cercerBTSSK napísal:myslim, ze to yegon hore vysvetluje preco
Ok ja len ze mam iny nazor Nehovorim ze spravny, len iny.
cercerBTSSK napísal:myslim, ze to yegon hore vysvetluje preco
zavinac napísal:yegon napísal:da sa toho samozrejme 3betovat aj viac ale kedze mame poziciu tak QQ/AK nebude problem hrat po flope aj ked len callneme. Hlavny dovod pre 3bet by tu bol izolovat si supera pre seba a zabranit blindom aby nam vliezli do hry. Opat si myslim ze s AK/QQ ked dostaneme 4bet nebudeme mat velku radost. Sem tam mozeme zaradit aj nejaky ten bluff aj ked proti typkovi s 11% pfr ktorý je navyše v skorej pozícii by som sa moc nerozvasnoval
Rozmyslam nad tym, ale neviem prist tomuto na chut 11% PF je 77+,A9s+,KTs+,QTs+,ATo+,KQo, otazka co hovori statistika jeho PF na MP. Tiez je zaujimave ze raisuje 2BB, to je bezne PF? alebo to povazujes za nejaku tricky play s AA/KK?
Ja by som TT 3betol ( 5 najlepsia ruka ) ak nie koli value na tak, uz len koli tomu aby sa mi tam nenachomejtol BB ktory tam najde nejaky SC,maly par alebo cokolvek co sa mu za call 1BB bude zdat dobre. A stats 20/11 po nejakej rozumnej vzorke ruk svedci len o tom ze tvoj super je dost FISH. Neviem si predstavit ze by som tam ne3betol AK. Keby ten hrac bol 14/10/3, nepoviem nic, ale 20/11...
josipjs napísal:viac sa mi uz pisat nechce, aj tak sa to asi nebude dat citat
yegon napísal:zavinac napísal:yegon napísal:da sa toho samozrejme 3betovat aj viac ale kedze mame poziciu tak QQ/AK nebude problem hrat po flope aj ked len callneme. Hlavny dovod pre 3bet by tu bol izolovat si supera pre seba a zabranit blindom aby nam vliezli do hry. Opat si myslim ze s AK/QQ ked dostaneme 4bet nebudeme mat velku radost. Sem tam mozeme zaradit aj nejaky ten bluff aj ked proti typkovi s 11% pfr ktorý je navyše v skorej pozícii by som sa moc nerozvasnoval
Rozmyslam nad tym, ale neviem prist tomuto na chut 11% PF je 77+,A9s+,KTs+,QTs+,ATo+,KQo, otazka co hovori statistika jeho PF na MP. Tiez je zaujimave ze raisuje 2BB, to je bezne PF? alebo to povazujes za nejaku tricky play s AA/KK?
Ja by som TT 3betol ( 5 najlepsia ruka ) ak nie koli value na tak, uz len koli tomu aby sa mi tam nenachomejtol BB ktory tam najde nejaky SC,maly par alebo cokolvek co sa mu za call 1BB bude zdat dobre. A stats 20/11 po nejakej rozumnej vzorke ruk svedci len o tom ze tvoj super je dost FISH. Neviem si predstavit ze by som tam ne3betol AK. Keby ten hrac bol 14/10/3, nepoviem nic, ale 20/11...
tak najdolezitejsia otazka je ako super zareaguje na tvoj 3bet - myslim ze u 20/11 hraca mozeme skor ocakavat reakciu typu 4bet/fold a menej call OOP (co by zase bolo castejsie u hraca typu 40/11). Ak je to tak potom tvoj plan je 3bet/foldnut TT/JJ/QQ/AK?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.