KJo:
preflop call 3bet or fold.
Nesuhlasim. Teda samozrejme fold je tu standard ale imo KJo a celkovo offsuit broadways su velmi precenovane ruky. KJs by som mozno rozmyslal defendovat ale hrat bez iniciativy OOP voci aggresivnemu hracovi s polarizovanou range nie je moj styl.
4bet ja asi najhoršia vec čo môžeš v tej situácii urobiť
Umm, ja som toho nazoru, ze pokial ma super velmi siroku 3bet range (2/3 bluffy 1/3 value) a relativne uzku 5beting range (2/3 value 1/3 bluff) je bluff 4bet velmi dobra strategia = je to matematicky podlozene. A pokial sa rozhodujem 4bet bluffovat tak praveze blokery su uplne to najdolezitesie (odmysliet pozicie, timing etc), pretoze mi pomahaju zlepsit steal success % blokovanim jeho value range. S KJ luxusne blokujem KK, JJ, AK, vsetko ruky, s ktorymi sa on stackuje, cize je to skvely vysledok! Obv na 5bet foldujem, cize je uplne jedno, ci mam letaky z tesca alebo 98s (ktore nic neblokuje) lebo moja handa sa nedostane na showdown. However, call 4betu neocakavam skoro vobec a poviem pravdu, ze u dobrych hracov iba prilezitostne.
To co si Ty napisal plati, pokial cakame, ze dostaneme flat. Vtedy je 4bet s KJo to najhorsie.
Nechápem prečo vylučuješ slowplay
lebo mam read. Mam na neho teraz uz vyse 1500ruk a zatial ani raz neukazal slowplay PF (narozdiel od inych dobrych hracov, vratane mna ) a 3bet/5betuje kazdu poziciu s value hands. Po tejto inkriminovanej ruke mi uz stihol 3krat (slovom trikrat) flatnut 4bet a floatnut flop a potom foldnut turn na druhy barrel. Magor. That being said, uz ho nemam v kategorii dobry hrac a tym padom ho budem menej bluff3betovat a bluff4betovat a celkovo ho treatovat viac valueish (ako phish)
Meta game stuff is just overrated
Suhlas, ale hlavne vs aggromuppets from eastern Europe to celkom funguje. Ked 3betnem 3krat po sebe napr. BTN vs CO, na 4ty krat je pravdepodobnost 4betu alebo flatu limita 100%
Keď sa pozrieš triezvymi očami na súperovu line:
Tak sa mi nepaci co vidim Co uz, mal som vtedy na sebe kuzelnicke topanky s +3 to soulread atributom
Ja tam vidim KQ, QT a nejaky merge, kde zistil, ze 88 asi no good tak hop-sup ship ale to je asi mimo jeho hracsku uroven.
QJ:
tak ja zvyknem bluffcatchovat ked je super polarizovany (nuts or pure bluff) co je imo castokrat lepsie ako hadat medzi solid equity/nuts/pure air na FD & STR8D heavy boardoch (ktore hram obv inak a castejsie volim 3bet/stackoch resp. fold). Tak ale bol zo Svedska! Ja som za celu svoju pokrovu karieru este nevidel nita zo svedskou vlajkou...
Q3:
easy stack off
Umm, tak teda klobuk dole ak je toto easy stackoff! Mne este par orbitov trvalo sa ukludnit z celej situacie.
že argument „3betujem, lebo som už dlho ne3betol“ si myslel for fun
Vies co ani nie. Timing je imo dost dolezity. Hlavne v HU.
Priklad A: prvy 3bet po 50rukach, mal by si radsej semibluff alebo value?
Priklad B: treti 3bet v ramci 15ruk, mal by si radsej semibluff alebo value?
Ako jasne, chapem, je tu argument, ze proti fish 3betujem depolorazivane a na frekvenciach az tak nezalezi, lebo rybka si callne svoje 22/T7s ci 3betujem 2% alebo 12%.
a nerozdávaj toľko peniaze zadarmo
Nerozdavam, iba poziciavam
*sinister laughter*