___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
Cashout spraveny, v herni svieti $0, a teraz uz len cakat na FTP.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Cashout spraveny, v herni svieti $0, a teraz uz len cakat na FTP.
len aby to nedopadlo ako s diablom 3. Ludia total nazhaveni a servre to akosi nedokazali utiahnut
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Prijemny piatkovy vecer trinasteho mili pokrovi priatelia, nahodni okoloiduci a verni followeri (caute vsetci dvaja )
Na poker som nezanevrel, akurat som kustik zatrpknuty, ze mi to nevyslo ako semi-pro/pro. Vela rozmyslam, co by bolo keby a stale sa vraciam myslienkami k tomu, ze som to vlastne s tym pokrom este stale poriadne nevyskusal. Co ma trapi zo vsetkeho najviac je nasledovne:
Kedze mam momentalne dost volneho casu, povedal som si, ze schovam ego do suflika a pojdem 'rebuildovat' (roll som mal dostatocny a boli aj ponuky na staking ale jednoducho som si neveril, ze na to mam, hrat NL50+). Zacal som na dne (rozumej NL10) s tym, ze ak na to mam, tak sa vypracujem. Long story short, volajako som sa zasekol na mieste
Pocit z hry mam mimoriadne dobry, fakt mam pocit, ze mam plan hadam v kazdom spote, intuicia funguje, aj disciplina sa celkom dari drzat na uzde, snazim sa rozmyslat nad spotmi a nepristupovat k tomu, ze akonahle si sadnem za to = autowin. Snazim sa prichadzat a utvrdzovat sa v tom, ktore spoty mi prinasaju peniaze a ktore naopak ma brzdia v rozlete a verim, ze jedneho dna sa to prejavi na vysledkoch. Zial, nefunguje to. Nedavam to, a neviem, ako je to mozne Rad by som veril, ze je to len badrun, aj to tak vnimam, lebo vravim, pristupujem k tomu zodpovedne a snazim sa a v podstate takmer vsetci na tomto limite su dost zli (vratane mna ocividne, bah! ) Mam ale ambicie byt aspon jednooky medzi slepymi! To original musim dat! Ale na druhej strane nechcem sa stat obetou gamblerskej mentality, ze proste na to mam ale iba mam smolu a musim pokracovat, dokym nieco 'nepadne', lebo takto rozmyslaju ryby. Presne tie, na ktorych som este donedavna zarabal
To je ostatne aj dovod, preco som sa odmlcal tu na fore. Z mojho pohladu, kto je zvedavy na nazor hraca, co realne neporaza NL10. Ja by som teda rozhodne nebol!
That being said, mam este par sto dolarov, ktore potrebujem prehrat, predtym ako sa na to nadobro vykaslem s tym, ze to orignal nemozem hrat a budem mat aspon klud a closure. Dovtedy, kym sa tak nestane, mam v plane to tu priebezne updateovat, ci uz HHs, stats, random zirafy, alebo nejaky ten nic neriesaci rant cas od casu.
Stay tuned, or not! I iz bek egein!
Na poker som nezanevrel, akurat som kustik zatrpknuty, ze mi to nevyslo ako semi-pro/pro. Vela rozmyslam, co by bolo keby a stale sa vraciam myslienkami k tomu, ze som to vlastne s tym pokrom este stale poriadne nevyskusal. Co ma trapi zo vsetkeho najviac je nasledovne:
___Mortylen___ napísal:neviem prijat fakt, ze som losing resp. breakeven player na micros & lowstakes.
Kedze mam momentalne dost volneho casu, povedal som si, ze schovam ego do suflika a pojdem 'rebuildovat' (roll som mal dostatocny a boli aj ponuky na staking ale jednoducho som si neveril, ze na to mam, hrat NL50+). Zacal som na dne (rozumej NL10) s tym, ze ak na to mam, tak sa vypracujem. Long story short, volajako som sa zasekol na mieste
Pocit z hry mam mimoriadne dobry, fakt mam pocit, ze mam plan hadam v kazdom spote, intuicia funguje, aj disciplina sa celkom dari drzat na uzde, snazim sa rozmyslat nad spotmi a nepristupovat k tomu, ze akonahle si sadnem za to = autowin. Snazim sa prichadzat a utvrdzovat sa v tom, ktore spoty mi prinasaju peniaze a ktore naopak ma brzdia v rozlete a verim, ze jedneho dna sa to prejavi na vysledkoch. Zial, nefunguje to. Nedavam to, a neviem, ako je to mozne Rad by som veril, ze je to len badrun, aj to tak vnimam, lebo vravim, pristupujem k tomu zodpovedne a snazim sa a v podstate takmer vsetci na tomto limite su dost zli (vratane mna ocividne, bah! ) Mam ale ambicie byt aspon jednooky medzi slepymi! To original musim dat! Ale na druhej strane nechcem sa stat obetou gamblerskej mentality, ze proste na to mam ale iba mam smolu a musim pokracovat, dokym nieco 'nepadne', lebo takto rozmyslaju ryby. Presne tie, na ktorych som este donedavna zarabal
To je ostatne aj dovod, preco som sa odmlcal tu na fore. Z mojho pohladu, kto je zvedavy na nazor hraca, co realne neporaza NL10. Ja by som teda rozhodne nebol!
