Nemozem sa zbavit pocitu, ze sa mi na NL20 nedari. Standardne spoty s prehladom prehravam, z flopnutych setov sa na riveri stavaju bluffcatchers, draws nechodia, teda mne, fishkam o106, a vobec, board so mnou vobec nespolupracuje. Ked barrelujem, ako keby som hrach na stenu hadzal, ked valuebetujem, mam pocit, ze uz maju vsetci zaskrtnute 'fold to any bet'. Kadze regularov je pomenej a su povacsine celkom tight, hram takmer vysostne s fishkami (vsak to je uplna bomba si poviete, ano, urcite to je super, aj si ich pekne izolujem ale kedze bluffovat fishe mam zakazane, musim sa spoliehat na value handy, ktore jakbysmet...
A ozaj, este sa hravam s aggro muppetmi (36/32/20 typci), co vam poviem. Neraz mam srdce v krku ked sa mastime 200bb deep na prvypohlad 'uplne zbytocne' kedze ryb je vsade povela ale tak to bude asi nejaka ego zalezitost

V non-showdown sa mi ale nedari zo vsetkeho najviac. Vela som musel foldovat na riveri proti pasivnym fishkam po uplne hollywoodskej linii check/call, check/call, open shove 2.5x pot

Proti standardnej odchylke som sa rozhodol bojovat zvysenim objemu. Idea to bola isto-iste dobra, len prevedenie z mojej strany bolo tragicke. Zvysil som pocet stolov zo 4 na 6 (SnG som hraval 12) ale ocividne som to nezvladol, lebo tie autopilot rozhodnutia co som spravil by som imo pri lepsom sustredeni sotva dopustil. A ked som sa pristihol pritom, ako foldujem A3s na CO, lebo na blindoch sedia pasivne calling stationy a na BTN reg a pri lepsej akcii na zvysnych stoloch som sa radsej rozhodol venovat im, bolo vymalovane. Nestihal som (aky ma vyznam hrat viac stolov a nahanat objem, ked potom budem vypustat taketo +EV spoty a raz za 1000ruk odpalim stack na braindead autopilot play)
Bankrollwise som sa teda za dva mesiace nikam nepohol, ale zas som takmer vobec nehral a ani nestudoval tak co, kazdemu co si zasluzi

Esteze existuje ten rakeback