___Mortylen___ NLH6max cash

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ___Mortylen___ NLH6max cash

Odoslaťod ___Mortylen___ 30 Máj 2011 21:02

Tento update je za April + Maj. Takmer kazdy vikend sa nieco dialo plus okrem standardnej party stredy pribudli aj ine party dni a navyse som mal aj nejake hrania, takze tolko k vyhorkam, ze preco som ten poker original nestihal hrat (zato som b2b2b2b dohral Dragon Age: Origins, po dlhom case velmi dobre odlskool RPG. Celkovo tak 100+hodin :angel: )
Nemozem sa zbavit pocitu, ze sa mi na NL20 nedari. Standardne spoty s prehladom prehravam, z flopnutych setov sa na riveri stavaju bluffcatchers, draws nechodia, teda mne, fishkam o106, a vobec, board so mnou vobec nespolupracuje. Ked barrelujem, ako keby som hrach na stenu hadzal, ked valuebetujem, mam pocit, ze uz maju vsetci zaskrtnute 'fold to any bet'. Kadze regularov je pomenej a su povacsine celkom tight, hram takmer vysostne s fishkami (vsak to je uplna bomba si poviete, ano, urcite to je super, aj si ich pekne izolujem ale kedze bluffovat fishe mam zakazane, musim sa spoliehat na value handy, ktore jakbysmet...
A ozaj, este sa hravam s aggro muppetmi (36/32/20 typci), co vam poviem. Neraz mam srdce v krku ked sa mastime 200bb deep na prvypohlad 'uplne zbytocne' kedze ryb je vsade povela ale tak to bude asi nejaka ego zalezitost ;)
V non-showdown sa mi ale nedari zo vsetkeho najviac. Vela som musel foldovat na riveri proti pasivnym fishkam po uplne hollywoodskej linii check/call, check/call, open shove 2.5x pot :( Dobra sprava je, ze som sa poucil (pokus/omyl) a uz to necallujem ako donk.
Proti standardnej odchylke som sa rozhodol bojovat zvysenim objemu. Idea to bola isto-iste dobra, len prevedenie z mojej strany bolo tragicke. Zvysil som pocet stolov zo 4 na 6 (SnG som hraval 12) ale ocividne som to nezvladol, lebo tie autopilot rozhodnutia co som spravil by som imo pri lepsom sustredeni sotva dopustil. A ked som sa pristihol pritom, ako foldujem A3s na CO, lebo na blindoch sedia pasivne calling stationy a na BTN reg a pri lepsej akcii na zvysnych stoloch som sa radsej rozhodol venovat im, bolo vymalovane. Nestihal som (aky ma vyznam hrat viac stolov a nahanat objem, ked potom budem vypustat taketo +EV spoty a raz za 1000ruk odpalim stack na braindead autopilot play)
Bankrollwise som sa teda za dva mesiace nikam nepohol, ale zas som takmer vobec nehral a ani nestudoval tak co, kazdemu co si zasluzi :vyprask:
Esteze existuje ten rakeback :Yahoo!:
Prílohy
Amount Won.png
Amount Won.png (116.19 ) Zobrazená 2585 krát
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod matiapag 30 Máj 2011 21:47

Veru, ten objem treba zvysit imo :) Keby ukrojis aspon polovicu z tych 100 hodin Dragon Age, tak to moze hned inaksie vyzerat a co sa tyka toho zvysenia poctu stolov, tak to je zasa iba v tvojej hlave podla mna. Pred nejakym casom som aj ja presiel zo striktne 4 stolov na 6+ (zo zaciatku session aj do 10 kvoli selekcii, potom uberam, az kym ich nie je 6) a tiez som mal pocit, ze nic nestiham a pod. Imo jedina zla vec na tom je to, ze sa blbo pisu poznamky, ale aj to je sposobene iba tym softom na LA, ktory mi automaticky prepne kurzor na ten stol, na ktorom je akcia, a teda niekedy pisem poznamky pocas session na viackrat, ale da sa s tym naucit zit. Podla mna nie je az taky problem odsledovat gameflow na 6 stoloch, pricom niekedy mas na viacerych stoloch aj 1-2 hracov tych istych, takze o to menej roboty v diferencovani :) Mozno spociatku to moze byt narocne zvyknut si na to, ale ja som to napr. robil tak, ze akonahle som sa na to citil, tak som otvoril viac stolov. Postupne sa tie momenty "citenia sa na to" vyskytovali stale castejsie a teraz s tym uz nemam ziaden problem.