That being said, mam este par sto dolarov, ktore potrebujem prehrat, predtym ako sa na to nadobro vykaslem s tym, ze to orignal nemozem hrat a budem mat aspon klud a closure. Dovtedy, kym sa tak nestane, mam v plane to tu priebezne updateovat, ci uz HHs, stats, random zirafy, alebo nejaky ten nic neriesaci rant cas od casu.
Stay tuned, or not! I iz bek egein!
-
Nerozmyslal si niekedy nad tym skusit iny variant ako cash game? Mne sa zda ze CG je dost hardcore v tychto casoch, pomaly to vyzera ze to tam asi vsetci vedia hrat podla toho co tu citam po blogoch. Ja som pokrovy amater a na HU SNG si spravim za par dni slabeho hrania profit par stoviek eur na 20e turnajoch. Hral som obcas aj cash, ale zdali sa mi tie vyhry oproti potrebnemu casu na studium/samotnu hru nejake dost male oproti tymto HU turnajom (neviem si vobec predstavit ze by som nahral za nejake normalne obdobie 100k hands ako to mas v tom grafe).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
co places? poslednych 60k hands je tam jasny stupajuci trend len pokracovat a popri tom pomaly pracovat na zvyseni winrate
gl
gl
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Ale na skype odpisat ani bohovi coooo
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
vlade napísal:Nerozmyslal si niekedy nad tym skusit iny variant ako cash game?
Hm, celkom aj ano, lebo paradoxne, v cash game sa mi dari uplne najmenej ocividne (a to som tomu venoval najviac casu aj usilia ) Najlepsie vysledky mam z malych MTTs tak do 500ludi, to mi islo velmi dobre ale zas vzorka. Rovnako SnGs som vedel hrat celkom solid, aj ma to bavilo, ale akosi som nebol typ, co by dokazal 24tablovat resp. nahanat objem a hlavne ked som videl, ako sa SnG scena vyvija, nemal som vobec naladu na 100+BI swingy.
Cash game hram hlavne preto, lebo mozem hrat kedy chcem, s kym chcem, ako dlho chcem, rozne formaty, stakes proste neskutocna slobodaaaaa. Mat napriklad fixne danu schedule ked bezi vela turnajov a hravat len vtedy, alebo nebyt schopnz hrat, lebo dvaja najlepsi regovia sa nasupaju do najblizsich 20 STTs alebo jednoducho nebudu bezat hry, zlata cash game!
Odohral som aj nejakych 500 HU SnGs ale bol to pre mne neskutocne tiltujuci format Velmi mi to ale pomohlo v samotnych SnGs kde som HU hral uz potom o dost lepsie (rozumej, chodil AI asi kazdu ruku namiesto kazdej druhej )
Dakujem za tip, urcite si supnem par HUpov, ze co to spravi so mnou
poslednych 60k hands je tam jasny stupajuci trend
Veru, a mam z toho nesmiernu radost! Na tom grafe vidiet vela solidnych hotrunov kde si vzdy poviem, konecne! Ale uz mi unika, ako je mozne to hned prehrat dalsiu session vsetko naspat, co takto aspon nejake BE obdobie, takto som na nespravnej strane grafu prilis dlho!
Ale na skype odpisat ani bohovi coooo
Broheem, poslednu spravu mam z 22.6.2013! Chces mi povedat, ze mi frajerka maze spravy od Teba? Napis, pokecame!
-
___Mortylen___ napísal:Broheem, poslednu spravu mam z 22.6.2013! Chces mi povedat, ze mi frajerka maze spravy od Teba? Napis, pokecame!
Might have found your leak
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.