dako som chytil asi hotrun, ale jednoznacne sa nebranim tomu. Po tom co som vcera skusil turbo 1000$ s 1500 stackom, ktore sa mi rozhodne nepacilo, som si pustil 1000$ GTD, 6 max, 3000chips, 6 min blinds. Tento turnaj bol hlavne dobry vo vacsom starting stacku. Hm co sa tyka FR 10 alebo 6 max, skusal som hrat agresivnejsie, pretoze si myslim ze tak by sa malo na 6maxe, ale nejako to osoh neprinasalo a chipy iba odchadzali tak som sa vratil k svojej TAG hre a to uz ovocie padalo

Nejake extra zaujimave ruky nemam, vacsinou som bud chytil set s low parom, alebo s premium hand vyhral po PF all in. Vsetko islo ako malo. Chvilami pred bublinou som bol ajt ak ze uz vypadnem. Ale dako sa mi podarilo stacknut. Na ft som mal zas po lavej strane, chipleadra turnaja takze som si zase uzil blindstealy SBvsBB.(dost nervy)
Ked uz sme boli 4 pri stole. Bol som asi 2 ci 3 v chipoch tak blizko sme boli, jeden chipleader co mal asi polovicu vsetkych chipov, a jeden shorstack s asi 60 000 chipmi. Ja som mal 85 000. Typek bol po mojej pravej ruke cize to my vyhovovalo. Ked bol na bb dostal som na sb 77. On dal shove a to bol odomna snap call. Chalan ukazal AJo, a na flop mu prislo A. To som ostal crippled a za asi 2 handy som musel s trashom ist all in a vypadol. Tak ci tak som zinkasoval 110$ a happy odchadzal. Celkom solidny turnaj.
MOJ BANKROLL k 9.9.2010 - 560$
MOJE STATY
eraserrrrr 897 $0 $3 8% $434 Super Hot 64 Cake
Co sa tyka DoNov troska ich zanedbavam ale to len preto ze skusam turnaje, ktore mi sadnu lebo ich chcem hrat pravidelnejsie.
Este co sa tyka Mtt - dnes a zajtra sa budem snazit kvalifikovat cez SAT do turnajov ktore hraju uz velky chlapsi - sem pocitam 12 000 GTD, 30 000 GTD, a v nedelu aj 100 000 GTD. Tam uz keby skoncim 4th tak asi nespim 3 dni

P.S. - Medzi poker handy som pridal handu z 5,5 R&A kde som vypadol set QQ proti setu KK. Nazory na zahranie privitam.
Thats all. Cus all