Imo recept -> na variaciu objem, na objem stoly 8-) a snad sa to otoci aj samo...
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 31 Máj 2011 00:09

si pis poznamky do hemu ma to viac vyhod-napr si ich mozes dorobit pri review, do la softu si veci pisem iba ak nahodou... :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 31 Máj 2011 05:10

Pisem si ich do hemu ofc, ale aj z toho maleho HEM policka, do ktoreho pisem, mi skoci kurzor do chatu na stol, na ktorom sa mam vyjadrit. jedine sa da nastavit, aby ten kurzor neskakal do chatu, ale na policko, do ktoreho sa pise betsizing...
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod buschle 31 Máj 2011 07:12

matiapag napísal:Pisem si ich do hemu ofc, ale aj z toho maleho HEM policka, do ktoreho pisem, mi skoci kurzor do chatu na stol, na ktorom sa mam vyjadrit. jedine sa da nastavit, aby ten kurzor neskakal do chatu, ale na policko, do ktoreho sa pise betsizing...

mne tie poznamky HEM nestracaju focus , ved si vypni popup softu pri akcii. Dokonca nieco sa mi mari ze sa da aj v HM nastavit aby bolo note window vzdy navrchu kym ho nevypnes.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod matiapag 31 Máj 2011 15:27

buschle napísal:mne tie poznamky HEM nestracaju focus , ved si vypni popup softu pri akcii. Dokonca nieco sa mi mari ze sa da aj v HM nastavit aby bolo note window vzdy navrchu kym ho nevypnes.

jj, vdaka za help, v HEM sa to da nastavit cez hud options - table preferences a tam treba zakliknut "Force ontop" a zda sa, ze mi to funguje ;) Sry Morty za spam, ale ak mas nahodou rovnaky problem, tak uz je vyrieseny :P

edit: vidim, ze pouzivas PT3, tak nic teda :Rose:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod ___Mortylen___ 31 Máj 2011 15:50

Mam rovnaky problem a neskutocne ma to tiltuje len som bol lenivy s tym nieco robit. Teraz si uz pisem minimum poznamok a problem vyrieseny ;)
Musim si do HUD prihodit poznamky a pisat to priamo do pt3 lebo inak ma coskoro slak trafi po kazdej session.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod ___Mortylen___ 09 Jún 2011 10:21

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1336220
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $24.72
MP: $20.00 --- 21/18/5 CBf 91 222h
CO: $16.93
Hero (BTN): $21.81
SB: $7.00
BB: $21.89

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with 2 :spade: 2 :heart:
1 fold, MP raises to $0.70, 1 fold, Hero calls $0.70, 2 folds

Flop: ($1.70) J :spade: 2 :club: K :diamond: (2 players)
MP bets $1.27, Hero calls $1.27

Flop callujem pretoze jeho barrelovacie frekvencie su relativne vysoke a nemyslim si, ze by sa chcel so mnou chcel hrat OOP po mojom raise. Ak je thinking, tak raisom repujem KJ, 22, Q10 z value hands, cize by som hral face up. Volim slowplay aj preto, lebo si myslim, ze bude barrelovat dalsie streets.

Turn: ($4.24) 6 :club: (2 players)
MP bets $3.18, Hero calls $3.18

turn barreluje 3/4 potu a pokracujem v slowplay. Nemame history kde ja by som to tu raisol s povedzme QJc a on by mi to tam shipol povedzme s AK ani nic take.

