Komin blog
Re: Komin blog
Konecne su statnice za mnou, som Mgr. . Dnes som sa vratil z chaty a ohlasujem uspesny navrat za zelene stoly Cez statnice som si obcas zapinkal a minuly mesiac ma chytil za 8000 ruk 11,5 BI downswing, ale nic co by sa nedalo dohnat.
Teraz idem s priatelkou na novych X-menov, vraj su dobri a su to jej oblubeni komixaci
Dnesna prva postatnicova:
Teraz idem s priatelkou na novych X-menov, vraj su dobri a su to jej oblubeni komixaci
Dnesna prva postatnicova:
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Takto sa mi to paci, gratulujem k titulu! Ak sa takto bude darit aj nadalej, tak to veru velmi rychlo dozenies
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kominak napísal:Konecne su statnice za mnou, som Mgr.
Gratulujem!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Gratulujem A dievca fanusicka komiksov a scifi? Neverim Moja sa nejak nechyta Komiksy ako tak, ale napr. MTG 0 bodov Snad raz...
A vela stastia pri stoloch
A vela stastia pri stoloch
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Diky gratulanti. A ona nie je fanusicka scifi velmi, nevidela ani jeden star wars este napriklad Ale X-menov ma rada a dnes jej na narodky planujem kupit aj real komix Volverina ked sa podari.
Samotny First Class je dobry, ale nevyrazilo mi to dych ako napriklad Inception, ale urcite sa to da pozriet a bavilo ma to.
Samotny First Class je dobry, ale nevyrazilo mi to dych ako napriklad Inception, ale urcite sa to da pozriet a bavilo ma to.
- Kominak
grats ku skole..aj ja by som chcel..alebo ani nie, sam neviem, ci chcem uz koniec
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:grats ku skole..aj ja by som chcel..alebo ani nie, sam neviem, ci chcem uz koniec
preco nie? Ved potom sa uz mozes naplno venovat pokru / financnym trhom a podobne. Kopec ludi cakaju 8 hodinove sichty, alebo urad prace a ty mozes pekne vypiect s celym systemom ked chces. Ci tam mas nejaky iny skryty zamer (napriklad pekna profesorka ) ?
- Kominak
skor si nie som isty ci sa chcem naplnko venovat pokru:) (o trhoch som premyslal tiez ale ohladne toho ti napisem na skype, nejake reflexie a uvahy ako vidim tu sferu momentalne-snad mi aspon nieco z toho vyvratis
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tak downswing stiahnuty, mozem dalej budovat roll
- Kominak
That's just... awesome!
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.