Hmm cim zacat. Tak v poslednych dnoch sa mi sice dari v mtt aj donoch ale neni som velmi spokojny. V piatok som skoncil 8. v 1000$ turbe za 30$ to sa este dalo. Potom vcera sa mi to az tak nepacilo. Cez pp.sk som nasiel odkaz na pokernewstrategy, a tam ponukali 25$ free na Pa***Poker. Tak ze preco nie pozriem sa tam, for free

Zapol som si tam aj dony aby som si udrziaval BR ako tak pri 20$ nech mozem hravat MTT. A dari sa mi tam celkom dobre, musim povedat ze na caku su lepsi hraci ako na party pokri. PRoste to je dost ze rybnik aj v Donoch aj MTT. Zo 6 DoN som skoncil 5 krat v penezoch co je dost ze velky uspech ALE na party pokri je az 1$ fee za 5$ don co je mega crazy!.
Co sa tyka mtt kvality hracov, tak to je zufalost. AJo proti KQo preflop all in pri 30/60 bb neni neobvyklost na zaciatku turnaja

Vcera sa to stalo

Bol som strasne znudeny, hrat 1 table turnaj je crazy, tak som si pustil hudbu a aj yegona hral asi 4 turnaje na pstars. To ma troska zabavalo a prezival som fazy ked som bol card dead aj 1 hodinu. A este co sa toho tyka prve 3 hodiny som nemal karty lepsie ako JJ+. Naj som mal 1010 co som musel foldnut na utg bet, utg2 raise.
Ked uz sa blizilo itm bolo nas asi 150 stale som sa tocil okolo 10-15bb. Proste rovno nad priepastou so stackom 4000-5000 chips pri 300 neskor 400bb. Potom sa mi podarilo v zufalosti zdublit ani neviem nacom. o par hier zase a zrazu som mal 40 000 chips, cize dost hratelny stack. To uz sme boli v ITM a hraci ubudali vcelku pomaly. Turnaj sa hral od 20 10 do asi 2 az pol 3 rana. A to som sa dostal na FT cez velke trapenie ked boli 2 semifinalove stoly. Mal som krasny stack 140 000 a nechcel som riskovat a callovat light shorstacky na stole. NO preflop shove od shorta za 75 000 chipov asi pri 6000bb, bol voda na mlyn na moje 1010 na BB. Mal 33 a ako inak, na turn prisla 3. SKoro som omdlel. Musel som sa pozbierat a zacal som hrat push/fold DON

Po tychto allinoch sa ma dako vsetci bali. Dostaval som walky a na moj raise 2,5 bet vsetci fold skoro vzdy. Dostal som sa na 200 000 priblizne a takto som siel na FT. Tam dvaja hraci vypadli skoro hned.
Az prisla ruka co ma zabila, tu si mozete pozriet tu: http://www.pokerportal.sc/pokrova-partia/1961
neviem ci bola dobre zahrata ale podla mna hej.
8 miesto 5000 Gtd: 85$. Bohuzial od 6 to uz boli 100ky$, 1. miesto bolo 1300, 2. 700$ atd.
P.S.: Moj BR = 680$