Kaktus on holdem :-)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaktus on holdem :-)

Odoslaťod meomir 13 Mar 2011 14:04

Ako by som videl svoje ruky... River mi to zvyknu este shove
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod mr_kaktus 17 Mar 2011 09:15

Vcera som mal celkom uspesnu session +2.5 BI. Hral som len NL20 ale pomalicky zase prihodim aj nejaku NL50. Az na dva dni som ked som trochu blbol na PLO10 USD hram poctivo kazdy den plus minus planovany objem :) V omahe som skoncil nejak -2BI. Mohlo to byt aj menej ale akosi som sa raz samovolne presvedcil ze GS+BDFD je uplne v pohode na stacknutie sa na flope proti superovmu setu, ktory mohol byt viditelnejsi uz len ked by si ho nakreslil aj na celo. Potom ma este pekne vyownil jeden hrac ked som betoval flop aj turn s s mojim setom na boarde 9723, typek c/calloval a na river A mi to tam c shovol. Uplne som prehliadol moznu straight a ani ma nenapadlo ze by sa s niecim takym mohol dostat cez flop. Vravim si riverol nejake aces up a brutal ich overplayuje. Taky prd super otaca nieco ako 45QKr :D Cize poucenie :) Najblizsie ked budem hrat PLO pekne si pockam na nuts nuts :)
Vcera ma zase pokusali certi skusit aj nejake MTT tak som sa z mojho mohutneho bankrollu na stars (cca 12 USD) kupil do 1,1 4k guaranteed 2,2 5k guaranteed 6max a 2,2 PLO hi/lo. Na vsetkych som naskocil do late registration a chcel som sa bud dostat deep alebo bustnut a ist spat.
Pekne poporiadku.

Omaha bol jeden fail. Nielen ze vobec neviem hrat tieto split pot games ale aj boardy mi chodili presne opacne ako som potreboval :D Nakoniec som vypadol ked som z CO raisol AAKxss, SB 3betol, BB callol (bol to uz jeho AI) a ja som to tam 4beto shovol. SB call. Otocil nejake AJxxss, BB mal nejaku uplnu blbost a SB si pekne riverol flush :)

V holdeme to najprv vyzeralo celkom nadejne. V 6 maxe som hned vyhral celkom slusny pot, ked typek openshovol svoj stack 1000 (BB60) a ja som ho callol s TT a vyhral flip proti AK.
V tom istom case som na druhom stole najprv vytocil AK vs 77 a hned druhu ruku AA vs QT vs A9 a mal som z 2k startovneho stacku 10k.
Moja radost ale netrvala dlho. V 6 maxe som najprv prehral nejake drobne v non SD aby som potom nakoniec s 9 BB reshovoval CO open so 66 na SB. CO chvilu tankoval ale s A8o asi musel zaplatit :D Board AAx8 a ja som uz na turne nemal ani out :D
V 1.1. som sa stale drzal okolo tych 10k na ktore som sa dostal na zaciatku. BOl asom celkom card dead-.Az som nakomniec nasiel niekde na UTG+3 QQ (BB150 ante 40). raisujem slusne na 450 calluje ma jeden blind, flop AQTr a blind mi tam happy donkuje overbet. Vidim ze zahodit uz urcite nechce tak mu to tam s mojim middle setom posielam. Otaca ATo. a river pekne trafi svoj 2 outer a ja si mozem ist v klude zapalit a spat :D gg nh :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod mr_kaktus 17 Mar 2011 17:42

zatial dnes len kratka session. 6 stolov (4xNL20 GBP a EUR 2x NL50 USD) celkom dobre som fical. trafil par setov a pod. nieco dostal aj zaplatene. ale kazdopadne najviac ma potesila tato ruka :D

super je reg 21/17/fcb33 200 ruk

IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1236270
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BB: $23.60
UTG: $13.00
MP: $21.80
Hero (CO): $20.00
BTN: $18.87
SB: $24.30

Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with TObrázok 9Obrázok
2 folds, Hero raises to $0.60, 2 folds, BB calls $0.40

Flop: ($1.30) 4Obrázok 7Obrázok QObrázok (2 players)
BB checks, Hero bets $0.65, BB calls $0.65

flop c betujem lebo mi vobec nevadi vyfoldovat ho z nejakeho pp (22,33, 55, 66) plus x kariet na turne mozem barelovat (any spade, A, K picupnuty str8 draw)

Turn: ($2.60) JObrázok (2 players)
BB checks, Hero bets $1.60, BB calls $1.60

na turne dostavam OESD a supera davam na Qx a nejake middle PP.barelujem aby som vyfoldoval nieco ako 88, 99, TT a ak ma nahodou floatoval OOP tiez mi nevadi zobrat pot, pretoze aj jeho air je vacsionu Axs.

River: ($5.80) 8Obrázok (2 players)
BB checks, Hero bets $17.15, BB calls $17.15

ako ma callol na turne viem ze ma relativne silnu made hand. triafam ale nuts a napadla ma kreativna myslienka overbetnut to pretoze nie je vonku zoadny flush a bude to vyzerat dost bluffy tak by sa snad mohol ukecat na call aj s niecim ako QK, AQ :D typek snapol :D :D :D

Final Pot: $40.10
BB shows 7Obrázok 7Obrázok
Hero wins $38.10
(Rake: $2.00)

btw. tato line s nuts sa mi zatial veeeeeelmi osvdcuje - overbetovat pot na river proti vhodnym superom, resp. na vhodnych boardoch. ludia platia ako blaznivy so vsetkym moznym aj nemoznym :)
Prílohy
dnes.jpg
dnes.jpg (75.23 ) Zobrazená 3955 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 17 Mar 2011 21:01

no co vam poviem :D dnes to slo :D spravny heater v spravnom case :D
Prílohy
godrun.JPG
godrun.JPG (23.21 ) Zobrazená 3877 krát
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod Zeltzn 17 Mar 2011 21:03

nech ti to vydrží :gl: si to zaslúžiš ;)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod mr_kaktus 18 Mar 2011 09:57

Len zopar poznamok (skor je to pre moju potrebu - sem tam kuknem stare prispevky v mojom blogu a pri niektorych ma stve ze som nepisal podrobnejsie info, kedze si uz vela veci nepamatam a takto by som mal lepsie zmapovane moje pokrove snazenie)

Pri vcerajsej session som bol nejaky "money scared" na NL50. Ani nie ze by som sa bal ze skoncim v strate, ale fical som celkom dobre a potom som uz nechcel prehrat zisk. Nevyhybal som sa plus EV spotom, to nie, ale emocionalne ma to bralo podstatne viac ako NL20. Asi je to aj tym ze na NL25 (resp. 20) sa pohybujem uz podstatne dlhsie ako som planoval a vdaka hotrunom v poslednej dobe sa moj sen o presune na vyssi limit zacina zhmotnovat.

Tato moja rozhodenost bola aj dovodom, ze som vcera odohral len nieco cez 700 ruk (plan bol standardne 1,5k) Bol som v pluse na NL50 2BI aj nejake drobne a prehral som jeden stack proti rybke, ktora turnla flush (ja som turnol top 2 s mojim AK). Uz pocas hry mi bolo jasne ze by to mal byt relativne easy fold (c/minr, turn bet full pot ako zavreli FDs) ale nejak som nedokazal vystupit. Bola to dost hruba chyba a neviem co ma to pochytilo (asi som si podvedome povedal ze ju idem uluckovat a budem mat uz 3BI plus alebo neviem :)). Kazdopadne si hovorim nevadi, stale je to este fajn session a bla bla bla ale citil som ze sa bojim ze prehram aj ten dalsi BI na NL50.

