahi na QTxttx mal som read ze cbetuje bud silnu handu alebo air, resp. draw MP a pod checkoval behind. River nezatvoril ziadne draws checkli sme a on smutne ukazal bustnuty GS s J8
Tak si tak ficim na tom dobrom pocite ze ha ha uz je len otazkou casu kedy ta vyberiem ked tu zrazu nachadzam na ruke JJ (sme 150BB deep) otvaram BTN typek ma 3betuje (3bet mal celkom normalny - videl som ho 3Betovat aj Axo cize nema v range len nejake TT+ AQ+). spokojne flatujem. flop je Txxr typek cbetuje a ja namiesto toho aby som slusne callol som si povedal hura overpar, bum minraise a call shovu za 150BB mozete 3krat hadat co mal anyway nemal som sa uz pustat do hrania o tretej v noci (mal som nejaku nespavost )
gl
-
no dnes som si celkom z chuti zahral presiel som na inu platformu ipokru kvoli RB dealu cez pala. vyzera to zatial slusne fukli mi 600 USD FDB, je tam nejaky cashback podla ich stranky - teda ak som to dobre pochopil, na ktorom viem mesacne realne spravit este nejakych 100 USD navyse. RB by mal byt tiez viac ako potesujuci a ak sa k tomu pripoji aj nejaka winrate snad bude fajn. inac hned na uvitanie som prehral AA vs AK, TT vs 33 (AI PF proti shortovi) a ani za boha som dnes nevedel trafit flop. no ale nakoniec sa co to podarilo tak sa nestazujem.ale vidno na cervenej aky to asi malo priebeh
inac prisiel som na to ako si vytunit moj skoro 6 rocny pocitac ak to bude citat johnmirrow..... prdlajs malo ramky povysaval som vetracie prieduchy od prachu a slape ako besny ziadne lagovanie vsetko ide tak ako ma byt
gl
inac prisiel som na to ako si vytunit moj skoro 6 rocny pocitac ak to bude citat johnmirrow..... prdlajs malo ramky povysaval som vetracie prieduchy od prachu a slape ako besny ziadne lagovanie vsetko ide tak ako ma byt
gl
-
Posledne dni sa mi celkom dari. Hravam celkom solidne objemy - 1.5k+ ruk denne. Aj ked to zerie dost casu a frajerka sem tam na mna jemne skuli nepomozem si Momentalne ma hrat vazne bavi a uzivam si to Na zaciatku mesiaca som mal niekolko BI swing ale uz sa mi podarilo dostat do plusu. Tento tyzden ficim vazne celkom slusne a dnes som po dlhej dobe prihodil uz aj nejake stoly NL50 USD. Najprv sa darilo celkom fajn, nakoniec som skoncil v minuse 60BB ale na NL20 EUR a GPB som bezal dobre takze nakoniec plus 45€ POtesujuce. Inac okrem ineho mam zapnuty aj celkom slusny godmode v PF allinoch proti shortom. Posledne dva dni som prehral minimum flipov a dokonca som dnes vytocil aj QQ vs AK za fullstacky Na NL20 momentalne nestretavam ani jedneho regulara, proti ktoremu by som nechcel hrat. Vcera mi sice jeden zacal robit trochu problemy kedze mal na mna poziciu ale poznacil som si jeho nick, mam na neho cez 1k ruk takze sa moze tesit na to ze sa kuknem na zubok jeho hre. Mozno este dnes Inac mam pocit ze tam tych regov celkom ownim Inac nic take zaujimave Akurat vyzera ze moj blog na SME si uz nasiel aj nejakych stalych citatelov mimo tohto fora a po poslednom clanku som uz dostal par sprav ohladom free 50 USD tak tam ludi posielam cez moj referral link (ale podotykam ze vzdy im poviem ze je to referral a kludne nech tam idu aj napriamo aby ste si nemysleli ze som nejaky zakerny had aj ked v konecnom dosledku to maju jedno, akurat ja na tom zarobim ). A este jedna vec konecne sa mi podarilo prist na to ako sem davat ruky z ipokru takze pravdepodobne sem hodim zajtra aj nejake ruky na pokec
Pripajam moj graf zhruba za tento tyzden
Pripajam moj graf zhruba za tento tyzden
-
..aby si nepovedal, ze ti neprispejem do blogu ..keep up the good work
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
mr_kaktus napísal:Akurat vyzera ze moj blog na SME si uz nasiel aj nejakych stalych citatelov mimo tohto fora a po poslednom clanku som uz dostal par sprav ohladom free 50 USD tak tam ludi posielam cez moj referral link (ale podotykam ze vzdy im poviem ze je to referral a kludne nech tam idu aj napriamo aby ste si nemysleli ze som nejaky zakerny had :
Kludne ich davaj cez refferal, nikomu to vadit nebude a aspon budes mat zasluzenu odmenu za namahu pri pisani clankov
Takze ja som za refferal
Inak pekny objem
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
velmi pekne, ozvi sa niekedy skrz to, co sme si dohadovali;)
kedze miesas limity prijal by som aj bb's graf, nech ta mozem pochvalit
kedze miesas limity prijal by som aj bb's graf, nech ta mozem pochvalit
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tak ako som slubil davam sem jednu ruku
villain hra 21/18/2.7/cbet 56/turn cbet 75 vzorka 1.7k ruk
mame nejaku history, mam pocit ze sa na ma snazi hrat, resp. robit mi prieky
IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1228955
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $54.25
BTN: $5.06
Hero (SB): $57.00
BB: $20.00
UTG: $20.92
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with A Q
UTG raises to $0.70, 2 folds, Hero calls $0.60, 1 fold
PF callujem pretoze otvara v podstate z MP (hrame 5 handed) imo standard
Flop: ($1.60) 8 5 Q (2 players)
Hero checks, UTG checks
na flope mam v plane c/c a zariadit sa podla turnu, s tym ze sa rozhodnem hlavne podla sizingu druheho barelu a samozrejme aj karty - vacsina regularov na value line betuje turn 3/4 potu, plus minus nejake drobne. ocakavam ze bude cbetovat TP ruky, sety, FDs, mozno aj pp - 99, TT, JJ, plus sem tam mozno aj nejaky air proti mne - ako som uz pisal mam pocit ze sa snazi hrat na mna ked ma ma pri stole .
