-s tym behanim+poker by som to urcite skusil,vsak ak to nepojde stale mas v zalohe pozeranie edukativnych videii
lestatos napísal:Neber mi prosim moj sen , ze mozem spalovat a hrat plnohodnotny poker at the same time ))).
dzejkej napísal:lestatos napísal:Neber mi prosim moj sen , ze mozem spalovat a hrat plnohodnotny poker at the same time ))).
Lenze pri uceni nepotrebujes rychlo a presne reagovat. V online pokri kliknut vedla moze byt velmi drahe a reakcia o nieco neskor moze znamenat timeout. Je to znacny rozdiel, ale ved zistis si to sam .. Ja si vobec nemyslim, ze mozes hrat plnohodnotny poker a ak to budes vsetko stihat, znamena to len, ze hras prilis malo stolov na ukor chodze a teda si znizujes svoju hodinovku a spomalujes tempo rastu svojho bankrollu.
Radsej 30 minut narocneho cvicenia alebo behu a spalis to efektivnejsie a pri pokri nebudes nic riskovat.
Ale nezarabam presviedcanim ludi, aby nehrali pri chodzi, takze tot vsjo z mojej strany o tejto teme a vela stastia pri experimentovani.
Horsey7 napísal:Xaress napísal:Pekne čítanie je aj Ryan Fee 6-max NL Strategy Guide
//edit
pridavam aj link na stiahnutie - rozhodne odporucam prestudovat
vitaj a nech sa dari![]()
btw. ako spomenul dzejkej, o chvilu na teba vybehne predseda klubu PP dochodcov AP, ze "co si to mlady dovoluje"![]()
7castle napísal:Vitaj na fore,
musim uznat ze sportovanie POPRI pokri je genialna myslienka, absolutne si to sice neviem predstavit, ale je to skutocne fascinujuce![]()
To som myslel len tak semiironicky, okrem toho ze to je vtipne sa mi to fakt paci
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.