___Mortylen___ NLH6max cash
Re: ___Mortylen___ NLH6max cash
A čo že musí foldnúť? To má byť akože nejaká issue? Nechápem.
Ak flatne 4bet IP, tak x-callujem 1-2streets villain dependant na tomto boarde, neviem ako by som presne hral v tomto spote vs relative unknown na NL10. Asi x-c,x-f. nechapem co riesis s tymi A2-A5s. Nikto necalluje 4bety IP, jedine ked ma nuts alebo robi nejake hlupsosti.
Kto bude 3b/callovat 4b IP v UTG(!) so SC? 100bb deep? pokiaľ by nemin4betol, tak asi nikto.
Ak má niekto veľký ft4b a ty ho chceš bluffovať s handami, ktoré sa ti budú hrať LEPŠIE? Veď tebe je úplne jedno, čo tam 4betneš. AQo je najlepšia handa na 4bet bluff v týchto pozíciach. Blokuješ QQ,AA,AK. Ma lepsi blocker efekt ako A2s-A5s. takze to je moj nazor
Ak flatne 4bet IP, tak x-callujem 1-2streets villain dependant na tomto boarde, neviem ako by som presne hral v tomto spote vs relative unknown na NL10. Asi x-c,x-f. nechapem co riesis s tymi A2-A5s. Nikto necalluje 4bety IP, jedine ked ma nuts alebo robi nejake hlupsosti.
Kto bude 3b/callovat 4b IP v UTG(!) so SC? 100bb deep? pokiaľ by nemin4betol, tak asi nikto.
Ak má niekto veľký ft4b a ty ho chceš bluffovať s handami, ktoré sa ti budú hrať LEPŠIE? Veď tebe je úplne jedno, čo tam 4betneš. AQo je najlepšia handa na 4bet bluff v týchto pozíciach. Blokuješ QQ,AA,AK. Ma lepsi blocker efekt ako A2s-A5s. takze to je moj nazor
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
To je krásne ako sa všetci snažia vyhrať všetko PF agresiou...prečo by si nemohol flatnuť 4b ip so SCs ? predsa ak 3betujem IP tak robím sizing okolo 2.6-2.7x a tým pádom je väčší SPR...Samozrejme sa bavím o trošku inom limite ako nl10 kde proste nevidím priestor pre 4b bluff AQo UTG/BU. Ak ma niekto 3betuje IP a defenduje iba nuts tak to je potom celkom easy game hrať proti nemu nie ? Ak máš BTN 3bet vs EP 7% a defeduješ z toho QQ+,AKo,AKs (tj 2,56% range) tak budem robiť pekne profitabilné 4bety (máš fold to 4b 63.5%)
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Zeltzn napísal:A čo že musí foldnúť? To má byť akože nejaká issue? Nechápem.
Jedno mi to je ked nemá flating range...Ak viem ze mi bude defendovať iba nuts tak AQo je 4bet nonstop samozrejme koli blokerplay..
-
ty si zacal spominat, ze hrame NL10 a neviem co..
Tak flatuj 4bet IP so SC proti unknown utg, ked mate na seba 20ruk,rob co chces...
mozno hrame s inymi supermi, kde je lepsi call 3b oop UTG/BU s AQ ako 4bet...mozno tam vsetci maju 4143% 3b a vzdy, ked betnu 3streets, tak mas easy call na Qhi/Ahi boarde,ne?
Ja hram skusenostami overene lines a viem, ze call 3b oop v tychto poziciach s marginalnymi handami bude -ev.
Hrat mozme kazdy tuto hru inak, tak ti nechcem vnucovat moje idei, len si myslim, ze moje argumenty su lepsie. thats all
Tak flatuj 4bet IP so SC proti unknown utg, ked mate na seba 20ruk,rob co chces...
mozno hrame s inymi supermi, kde je lepsi call 3b oop UTG/BU s AQ ako 4bet...mozno tam vsetci maju 4143% 3b a vzdy, ked betnu 3streets, tak mas easy call na Qhi/Ahi boarde,ne?
Ja hram skusenostami overene lines a viem, ze call 3b oop v tychto poziciach s marginalnymi handami bude -ev.
Hrat mozme kazdy tuto hru inak, tak ti nechcem vnucovat moje idei, len si myslim, ze moje argumenty su lepsie. thats all
-
Zeltzn napísal:ty si zacal spominat, ze hrame NL10 a neviem co..
Ja nebudem flatovať 4bety so SCs vs unknown ked mam na neho 20 ruk...a taktiez nebudem 4betblufovať UTG/BU AQo ked mam na neho 20 ruk a o tom bol celý point...s AQs by si robil co ?
-
Tak potom nechapem, naco tam spominas neivem ake sizingy a nejake cally 4betov v pozicii, ked to je uplne OT...
