moving up - lolofonov blog
Re: moving up - lolofonov blog
No vidite, ja si este aj zazpievat stihnem, nejaky ten fistpump alebo pecka do stola (zalezi od toho, kto koho stackne), po vodu si zbehnem, potom po metlu, ked ten pohar 'nestastne' rozbijem atd. Proste kopu casu na kadeco
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
omg serem cely U***et uz 2 dni bojujem s tym debilnym softom ale vzdavam sa. na mojom notebooku je to v spojeni s hm2 nehratelne a v tejto chvili si nemozem novy dovolit, takze idem naspat, radsej obetujem 15% rb.
som vytoceny do nepricetnosti, toto je horsie ako akykolvek downswing
som vytoceny do nepricetnosti, toto je horsie ako akykolvek downswing
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
lolofon napísal:omg serem cely U***et uz 2 dni bojujem s tym debilnym softom ale vzdavam sa. na mojom notebooku je to v spojeni s hm2 nehratelne
a hm1 by to stihalo? je teda hm2 vyznamne narocnejsi na systemove prostriedky?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
To teda netusim, mal som pt3 predtym, hm som kupoval preto, ze ten pt3 bol viazany na party.
- lolofon
PartyGaming - $0.10 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
UTG: $7.52
Hero (MP): $10.00
CO: $10.00
BTN: $13.05
SB: $7.46
BB: $5.42
SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has K J
UTG raises to $0.20, Hero calls $0.20, fold, fold, fold, BB calls $0.10
Flop: ($0.65, 3 players) 6 9 9
BB checks, UTG bets $0.62, Hero calls $0.62, BB calls $0.62
Turn: ($2.51, 3 players) T
BB checks, UTG bets $1.79, Hero calls $1.79, BB calls $1.79
River: ($7.88, 3 players) 2
BB checks, UTG bets $3.74, fold, fold
som na stole len par ruk a ani jedneho som este nevidel, ale zatial vyzeraju ako klasice pasivne rybky.
PF by sa dalo mozno obcas aj izolovat 3betom, ale za mnou na stole som nevidel ziadneho dobreho hraca, cize by to trochu stracalo zmysel a navyse nie je fullstacked, preto si chcem ip nechat nizsie SPR.
na flope bude pri potsize cbete asi jeho range vcelku strong + mam dalsiu fish behind, cize necakam velku FE, preto call v pozicii s tym, ze ani az tak nepotrebujem budovat pot pre pripad, ked hitnem, lebo su short.
zaujimave to zacina byt na turne, tu sa fakt neviem rozhodnut, aj raise aj call maju svoje pre a proti. mam sa riadit tym, ze na tych najtazsich rozhodnutiach najmenej zalezi alebo sa vam tu niektora moznost vyslovene paci viac?
as played nepekny river obv a znova celkom tesne pre mna... alebo snapcall? lebo celkovo mi jeho range pride strong, moze tam mat dost AcX ako aj fullhousov, len je zas divne, ze betoval len 1/2 potu a nechal si behind par bb. skor sa mi teraz pozdava call, ale neviem.
Hand converted by PokerTracker 3
UTG: $7.52
Hero (MP): $10.00
CO: $10.00
BTN: $13.05
SB: $7.46
BB: $5.42
SB posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has K J
UTG raises to $0.20, Hero calls $0.20, fold, fold, fold, BB calls $0.10
Flop: ($0.65, 3 players) 6 9 9
BB checks, UTG bets $0.62, Hero calls $0.62, BB calls $0.62
Turn: ($2.51, 3 players) T
BB checks, UTG bets $1.79, Hero calls $1.79, BB calls $1.79
River: ($7.88, 3 players) 2
BB checks, UTG bets $3.74, fold, fold
som na stole len par ruk a ani jedneho som este nevidel, ale zatial vyzeraju ako klasice pasivne rybky.
