ked si tam isiel so srackou tak sa nestazuj
nechapem z vas ludia, je pravda ze nie som narocny divak a nepamatam sa ze by som niekedy z kina odchadzal nespokojny a nadaval na film ktory som videl, ale toto co mi tu produkujete je az trapne. Na kazdom filme sa da zabavit ak ho pozeram s cielom zabavit sa, ak nanho idem s tym ze chcem vediet ako ho najlepsie sprdnut tak to je druha vec a potom mozem pisat veci ako vy. Bud mate k filmom iny pristup ako ja (neberiete ich ako zabavu) alebo nemate ani spetku zmyslu pre humor. Ked vo filmoch hladate hlboky zmysel tak pozerajte schindlerov zoznam stale dokola, ja sa chcem zabavat a noc v muzeu bola najlepsia komedia co som za dlhu dobu videl
/end of movie talk lebo ma len seriete
moje dalsie filmove tipy berte tak ze su urcene tym ktori maju radi moj typ filmov, ostatni si mozete hladat recenzie na baletnych forach
---------------------------------------------------------------------------------------
k pokru som dnes konecne zasadol s dobrym pristupom. Poslednych par dni som sa trapil lebo som nejak sklzol do prilisnej agresivity, stale som sa snazil bluffovat a to na hracov na NL100HU ktori sa stackuju s druhym parom moc neplati. Pozrel som si znovu videa od masterLJ aby som si napravil zmyslanie a zacal som zase hrat tak ako sa ma co sa aj prejavilo na vysledku
zajtra by som rad zahral aj nejake turnaje lebo na party mi ostali FPPcka za ktore si mozem tak akurat ...., alebo kupit ticket na ich sudnay 300k GTD
- 2009-05-23-tab.jpg (103.6 ) Zobrazená 2798 krát