Par hier na to som proti unknown (ale regish) v spote CO vs BTN (ja OTB) shipol AKo, do jeho KK (std raise 3bet 4bet push). Ani sa nepamatam ci som ho suckol na turn alebo river, kazopadne mi dobehlo A (velmi som sa na ten stol uz ani nepozeral, venoval som sa ostatnym a len tak by ocko som si vsimol ze na boarde je zrazu A a pot ide ku mne :) ). To by bolo vsetko uplny standard, keby mi po tomto suckoute nezacalo fibrilovat srdce a hned som zacal kontrolovat kolko som dnes v pluse a pod. Proste mindset ako vino :D

Tak som to radsej vypol lbon moje weak tight alter ego prave nastupilo do mojej hlavy a nemyslim ze by to robilo dobrotu. Anyway, NL50 stoly chcem prihadzovat stale ale urcite sa potrebujem vyporiadat s tmyto money oriented mindsetom. Chyba mi uz vazne malicko na to aby som mal safe bankroll na NL50USD, teda na úplný prechod a urcite sa chcem na to pripravovat takymto sposobom ale jednoznacne musim nieco robit so psychikou. Lebo ak to takto pojde dalej tak ked/ak sa dostanem na nejake NL200/400 tak mi bude hrozit infarkt po hadam 5k rukach :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 20 Mar 2011 18:49

haha shortstackeri :) pomsta je sladka :D a dufam ze toto je len zaciatok nech konecne zacnete hrat s normalnymi stackmi :D :D :D

IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1240438

BTN: $9.79
SB: $28.96
BB: $4.50
UTG: $4.80
Hero (MP): $38.91
CO: $4.48

Pre Flop: ($0.30) Hero is MP with 7Obrázok 7Obrázok
1 fold, Hero raises to $0.80, 3 folds, BB raises to $1.80, Hero raises to $38.91, BB calls $2.70 all in

Flop: ($9.10) KObrázok QObrázok 7Obrázok (2 players - 1 is all in)

Turn: ($9.10) 6Obrázok (2 players - 1 is all in)

River: ($9.10) 7Obrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $9.10
BB shows KObrázok KObrázok
Hero wins $8.65
(Rake: $0.45)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 20 Mar 2011 18:55

a este si neodpustim jedneho ucoolerovaneho regulara :) (19/15) zase krasny river betsizing ktory hovori ze sa nechysta foldovat tak mu to tam pekne tlacim cele :)

IPoker Network $20.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1240454

MP: $13.16
CO: $52.34
Hero (BTN): $21.56
SB: $37.14
BB: $31.55
UTG: $22.40

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with A :diamond: A :heart:
3 folds, Hero raises to $0.60, 1 fold, BB calls $0.40

Flop: ($1.30) K :club: Q :club: A :club: (2 players)
BB checks, Hero bets $1.00, BB calls $1

Turn: ($3.30) J :spade: (2 players)
BB checks, Hero checks

River: ($3.30) K :spade: (2 players)
BB bets $3.20, Hero raises to $19.96, BB calls $16.76

Final Pot: $43.22
BB shows K :heart: J :heart:
Hero wins $41.06
(Rake: $2.16)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 23 Mar 2011 21:16