Turn: ($1.60) 7 (2 players)
Hero bets $1.20, UTG raises to $3.20, Hero calls $2
na turne sa rozhodujem pre donk, kvoli tomu, ze viem ze flush s najvacsou pravdepodobnostou nema (FD by cbetoval) ale mohol pickupnut FD teraz, predpokladam ze v range ma hlavne pp, resp. ze ma SD value kedze checkol flop behind a myslim ze jednu street nejake TT, JJ este aj zaplati a musim sa chranit aj pred pripadnym airom ktory mohol pickupnut FD.
ten raise ma pravdupovedaic celkom prekvapil ale vzhladom na to ze reprezentuje hlavne FDs a set 77 platim a zaraidim sa podla rivru. bud c/c alebo c/f.
River: ($8.00) K (2 players)
Hero checks, UTG bets $7.00, Hero calls $7
K na rivri ho mohlo hitnut (nejake KdJ) ale po tom mastnom bete som ale presvedceny ze ho nema - urcite by ho nebetoval takto silno a dokonca som si takmer 100% isty ze by ho checkol behind lebo ma dobru SD value. Cize na riri v podstate nereprezentuje dokopy ziadnu silnu ruku (QK nema, to by cbetoval, sety okrem 77 nema, flush s najvacsou pravdepodobnostou nema). nebol to az taky snap call ale myslim ze vzhladom na jeho line sa to foldnut neda
Final Pot: $22.00
UTG shows J A
Hero wins $20.90
(Rake: $1.10)
villain hra 21/18/2.7/cbet 56/turn cbet 75 vzorka 1.7k ruk
mame nejaku history, mam pocit ze sa na ma snazi hrat, resp. robit mi prieky
IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1228955
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $54.25
BTN: $5.06
Hero (SB): $57.00
BB: $20.00
UTG: $20.92
Pre Flop: ($0.30) Hero is SB with A Q
UTG raises to $0.70, 2 folds, Hero calls $0.60, 1 fold
PF callujem pretoze otvara v podstate z MP (hrame 5 handed) imo standard
Flop: ($1.60) 8 5 Q (2 players)
Hero checks, UTG checks
na flope mam v plane c/c a zariadit sa podla turnu, s tym ze sa rozhodnem hlavne podla sizingu druheho barelu a samozrejme aj karty - vacsina regularov na value line betuje turn 3/4 potu, plus minus nejake drobne. ocakavam ze bude cbetovat TP ruky, sety, FDs, mozno aj pp - 99, TT, JJ, plus sem tam mozno aj nejaky air proti mne - ako som uz pisal mam pocit ze sa snazi hrat na mna ked ma ma pri stole .
Turn: ($1.60) 7 (2 players)
Hero bets $1.20, UTG raises to $3.20, Hero calls $2
na turne sa rozhodujem pre donk, kvoli tomu, ze viem ze flush s najvacsou pravdepodobnostou nema (FD by cbetoval) ale mohol pickupnut FD teraz, predpokladam ze v range ma hlavne pp, resp. ze ma SD value kedze checkol flop behind a myslim ze jednu street nejake TT, JJ este aj zaplati a musim sa chranit aj pred pripadnym airom ktory mohol pickupnut FD.
ten raise ma pravdupovedaic celkom prekvapil ale vzhladom na to ze reprezentuje hlavne FDs a set 77 platim a zaraidim sa podla rivru. bud c/c alebo c/f.
River: ($8.00) K (2 players)
Hero checks, UTG bets $7.00, Hero calls $7
K na rivri ho mohlo hitnut (nejake KdJ) ale po tom mastnom bete som ale presvedceny ze ho nema - urcite by ho nebetoval takto silno a dokonca som si takmer 100% isty ze by ho checkol behind lebo ma dobru SD value. Cize na riri v podstate nereprezentuje dokopy ziadnu silnu ruku (QK nema, to by cbetoval, sety okrem 77 nema, flush s najvacsou pravdepodobnostou nema). nebol to az taky snap call ale myslim ze vzhladom na jeho line sa to foldnut neda
Final Pot: $22.00
UTG shows J A
Hero wins $20.90
(Rake: $1.10)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.