moving up - lolofonov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: moving up - lolofonov blog

Odoslaťod lolofon 01 Dec 2011 00:14

theproksa napísal:inac s tym volumeom by sme mali nieco robit, ja mam pocit ze som hral malo a dal som 45k... Myslim si ze takych 70k sa da zvladnut uplne v pohode, teda aspon ak by som si vedel cas zadelit normalnym sposobom..

ako osobne tolkoto urcite nedokazem odohrat. ako som uz viackrat spominal, poker pre mna nie je no. 1 v zivote momentalne a podla toho aj vyzera cas mu venovany. na druhej strane to myslim vazne a venujem mu tak 70% svojho volneho casu.

dnes som uz len dokopal tych par ruk, aj som hral zle, ale odzajtra sa to novym mesiacom zmeni. musim to brat tak, ze mam cisty stol a zajtra zacinam od zaciatku (aj ked "trosku" je blbe to, ze v piatok hned odchadzam na 3 dni...)

November:
:spade: 20k ruk
:spade: A game, mat pocit, ze mam edge! - neda sa to povazovat za Agame, aj ked boli aj dobre chvile
:spade: zvysit studium, pozriet thin red line, matematicke clanky a dalsie videa z pstrategy a vela analyzovat
:spade: zacat intenzivne spolupracovat cez skype (verim, ze v trojici)

December:
:spade: 65h hry - toto bude najtazsie - su tam sice prazdniny, ale obv idu skusky + nejake tripy su na plane, ale dam to
:spade: analyzovat, analyzovat, analyzovat
:spade: cerpat nove myslienky a napady od hocikadial, think outside the box
Prílohy
nov.png
graf a.k.a fml, i'm not beating it:
nov.png (100.84 ) Zobrazená 2996 krát
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod tucniak 01 Dec 2011 00:29

:spade: mindset a.k.a fok them im gonna crush it
FYP :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod alive 06 Dec 2011 20:17

just variance, get over it :)
alive

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod lolofon 07 Dec 2011 01:20

*&%#$^#%@(*#&%@^$*%&^@(%@*$&% od zaciatku mesiaca nepozeram do cashieru a zrazu mi vypise, ze nemam na autorebuy.

mam 20BI na NL10. wp, mozem to cele z vysoka.

a to mam dobry pocit z hry

ist dole o 3 limity je uz na mna trochu vela, neviem
lolofon

Odoslaťod Stanley VII 08 Dec 2011 14:27

Pád niekoľko limitov je veľmi nepríjemný. Ale ono je to podľa mňa spôsobené aj tým, že hráš na Party bez rakebacku a Party nieje zrovna najštedrejšia herňa, ak nie si nejaký mega veľký hráč. Skús si pozrieť pár mesiacov dozadu akú si urobil rake, dať tam minimálne 30%+ rakeback. Tvoj bankroll by na tom teraz asi bol lepšie a nemusel by si ísť dolu tak rýchlo, čo by znamenalo zase aj vyššiu rake a viac peňazí z rakebacku, teda väčší bankroll.

Zmena herne niekedy pomôže aj k lepšiemu mindsetu...nový začiatok. Ak by si chcel, tak môžem skúsiť pozrieť nejaké herne s fajn rakebackom, ktorý by ti pomohol sa rýchlejšie dostať na levely, ktoré si už predtým hral. Viem, že na Party hráš aj preto, lebo máš rád videá zo strategy, ale to by sa dalo poriešiť tiež...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod yegon 08 Dec 2011 16:09

Stanley VII napísal:Pád niekoľko limitov je veľmi nepríjemný. Ale ono je to podľa mňa spôsobené aj tým, že hráš na Party bez rakebacku a Party nieje zrovna najštedrejšia herňa, ak nie si nejaký mega veľký hráč. Skús si pozrieť pár mesiacov dozadu akú si urobil rake, dať tam minimálne 30%+ rakeback. Tvoj bankroll by na tom teraz asi bol lepšie a nemusel by si ísť dolu tak rýchlo, čo by znamenalo zase aj vyššiu rake a viac peňazí z rakebacku, teda väčší bankroll.

Zmena herne niekedy pomôže aj k lepšiemu mindsetu...nový začiatok. Ak by si chcel, tak môžem skúsiť pozrieť nejaké herne s fajn rakebackom, ktorý by ti pomohol sa rýchlejšie dostať na levely, ktoré si už predtým hral. Viem, že na Party hráš aj preto, lebo máš rád videá zo strategy, ale to by sa dalo poriešiť tiež...

+1
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 08 Dec 2011 16:22

Ty nemas rakeback?! :shock: Ved sme sa bavili o tom! Rake je all-time najvacsi mor micro a lowstakes hracov. Ja napr. za poslednych okolo 70-80k ruk som zaplatil $1500+ na NL20 :o

Pokial nie si nejaky wizzard, tak rakeback bude esencialna cast Tvojho pokroveho prijmu. To je uz dnes nutnost pre hraca, co to s pokrom mysli aspon trochu vazne.

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
poldinhoo
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod lolofon 08 Dec 2011 21:33

ako hej, mate pravdu, ale z pokerstrategy by som nerad odchadzal, to je pre mna investicia do buducna, lebo sa tam fakt da toho vela zohnat zadarmo (ak neratame stratenu prilezitost za RB atd).

na party mam cez bonusy teraz asi 15% RB, co je obv bieda. je pravda, ze som na toto casom aj zabudol... kedze slubovany B**n je stale nejako v nedohladne (alebo len ja tak zle vidim), tak by som sa mohol po niecom popozerat, aj ked rad by som v ramci PS.

zaujimavo to celkom vyzera na U***et, teraz tam maju vsetci z PS platinum status tusim, tj. 30% RB, co nie je az tak zle + nejaky deposit bonus obv. mate niekto skusenosti?
lolofon

Odoslaťod yegon 08 Dec 2011 21:51

U***et je na low stakes ok, ak mas moznost tam prejst a mat 30% rakeback tak do toho urcite chod
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 08 Dec 2011 22:24

zadarmo ako zadarmo, mas to zato ze im ide cast tvojho raku:)

je to take dost vymedzovanie sa, to radsej mat normalny RB a za 30$ mesacne si zaplatit nejaku sajtu a mas tonu veci na studium + free $$$ :)
Obrázok používateľa
tucniak

Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!