Dlho som nehral poker, ale myslim, ze by sa mi tu pacil 4bet
-
Zeltzn napísal:Tak potom nechapem, naco tam spominas neivem ake sizingy a nejake cally 4betov v pozicii, ked to je uplne OT...
to bol iba argument na callovanie 4betov ..kedze sa ti moc nepáčil moj názor na flatovanie 4betov tak sa mi to zdalo na mieste
-
4b s aq je ok. Necalloval by som to moc, skor fold pf.
Nerozumiem preco foldujes turn pri tych odds
Nerozumiem preco foldujes turn pri tych odds
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
No, tak snad sa mi podari odpovedat na vsetko co tu odznelo. Ten 4bet je obv bluff (resp. semibluff prinajlepsom) a moja sucasna gameplay ma minimum flatovania OOP na 3bety, obzvlast s typom ruky ako AQo a este k tomu BTN vs UTG, yeaaahhh, no, no, thank you, no sir! Hlavne vo vakuu. S nejakymi extra informaciami sa samozrejme da odklonit od tejto strategie. Preco som sa rozhodol 4betnut AQo 'do tmy' vs BTN readless? Well, I hate folding No, srsly though. AQo je nut 4betbluff hand, nemyslim, ze uhram flat na -3bb/100 alebo lepsie a chcem mat 4bet/bluff range na kazdej pozicii voci kazdej pozicii aj proti unknowns. Ked uz pre nic ine aspon pre ten pocit, ze to nehram fit'or'fold nut peddling i ked to by bol asi profitabilnejsi styl na micros. Ak ma obute clownshoes, moze sa ulakomit na 3bet/flat s Axs co je obv fenomenalny vysledok pre mna. Kedze som mal post flop nulove reads a podla mojich skusenosti z micros hraci robia ovela viac pasivnych chyb (vycalluju to, co by nemali) ako tych agresivnych (odbluffuju sa v spotoch), isiel som so svojim TOP TOP po bet Velmi som tiez rozmyslal o bluffcatchovani, nakolko nevidim tam velmi, co sa stackne so mnou pasivnou lajnou (rozumej vycalluje ma) co vobec porazim, nie to este s cim budem happy ale uz som tu zazil kadeco, takze smelo do toho! Plan bol bet once a potom bluffcatch (tak by som mal mat slabsiu range na turne ako po akcii check/call flop, not sure ci si to on uvedomi)
Flop som rozmyslal ci shipnut (overplay) alebo foldnut (kinda meh), vysiel mi call, kedze okrem K turnu by som mal byt relativne safe ak som ahead. Turn foldujem pri takych odds preto, lebo som ingame velmi nevidel ziadne value hands, ktore porazam (a uprimne, ani teraz ich vela nevidim ), a proti naprostej vacsine value hands som bud drawing dead alebo mam blizko k tomu. Rozhodujem sa na zvysok ruky uz tu (45bb left behind) cize aj ked betuje zalostne malo, ak som behind, tak imo Q ani A nie su outy ak som zazracne ahead, tak mam problem vidiet proti comu. Ak ma bluffol, klobuk dolu, zasluzi si ten pot imo.
Flop som rozmyslal ci shipnut (overplay) alebo foldnut (kinda meh), vysiel mi call, kedze okrem K turnu by som mal byt relativne safe ak som ahead. Turn foldujem pri takych odds preto, lebo som ingame velmi nevidel ziadne value hands, ktore porazam (a uprimne, ani teraz ich vela nevidim ), a proti naprostej vacsine value hands som bud drawing dead alebo mam blizko k tomu. Rozhodujem sa na zvysok ruky uz tu (45bb left behind) cize aj ked betuje zalostne malo, ak som behind, tak imo Q ani A nie su outy ak som zazracne ahead, tak mam problem vidiet proti comu. Ak ma bluffol, klobuk dolu, zasluzi si ten pot imo.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:chcem mat 4bet/bluff range na kazdej pozicii voci kazdej pozicii aj proti unknowns. Ked uz pre nic ine aspon pre ten pocit, ze to nehram fit'or'fold nut peddling i ked to by bol asi profitabilnejsi styl na micros.
ako sorry ale toto mi celkom nedava zmysel, resp. mi to zavana nejakym ego problemom. ved ked je raz profitabilnejsia jedna strategia ako druha tak nebudem hrat druhu len preto, ze sa napriklad nechcem citit ako nutpeddler.
a ako vazne si myslis, ze "4bet/bluff range na kazdej pozicii voci kazdej pozicii aj proti unknowns" ti nejak zdvihne winrate? ako (ale ber to prosim len ako moj fishy nazor) mi to pripada ako by si potreboval zhasnut sviecku a namiesto fuknutia si dovezies poziarnicke auto a teraz prave hladas napojenie na hydrant
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.