MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?

Odoslaťod haman 28 Aug 2010 12:06

eraserSK napísal:lebo som jej hned volal nech sa prihlasi za mna a nech aspom troska daco odohra,

Heh, som si predstavil, ze sa jej to podarilo nainstalovat a ti cez telefon diktuje ake mas karty a ty jej hovoris allin/fold. ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod eraserSK 28 Aug 2010 12:49

Heh, som si predstavil, ze sa jej to podarilo nainstalovat a ti cez telefon diktuje ake mas karty a ty jej hovoris allin/fold. ;)

Tak presne takto smo si to predstavoval aj ja, ale potom mi doslo ze mam orange mobil aj orange net, cize nejde net nejde ani mobil :D Takze po tejto chybicke krasy co som nasiel a po jej otazke : Ako budem vediet ze ty to nejde a mam ist hrat?
Som sa nato vybodol a poslal ju do auparku a zacal so sebaupokojovanim bo nervy sa dali krajat okolo mna...sto uz..
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 30 Aug 2010 13:49

Zdravim vsetkych poker playerov...

dnes ani nejde tak o update ako sa dari ale skor o obrazok na zamyslenie.. JE to don hra a vsetko pochopite ked sa nato pozriete, otazka PUSH/FOLD? Po malom odbornom dispute napisem co som spravil a co mali ako to dopadlo :)
Prílohy
DON.JPG
DON.JPG (44.04 ) Zobrazená 2678 krát
eraserSK

Odoslaťod marjan556 30 Aug 2010 14:34

odomna "odborny disput" necakaj ale necelych 8 bb daleko od bubliny, si piaty a mas KK v micro done s nejakou lol turbo strukturou? really? to ze to bude 3+ way je len dobre pre teba, aspon si retardi budu drzat tie A outy ne? :)
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod DevilMayCry 30 Aug 2010 14:52

suhlas s marjanom....blindy up kazdu minutu ??? wtf ??? cisty gamble podla mna....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod marjan556 30 Aug 2010 16:24

neviem ako si prisiel na to ze blindy su up kazdu minutu, ja tam vidim ze blindy idu up za minutu :) ale aj tak je to minimalne turbo alebo hyper turbo kedze je ich tam stale 9 a maju okolo 10BB.
Obrázok používateľa
marjan556

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 23 krát/30 krát

Odoslaťod eraserSK 30 Aug 2010 17:22

No chlapci tak blindy idu hore kazdych 5 min cize normal turbo to je :) to ze je nas tam tak vela, to sa proste stane, hravam na caku a to tam hraju asi stale ti isty cize nic moc...uz sa mi stalo ze sme boli 8 a blindy 150/300 5$ don...

co sa tyka tohto donu, tak ja som Foldol, pretoze som cakal ze niekto z nich by mal mat Ax a to uz je risk, a jedneho som tipoval na pocket pair, naozaj mali ale A7o :D co bol daky blbec a druhy mal KK :D cize by bol split. no nevadi, aj vo vyssich donoch je to fold, a nakoniec som to vyhral cize dobre rozhodnutie dufam :)
eraserSK

Odoslaťod erichoff 30 Aug 2010 18:22

eraserSK napísal:co sa tyka tohto donu, tak ja som Foldol, pretoze som cakal ze niekto z nich by mal mat Ax a to uz je risk, a jedneho som tipoval na pocket pair, naozaj mali ale A7o :D co bol daky blbec a druhy mal KK :D cize by bol split. no nevadi, aj vo vyssich donoch je to fold, a nakoniec som to vyhral cize dobre rozhodnutie dufam :)

Fold? Zahodis druhu najlepsiu ruku pred flopom daaaaaaaaleko od bubliny? Uff. Easy push. BTW: ktory z nich mal to KK? Nie nahodou ten short?

Skusim to hodit do wizardu, ale myslim si, ze to je easy push. Dokonca si myslim, ze aj s QQ. Mozno JJ+, ale s tym si uz nie som isty. Predsa DoNy nehram.
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod erichoff 30 Aug 2010 18:34

Aj SnGWiz radi shipnut to tam. Dokonca som tym donkom dost uzku range. Ani jeden z nich nema v range A7.

Ked range rozsirime na nejaku realnu, vojde sa tam aj QQ, JJ uz je mimo range.
Prílohy
don_1.gif
don_1.gif (49.2 ) Zobrazená 2559 krát
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod eraserSK 30 Aug 2010 19:44

No tak tu je to ze je to DoN. Musis prezit do 5, a bolo to na zamyslenie urcite, ale videl som uz fold AA takze KK sa nediv :D

Normal sng alebo ako ty hravas 180 man je to push push ofc. Je to velmi close spot, a mam dost stack preto ten fold som dal. KK mal ten short, to je regular, aj preto som foldol lebo som vedel ze on ma urcite AK alebo KKplus
eraserSK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!