PF by sa dalo mozno obcas aj izolovat 3betom, ale za mnou na stole som nevidel ziadneho dobreho hraca, cize by to trochu stracalo zmysel a navyse nie je fullstacked, preto si chcem ip nechat nizsie SPR.
na flope bude pri potsize cbete asi jeho range vcelku strong + mam dalsiu fish behind, cize necakam velku FE, preto call v pozicii s tym, ze ani az tak nepotrebujem budovat pot pre pripad, ked hitnem, lebo su short.
zaujimave to zacina byt na turne, tu sa fakt neviem rozhodnut, aj raise aj call maju svoje pre a proti. mam sa riadit tym, ze na tych najtazsich rozhodnutiach najmenej zalezi alebo sa vam tu niektora moznost vyslovene paci viac?
as played nepekny river obv a znova celkom tesne pre mna... alebo snapcall? lebo celkovo mi jeho range pride strong, moze tam mat dost AcX ako aj fullhousov, len je zas divne, ze betoval len 1/2 potu a nechal si behind par bb. skor sa mi teraz pozdava call, ale neviem.
- lolofon
raise turn for value, FH tam ma minimum ak by aj raisoval pf 66 tak to mas co, 6 komb a 1 na quads.
ale kopu one card draws, OVPs, mozno njeake random 9x
ale kopu one card draws, OVPs, mozno njeake random 9x
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ako to bolo myslene tak, ze slowplay, nie potcontrol chcel som udrzat aj toho druheho v pote (ten ma casto nejake mid PPs hlavne imo), ale asi je to blbost, ked je ta utg's range taka silna?
- lolofon
imo ked bude chciet tak zaplati tak ci tak moc by som si s tym hlavu nelamal
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
ty špíno jedna scammerská, skutečně Ti přijde tvoje chování normální? Doufám, že tvůj fancy blog čte hodně lidí, aby věděli, jaká spodina jsi.
Takže tomuhle degenovi jsem poskytnul v půlce září stake, byli jsme domluveni na týdenních reportech, staking měl vypršet před několika dny. Na začátku prosince se mi najednou přestal ozývat a to také úspěšně dodržuje doteď, samozřejmě vidno, že už hraje i na jiné herně.
Vůbec se asi nemá smysl bavit o tom, že mi v reportech evidentně musel lhát, když mi ukazoval, že je v plusu a jde výš a výš, přitom tady si neustále stěžuje na downswingy a úbytky rollu. Dále stojí za zmínku jeho skvělý aggro BRM a porušování podmínek smlouvy, kterou jsme měli (ty demente, ty jseš stakenutej a hraješ s aggro BRM? To ti ani na chvilku nepřijde trapné si zahrávat s cizíma prachama, pinkat si nl100, na kterou absolutně nemáš skill, porušovat podmínky naší smlouvy, kterou jsme měli? Vlastně asi ne co, že to vůbec píšu, co bych čekal od takovýho ubohýho scammera, jako seš Ty).
Stále na svoje peníze (nebo aspoň to, co z nich zbylo) čekám, takže se laskavě prober a vrať mi je, díky
Takže tomuhle degenovi jsem poskytnul v půlce září stake, byli jsme domluveni na týdenních reportech, staking měl vypršet před několika dny. Na začátku prosince se mi najednou přestal ozývat a to také úspěšně dodržuje doteď, samozřejmě vidno, že už hraje i na jiné herně.
Vůbec se asi nemá smysl bavit o tom, že mi v reportech evidentně musel lhát, když mi ukazoval, že je v plusu a jde výš a výš, přitom tady si neustále stěžuje na downswingy a úbytky rollu. Dále stojí za zmínku jeho skvělý aggro BRM a porušování podmínek smlouvy, kterou jsme měli (ty demente, ty jseš stakenutej a hraješ s aggro BRM? To ti ani na chvilku nepřijde trapné si zahrávat s cizíma prachama, pinkat si nl100, na kterou absolutně nemáš skill, porušovat podmínky naší smlouvy, kterou jsme měli? Vlastně asi ne co, že to vůbec píšu, co bych čekal od takovýho ubohýho scammera, jako seš Ty).
Stále na svoje peníze (nebo aspoň to, co z nich zbylo) čekám, takže se laskavě prober a vrať mi je, díky
- tenista
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
looooooooooooooooooooool neviem, kto si, ale chces mi robit zle alebo si len robis srandu? nemam pocit, ze by som niekomu niekedy ublizil, cize asi len sranda. nice hand, sir!
Ale nie, teraz vazne, mam 8 stakeov a 25 podpisanych zmluv, z toho 30 som porusil, takze neviem, ktory staker teraz si, predstav sa
Ale nie, teraz vazne, mam 8 stakeov a 25 podpisanych zmluv, z toho 30 som porusil, takze neviem, ktory staker teraz si, predstav sa
- lolofon
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.