River: ($10.60) 9 :diamond: (2 players)
MP bets $5.30, Hero raises to $16.66, MP calls $9.55 all in

River doplnuje Q10 ale inak dobra karta a villain betuje 1/2 pot a tu nabehnem na autopilot ''omg I gots me a set, let's play for stacks, shall we?!" a shipnem mu tam allin. Az potom som sa zamyslel, ze od coho to vlastne chcem call co porazam. Kedze super tankoval asi 20sekund, tak som nasiel ruky KJ a AK.

As played, da sa uvazovat o raise na riveri proti pravdepodobne TAG hracovi MP vs BTN ?

Spoiler:
Final Pot: $40.30
MP shows K :heart: K :club:
Hero shows 2 :spade: 2 :heart:
MP wins $38.29
(Rake: $2.01)

Cassava Poker $0.10/$0.20 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1336227
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $26.93 --- novy hrac/no reads
MP: $7.95
CO: $9.40
Hero (BTN): $22.65
SB: $20.00
BB: $19.20

Pre Flop: ($0.30) Hero is BTN with Q :spade: Q :diamond:
UTG raises to $0.70, 2 folds, Hero calls $0.70, 2 folds

Flop: ($1.70) 6 :diamond: 6 :club: 3 :spade: (2 players)
UTG checks, Hero bets $1.25, UTG calls $1.25

Turn: ($4.20) J :club: (2 players)
UTG bets $4.20, Hero calls $4.20

Turn ma zodpovedne vyviedol z miery. Tak raisne si to UTG, potom check/callne 663 board s iniciativou a vypali bombu na J turne. Moj general thinking process je, ze avg hrac tu cbetne asi vsetky svoje pary a bude checkcallovat Ahigh a foldovat zvysok. Turn by bol potom konzistentny s A6, 33 a AJ, kedze by nemal mat pary. Kedze nemam ready, neviem ci sa stackne s niecim, co porazam a hlavne neviem, co sa deje, mam poziciu, tak nech mi chlapec ukaze, aku predstavu ma o tejto ruke na riveri.

River: ($12.60) 9 :spade: (2 players)
UTG checks, Hero checks

Tu som rozmyslal dobru minutu (thx timebank) ako zahrat river. Na hru o stacky podla mna tento spot nebol. Chcel som betnut nieco ako $3-4 a dostat value zo slabych ruk lenze tym by som otvoril betting a mohol by som dostat ch/r od napr A6, 33, JJ, 99. Vravim, nemam nanho ziadny read, aby som povedzme dokazal situaciu stylom, 'toto nema, toto rozhodne nemoze mat, toto by takto nezahral...'

Nechal som na riveri (resp. niekde inde) value?

Spoiler:
Final Pot: $12.60
UTG shows A :club: J :spade:
Hero shows Q :spade: Q :diamond:
Hero wins $11.97
(Rake: $0.63)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Odoslaťod WolfiKxx 09 Jún 2011 10:45

k tej druhej hande by som thin VB okolo 4.5$ na raise by sme to museli foldnut...ale ked na turne vypalil pot a na riveri checkuje tak nedava zmysel aby checkoval svoje monstre, ved by stratil kopec value a urcite neocakaval od teba bet je velka pravdepodobnost ze by si checkol behind, vyzera to tak ze hitol nejake Jx alebo nejaky no sense bluff
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod tucniak 09 Jún 2011 10:53

WolfiKxx napísal:k tej druhej hande by som thin VB okolo 4.5$ na raise by sme to museli foldnut...ale ked na turne vypalil pot a na riveri checkuje tak nedava zmysel aby checkoval svoje monstre, ved by stratil kopec value a urcite neocakaval od teba bet je velka pravdepodobnost ze by si checkol behind, vyzera to tak ze hitol nejake Jx alebo nejaky no sense bluff

u teba thin vbet znamena 1/3 potu?
nemozeme thin vbetovat za 2/3 potu?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!