prave hram Dag challenge kvaldu.ak som to spravne pochopil tak uz som sa kvalifikoval dalej ale nie o tom som chcel.
pravdupovediac som dost znechuteny spravanim hracou (teda tych dvoch s ktorymi som zatial hral). Bol som v tom ze kedze je to CZ/SVK turnaj a este sme vsetci z jedneho fora tak aj ked bude medzi nami sutazivost nebudeme mat potrebu sa nejak osocvat a podobne. Long story short.
Prvy match som vyhral niekedy v druhom lvl (pozdravujem zajkiho). Po to ako som mu napisal do chatu "gg" dostal som nasledovnu odpoved "lucker. cisty lucker." cize prepac ze som si dovolil si vsimnut ze cbetujes len strong hands na flope, inak checkujes behind, potom stabnes turn a river checkujes back unimproved. tiez asi nebude to prave orechove callovat 3bet s Q5s aj ked si IP a podobne.
Druhy match som zapol luckbox. To priznavam (best regards to Westik). najprv som sa dostal na dost velky shortstack po tom ako som light 4betoval Q7o - super mal dost velky 3bet. bol som callovany a na flope 97x som bol v tom ze mam nuts (OVPs by imo tlacil do allinu PF a tak jeho range su imo najcastejsie broadways ktore missli). typek mi to tam commitujuco donkol a ja som mu to tam shovol (mozno missplay rad sa necham poucit). otocil A9o. potom som ale vytocil Q9vs44 s nejakymi 10BB, potom par proti overcards. a nakoniec ATs (pri 40BB eff) proti KK (4bet shovoval som kvoli vysokemu 3betu supera). a pri cca 12BB eff som shovol A5o z BTN a suckol 77. Typkovi este do chatu pisem "sry, godmode" a on mi odpise nieco v style "urob svetu sluzbu a nehraj to, stastie ti raz dojde." takze dakujem za priania :P :crazy: :P

btw, nakoniec som skoncil osmy :) proti unknown superovi. ked som najprv shovoval J8 na J7xtt na c/r (uz druhy) super otocil J9. a potom som nevytocil 99 vs AQo :)

anyway krunik ludia sa trochu zamyslite.ak by mi v chate somral nejaky random amik alebo rus tak si poviem ok ale ako vazne by sme sa takto medzi sebou drbat nemuseli. peace a gl.

Za tento príspevok od mr_kaktus poďakovali - 2:
haman, whale034
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Odoslaťod mr_kaktus 14 Apr 2011 08:11

od zaciatku mesiaca mam celkom slusny godrun. tusim som este nemal minusovu session. zo dve boli v podstate BE (malicky plus) ale inak std robim v priemere 2BI denne. Ficim si nejakych 6BI nad AI EV aj ked aj bez toho by som bol v pluse. co ale narobim ked vytacam flipy ako besny a plus sa mi sem tam podari uluckovat nejake KK vs AA :D hra sa mi celkom dari a vo vacsine spotov som uz ako tak zorientovany. Mam odohratych aj zopar ruk na NL50 ktore ale standardne neslo uplne podla predstav aka nejaky maly minus. ale inac spokojnost.

celkom tento mesiac blbnem aj s PLO. konkretne PLO 10 USD ale to je epic fail na osemnastu. Na nejakych 4k rukach som v minuse hadam 16 BI (nebyt tychto mojich pokusov uz mam safe roll na NL50). Kazdy den si poviem ze na PLO proste seriem a budem hravat len holdem a pekne budovat roll ale za cca 24 hodin to zase zapinam :D Co vam poviem. Som tvrdohlavy donk a cim menej sa mi dari (rozumej cim viac chyb robim) tym viac mam chut prist tejto hre na klb a zacat vyhravat. Jedine co ma tesi ze uz mam aspon tak na 10% v oku startovne kombinacie (podla statov hram cca 20/15). Ale inac som taky spewtard ze takeho este svet nevidel. Absolutne neviem handreadovat (zase co aj clovek nareaduje ked super hra 50% ruk ktore pozostavaju zo 4 kariet), parkrat som sa potreboval empiricky presvedcit ze ano Jhi flush skutocne nebyva casto dobry ak dostaneme akciu, absolutne neviem kedy cbetovat a barelovat a navyse myslim ze ficim aj celkom cold. naprd su mi premiove double suited rundowny ked na ne standardne trafim flop K44 a naprd si mu aj double suited AAxx na flope 567r ked mam jeden backdoor flush :D Za tych 4k ruk som tusim nut flush trafil 1x (slovom jedenkrat) a FH o kusok viac, sety tiez nic moc a dokonca ani dvojparove ruky, co by clovek cakal ze dva pary trafi hadam kazdu druhu ruku :) Anyway nevzdavam to a raz tej hre pridem na koren :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!