Ahojte vsetci,
tak dnesny update bude samozrejme o vcerajsom 4000$ GTD, 15 min blindy, 3000 starting stack, 15 ITM. Mam radsej deep turnaje s pomalsou strukturou, no tento sa da povedat vyhovoval na Cake pomery ake su tam

.
V predoslom prispevku som napisal ze som sa kvalifikoval cez sattelite 3$ R&A. Na rebuye a addony som minul presne 15$, nakoniec sa mi to podarilo dako a vyhral som tiket za 55$.
Turnaj zacal 19:30 hracov bolo na zaciatku pomenej okolo 60 nakoniec sa to naplnilo na max ako byva a to je 80-85 hracov, viac som tam fakt nevidel. Cize sme hrali o 4200$ GTD. Zo zaciatku hram vzdy dost tight, nerozhadzujem cipy a radsej sledujem stol. Po par rukach mi prislo KK a bol som na SB. Vsetci fold az pomna tak som raisol BB 3x. Blindy boli tusim 40/80. On ma callol (bol dost loose/fish/agro) co som sa potesil. Na flop mi prislo K 8 3. Ziadne draw krasny board. Tak som si ho pekne cekol nech sa sam odsype. A aj sa tak stalo ani dlho nerozmyslal a betol rovno POT 480 cipov. Nato som si dal mensi fake timetell, rozmyslal som dlhsie troska a potom som ho reraisol. Potom dlhooo dlho rozmyslal az bol SIT OUT. Cize nemam sajnu co mal a co chcel robit dalej, dufam som v allin

. Potom boli dlho suchoty. Stackol som sa az asi v polovici turnaja s JJ proti AK. To som sa dostal tesne pod average stack to nas bolo asi 40/84.
Neskor sa mi podarilo stacknut este s AK proti QQ. Dostal som sa na priblizne 16 000 co bolo dost safe stack asi 1,5 average stacku. Takto som sa preplazil do ITM, bol som dost card dead cize hlavne blind stealy boli cenne a par krat som dostal walk. Mal som velmi dobry stol pred FT.
Na finalovom stole sa toho vela nedialo. Moje karty nestali ani za spomenutie. Ale ostatny hraci mali vysoke pocket pairy a podobne takze sa vyhadzovali navzajom. Musim uz tu spomenut ze uroven turnaja bola nizka. Ja neviem postnem do prilohy par MEGA blufov proste very low fishky az po cash game hracov. Neuveritelne niektore handy ako hrali. Ked uz nas bolo 6 a ja som stackom asi 7000 pri 1200 bb bolo jasne ze musim ist all in coskoro.
TU je moja
zaujimava handa na ktoru by som aj rad vedel nazory. Bol som na BB stack asi 6000 po zaplateni bb a big aggro stack z ugt limpol, potom este SB limp. Ja som rozmyslal a namiesto all in s A9o som sa rozhodol ze si pozriem flop, vsak ho mam zadarmo a ten limp z utg som mal pocit ze bol taky PLS DAJ ALL IN!, na flop nic neprislo a na raise od bigstacka som sa rozhodol fold.
BOLO TO SPRAVNE? Mal som ist radsej PF all in? Hned dalsiu ruku nato som dostal to co som vedel ze pojdem allin aj keby traktory padali

. Dostal som JQs. Na raise z MP od tiez agroloose bigstacka som dal all in. On sam call cize som bol v headsup. mal A4. Na flop mi prisiel J, uz som sa zacal tesit ze budem mat 15 000 stack, aleeeeee krasne pokrove heslo :
I don`t need sex, river f.cks me every day. sa uplatnilo a dostal A na river. Cize som vypadol 6 - 220 $ !!!! Pre zaujimavost prve miesto bolo 1090$.
Aj tak som velmi stastny a jednoznacne dnes zautocim na 1. miesto
Do prilohy dam par VELMI VEeeeeeeelmi zaujimavych hier, co ked som uvidel oci sa mi vyocili

P.S.: Mam aj hand history ak by si nejaky MTT hrac chcel pozriet ohodnotit, najst leaky, budem velmi vdacny. Uz som to skusal nejde to v Universal replayeri pretoze nepodporuje Cake. ALe netove handreplayeri by mohli fungovat hadam.
BEyy all!