live tourney vol 3
vydal som sa do hronu na 222 freezout, tentokrat som zaplatil eurami takze pri registracii nedoslo k incidentom. trochu ma vystrasili tym ze mi vydali 28EUR v zetonoch ale nastastie Roy so Somnulom pre ne hned nasli vyuzitie a zahrali sme si kratku 3 handed cash game session v novej discipline NL28 (
blindy 1/2 a stacky 14xBB ). Vsetky peniaze skoncili u Somnulu ktory dal dole najprv roya a potom uhaluzil aj mna allin pf s Ax (co trdil ze uz nehra) proti mojmu monsteru QT - bohuzial som tento flip neustal a bol som na mizine
turnaj prebiehal tak ze doslova "prebiehal" stale ma presadzali od stola k stolu. Celkom ma to aj potesilo lebo prvy stol na ktorom som sedel bol dost silny. Vratil som sa k nemu este raz a vtedy bol uz nastastie v uplne inom zlozeni. Stretol som Blizzyho, Ferkana dobre sme sa napapali. Hral som ako som si slubil uz minule ciste for value, za cely den som hral zo 5 spekulativnych ruk (nic som ale nechytil) ked som nechcel vyzerat ako uplny ubernit, raz sa mi podarilo po mojom raise na CO dostat k showdownu s K4o takze som sa o svoj image nemusel dalej obavat a prepol som do fullringoveho nit mode a cakal na silnu ruku ktoru mi niekto preplati. Ta sa dostavila o par kol v podobe KK pri blindoch myslim 100/200 a 25 ante. Ja raise na HJ s KK na 700, BB reraise na 2000, ja rereraise na 8000, super sa prepol do "citacieho modu" a vysvetlil mi ze citi ze je lepsi - zacal som si v duchu potriasat pravicou , mal som asi 7k behind a veril som ze ked je lepsi tak sa dostaneme v pohode allin, okrem toho som dostal genialny napad ze ak ma Ax tak pojde allin a ak len dorovna tak ma nejaky par ako TT/JJ, pozrie sa ci na flop pridu undercards a pojde allin len v takom pripade - takze som si povedal ze sa vobec nemusim obavat ak pride Axx flop. Tento read sa ukazal uplne nespravny, zjavne som kvality supera brutalne precenil a on sa rozhodol dorovnat s AJ a skusit trafit flop - LOL. No ved aj trafil a hned z prvej mi to tam poslal na 8J8 alebo nejakom podobnom boarde co som s radostou dorovnal a zdoubleupoval.
Na dalsom stole som mal to stastie mat o dve pozicie za sebou ubernita ktory checkoval a calloval (s odusevnenym krutenim hlavou a slovami sick sick) s 88 na 468KJ boarde proti blizzymu lebo sa obaval ze blizzy ma 57 (LOLOLOLOL) takze som mu zvesela kradol blindy, ked nahodou dorovnal tak som sa pozrel ci pri pohlade na flop zakruti hlavou a veselo som cbetoval na co opat s krutenim hlavou vzdy foldol. Nasa interakcia dosiahla vrchol ked na boarde J89ss checkol behind AJ lebo sa bal ze pride T alebo flushova karta a nebude vediet co robit na turne, na 6 turne dorovnal moj maly valuebet (mal som 67) a chcel som vytiahnut value z AT/FD alebo niecoho podobneho a blank river checkol - bol som totalne v tom ze to mam vyhrate, ked otocil AJ tak som skoro spadol zo stolicky od potlacovaneho smiechu
Nitfest pokracoval podobnou handou ked iny super, ktory mal na ruke Tx na boarde Ts6sTc7s2d hral proti mne stylom check/check flop, check/call turn (mal som 78o a obv som tahal value z jednokartovych FD a podobnych somarin) a check/check river. A to som este zvazoval ci nevaluebetnem river s tym ze moze mat nejaku 6x ruku. Rozhodne by som ako bluffcatch doplatil ak by rozumne betol river. Vyjadril sa ze sa bal flushu - hmm - ja som zvazoval ci betovat uz flop s mojim gutshotom takze si neviem predstavit ako by som s FD checkol behind flop
Ale pohoda drzal som sa dobre, hral som dobre ruky, bluffoval som malo ale rata sa ze ma nikto neucooleroval a ked som mal lepsiu ruku tak sa udrzala alebo som nic netrafil a neprisiel som o vela lebo v pote bolo vzdy kopec ludi tak som ani neskusal velmi kupovat. Jeden steal co mi nevysiel bol ked CO limpol 1200 ja raise na tusim 5800. blindy fold a CO reraise allin s tym ze som dostaval skoro 2 ku 1 odds - mal som AT a dorovnal by som ale BB ked foldoval nechtiac otocil A9 takze som vedel ze eso je mrtve, takze som to foldol. Typek otocil KK. Par hier predtym, sa na mne doubleupol allin pf s 77 vs TT ked trafil 7 hned na flope - to bol jediny beat turnaja a nastastie ma to stalo len 1/4 stacku takze no biggie.
Uplne ku koncu ked uz sme boli len 4 handed som reraisoval na BB proti buttonu na 12500 s AJs, on dorovnal, v pote bolo cez 25k a jemu ostavalo okolo 22k, moc ma nepotesil ale flop prisiel myslim T9T s tym ze som mal flush draw + overs, takze som to tam poslal a on nastastie zlozil - nerozumiem celkom co sa da na takom boarde foldnut ale nestazujem sa.
Den som ukoncil s 59100 chipmi co je zhruba priemer, do nedele nas postupilo 10 z 53 startujucich vratane ferkana (okolo 35k) a blizzyho (okolo 90k) a blindy budu pokracovat na 800/1600 s ante 200 takze mam pohodovy stack a budem mat cas este nieco hrat.
na zaver by som si este dovolil pozdravit vsetkych fajciarov, ktori nam sprijemnili nefajciarsky turnaj
FUCK YOU
a vsetkych politikov ktori nedokazu zakazat fajcenie lebo im z toho plynu peniaze
FUCK YOU EVEN MORE