___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod dzejkej 14 Jún 2011 16:25

Chlpo1989 napísal:Za tych par ruk, co som teraz odohral som si vsimol, ze ludia velmi radi donkuju druhy par a takmer full pot. Neviem, co ich k tomu navadza ale ked vidim donk, tak takmer vzdy je to druhy par a pod. Dokonca som videl donkpush s druhym parom no kicker a insta call s K3o na Kxx :D

To mas aku statisticku vzorku? Ciarky na papieriku? :D

No pretoze ja mam pocit, ze casto vidim donkovanie na dry boardoch o velku cast potu, ked karta ruku zlepsi a nechce prist o value. Donkovanie za par bb a podobne je uz druha vec, of course.

matiapag napísal:V prvom rade, ak je to ozaj donk a bude toto robit nejako casto, tak tie peniaze mu vlastne iba poziciavas

No az na to, ze to nie je HU a je tam zopar dalsich dusiciek, ktore by mu radi zobrali stack. Blbe je, ked mu ich poziciach a on ich vrati niekomu, od koho sa to tazko dostava :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 14 Jún 2011 16:33

Fishka->reg->ina fishka->iny reg->dalisa fishka->lepsi reg->najlepsi reg->MY! Chces-nechces, sme na vrchole potravinoveho retazca :tucniak: (or at least we hope so...)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Jún 2011 17:16

matiapag napísal:Fishka->reg->ina fishka->iny reg->dalisa fishka->lepsi reg->najlepsi reg->MY! Chces-nechces, sme na vrchole potravinoveho retazca :tucniak: (or at least we hope so...)

Byt na vrchole bohuzial neznamena, ze potravu tesne pod nami ulovime tak rychlo ako potravu uplne dole ;) .

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Chlpo1989 14 Jún 2011 20:00

dzejkej napísal:
Chlpo1989 napísal:...

To mas aku statisticku vzorku? Ciarky na papieriku?

Nebudem ti klamat, zmestilo by sa to na papierik :D Je to len za tuto dobu, co hram NL10, cize nejakych 5k ruk a vsimam si to castejsie :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 14 Jún 2011 20:06

Chlpo1989 napísal:
dzejkej napísal:
Chlpo1989 napísal:...

To mas aku statisticku vzorku? Ciarky na papieriku?

Nebudem ti klamat, zmestilo by sa to na papierik :D Je to len za tuto dobu, co hram NL10, cize nejakych 5k ruk a vsimam si to castejsie :)

Tak please pouzi advanced filtre v HEM a pozri sa, kolkokrat si dostal x/c a potom donk na turne a kolko z toho bol pot size donk s MP, thanks :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Chlpo1989 14 Jún 2011 20:32

Missread...myslel som si, ze je to donk na flope.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 15 Jún 2011 09:01

dzejkej napísal: Ten Tvoj range na obrazku je megaoptimisticky :).

To je rovnaky range aky som mu daval na flope. Turn pushing range je A4, A8, AJ, 44, 88 takze dovi, dopo pre mna. Jedine, co porazam by bolo Ax hearts a to vobec nie som presvedceny, zeby takto prebral iniciativu...

Len som to cele povazoval za velmi vtipne, kedze na zaklade jeho tight calling range na flope ktoru som mu dal a (ktoru crushujem na 70% equity) jeho naslednom bete moja ruka uz neporaza nic. Funny how it goes.

A tu teoriu o "poziciavani" stacku fishke som ja sam pouzival na ospravedlnenie mojich spews. Teraz to uz robim max. v HU, 3way ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Jún 2011 10:16

___Mortylen___ napísal:
dzejkej napísal: Ten Tvoj range na obrazku je megaoptimisticky :).

To je rovnaky range aky som mu daval na flope. Turn pushing range je A4, A8, AJ, 44, 88 takze dovi, dopo pre mna. Jedine, co porazam by bolo Ax hearts a to vobec nie som presvedceny, zeby takto prebral iniciativu...

Aha, mne nedoslo, ze je to flop range. Som sa aj cudoval, ze mas tolko optimizmu, co sa jeho turn donk pot range-u tyka :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod matiapag 15 Jún 2011 12:30

___Mortylen___ napísal:A tu teoriu o "poziciavani" stacku fishke som ja sam pouzival na ospravedlnenie mojich spews. Teraz to uz robim max. v HU, 3way

Ja to skor pouzivam na predchadzanie tiltu a miesto "wtf? takato fish mi vezme $, aj ked som to zahral dobre..." si poviem "meh, nabuduce aspon vyhram viac!" :D Aj ked to nemusi byt teda pravidlo, ale stale tam mam moznost. Akurat ma dodnes vytaca, ked sa ryba zdabluje a leavne stol, vtedy uz neviem vyhovorku ziadnu :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 15 Jún 2011 13:21

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1341782
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

SB: $28.31
Hero (BB): $25.40
CO: $81.67
BTN: $25.85

Pre Flop: ($0.30) Hero is BB with 5 :diamond: 5 :club:
2 folds, SB raises to $0.60, Hero calls $0.40

PF som sa rozhodol ne3betnut nakolko nemam reads ani predstavu o villainovej hre a s low pockets sa mi tazko barreluje.

Flop: ($1.20) 6 :club: 2 :spade: 5 :heart: (2 players)
SB bets $0.80, Hero calls $0.80

Flop som asi dojebabral. Sme trosicku viac deep, je to single raised pot a ak chcem stacky dnu, trebalo by pot budovat cim skor. Navyse board je koordinovany a su karty, ktore min. zbrzdia akciu.

Turn: ($2.80) 4 :heart: (2 players)
SB bets $1.85, Hero calls $1.85

3jka robi straight (A3, K3, 43) a board sa stal o nieco viac draw heavy. Tu som rozmyslal o value raise v kombinacii s protection ale nevedel som sa k tomu prinutit. Povdedal som si, ze radsej betnem river big po jeho checku resp. odchytim jeho bluff ak betne aj river

River: ($6.50) Q :heart: (2 players)
SB bets $4.50, Hero calls $4.50

villain znovu barreluje 3/4 potu na relativne nic nemeniacej karte. Jeho range som identifikoval ako air alebo got me beat takze som raise vylucil.

Spoiler:
Final Pot: $15.50
SB shows 9 :heart: K :heart:
Hero mucks 5 :diamond: 5 :club:
SB wins $14.73
(Rake: $0.77)

V retrospektive to vidim tak, ze ten flop zrejme treba raisovat rel. casto. Niekto proti?
Moja otazka vsak smeruje k turn play. Je tam raise valid option?
(viem, nemam ready, ale tak vseobecne vo vakuu).
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!