lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
no vsak keby si nebol uplne vedla....
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
tak ja zrovna casu moc nemam, ked chcem hrat takto vela tak si ho musim urobit - cize vykaslat sa na vsetko ostatne. Preco myslite ze som za tento rok odohral len 120k hands zatial?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:tak ja zrovna casu moc nemam, ked chcem hrat takto vela tak si ho musim urobit - cize vykaslat sa na vsetko ostatne. Preco myslite ze som za tento rok odohral len 120k hands zatial?
imo ty budes hrat 3-4roky a stale ta moze nicit variance s takou vzorkou
tiez ti ako neustalemu live pokusitelovi prajem tvoj live bighit ...
ja som hral live 1x v zivote (ak sa neratam tu 800BB deep nl10 na chate ) a tento rok som do kvalifikaciek(hlavne PCA,EPT) nasypal asi 3K a nikam som sa nedostal. Takze som si ten jeden U***et mohol radsej zaplatit priamo
kedze ty stale vyhravas , tak ti to mozno aj sedi.. Mozno by si mohol skusat regulovat step2, step3 turnaje ( s naslednym odregistrovanim) - hlavne preto , ze v stepoch je vzdy tak 30% ryb, co sa da povedat ze v regular hrach niesu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
pravdupovediac mi to nevadi, na NL200 nehram o ziadne lifechanging money takze vysledky su nepodstatne, co je dolezite je zlepsovat sa a pracovat na sebe, dostat sa do pozicie ze clovek moze hrat stakes kde je sanca vyhrat 50-100k mesacne. Z dlhodobeho hladiska ak mas plan hrat vyssie stakes tak tvoje winnings z NL200 by mali o 10 rokov tvorit mikroskopicku cast tvojho zisku.
na MTTcka mam trosku iny a z pohladu ciste pokroveho nespravny pohlad - neberiem ich ako nieco na com mam ROI 50% a hranie 1000EUR turnaja pre mna neznamena ze idem si zarobit 500EUR. Pre mna je to hlavne dovolenka na zaujimavom mieste s akousi tombolou kde mozem vyhrat velke peniaze .
preto aj moj vyber turnajov ktore hram je hlavne dany tym ci som na mieste kde sa hraju este nebol a kolko je za prve miesto
na MTTcka mam trosku iny a z pohladu ciste pokroveho nespravny pohlad - neberiem ich ako nieco na com mam ROI 50% a hranie 1000EUR turnaja pre mna neznamena ze idem si zarobit 500EUR. Pre mna je to hlavne dovolenka na zaujimavom mieste s akousi tombolou kde mozem vyhrat velke peniaze .
preto aj moj vyber turnajov ktore hram je hlavne dany tym ci som na mieste kde sa hraju este nebol a kolko je za prve miesto
-
buschle napísal:kedze ty stale vyhravas , tak ti to mozno aj sedi.. Mozno by si mohol skusat regulovat step2, step3 turnaje ( s naslednym odregistrovanim) - hlavne preto , ze v stepoch je vzdy tak 30% ryb, co sa da povedat ze v regular hrach niesu.
wooot?
tipujem ze na satelitoch mam okolo 80-100% ROI to znamena ze streaky 5-15 neuspesnych pokusov su uplne bezne. Dat do kvalifikacii na PCA/EPT 3k a ocakavat vysledok je hodne optimisticke, ja ked som minuly rok vyhral PCA freeroll satelit tak som este chcel vyhrat jeden package aby som mal T$ a investoval som okolo 7k do satelitov a nevyhral som nic
-
yegon napísal:pravdupovediac mi to nevadi, na NL200 nehram o ziadne lifechanging money takze vysledky su nepodstatne,
no to je pravda o tebe , ale asi sa nebudes divit ked ti poviem, ze nl200 su lifechanging money pre 90% ludi na slovensku.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
yegon napísal:dostat sa do pozicie ze clovek moze hrat stakes kde je sanca vyhrat 50-100k mesacne.
50-100k mesacne pri takom objeme = dat si par ruk na Rail Heaven?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
cercerBTSSK napísal:jezis - mat Tvoj cas....do certa
vsetci mame rovnako vela casu..
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:vsetci mame rovnako vela casu..
nh master yoda na to si udrime do gongu
k pokru:
moj plan 3x2,5h session nevysiel, dal som len 2 kratsie lebo som mal nejake vybavovacky a tretiu uz neplanujem pridat, dam si oddych. Dnes to bolo na stoloch ciste cooler city (WSD34% pri len 20% WTSD hovori za vsetko), hlavne 200BB deep set vs flopnuta straight. Asi ma to mierne rozhodilo lebo som potom urobil niekolko vaznejsich chyb - bol som prilis paranoidny a prilis som bluffcatchoval tak som sa rozhodol to radsej vypnut.
Idem si este prejst handy a trosku popracovat na svojej hre
Ladbrokes dnes otvoril anonymne stoly aj na NL200 tak som si zahral zopar a mam pocit ze sa tam objavuje viac fishiek. Bolo to celkom zaujimave i ked neviem akym sposobom je osetrene ked niekto odide zo stola a sadne si na jeho miesto niekto iny, nevsimol som si ze by ma to na to nejak upozornilo a to moze sposobit dost problem
Zajtra su vyplaty takze toho asi moc nenahram, budem sa snazit dat aspon tych 1000 ruk a potom zaberiem naplno lebo buduci utorok letim na Maltu a dovtedy by som chcel nahrat este aspon 10-12k hands.
gl vsetkym
-
Vzdy ked citam tento blog tak bud niekde letis alebo si prave od niekial prisiel .... to vkuse koli tym Qualifikaciam alebo to aj chodis len tak na "standard" dovolenky (aj pre mna je vyhrany packet ako dovolenka )
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.