MTT Blog
Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?
Tak citam si ten blog je to sick chlapec tolko drvit napisal som ti PM tak potom odpis...GL at the tables
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
Zdravim poker nadsencov,
tak dlhsie som si uz nenapisal do blogu, tak uz je najvyssi cas.
Tak minuly tyzden som bol chory. Strasny zapal hrdla a horucky kolom 38/39 tak som sa rozhodol iba studovat poker namiesto hrania. Myslim si ze hrat v horuckach je jednoznacne - EV .
Ale vikendu som uz fit tak som zacal znova hrat dony hlavne. BR mam teraz okolo 220$ po tom pade a downswingu som znova na dobrej ceste len potrebujem vacsie volume a prejst z CAKU na nieco ine asi Pstars. Cake je total dead ak niekto chce hrat STT tak tam ani nechodte.
Dnes som sa regol na B**fair ze si zahram freeroll o 2500$ ale to co sa mi stalo neviem ci je standart ale ta herna suxssssss hard. Najprv a vlastne stale mi neprisiel confirmation email o registracii. Po asi 10 minutach co som asi 5x skusal log in aj bez emailu sak skusim tak mi blokli account. MUSEL som volat do neviem akej diery v anglicku aby mi to odblokovali aj ked bol ucet jasne 15 minut stary tak AKA bezpecnost? Potom ale co prislo to uz total ma dojalo. Zapol som si 500$ freeroll len preto ze pozrem aka je struktura a ako vyzera table a tak celkovo vzhlad. Po pravde sa mi to velmi nepaci, neda sa to prepnut na simple table bez avatarov, ale horsi je ze. Ako sa mi o 19 00 spustil turnaj tak mi napisalo "Ste bloknuty, nejaky iny hrac hra z vasho spojenia. kontaktujte servis". Proste nemohol som hrat svoj turnaj aj ked som videl ako my ubudaju cipy. NIC! A napisal som na servis a pani DOTERAZ neodopisali a to ubehlo 1 45 minut. BET FAIR never EVER!....
Co sa tyka DOnu mal som velmi zaujimavu ruku dobra na odborny disput
Mal som AJo na UTG. Stacky boli okolo 2000 vsetci ostavalo 6/10 DoN 5$. Rovno som raisol 2,5 bb s tym ze bol jeden hrac co mal okolo 3600 cipov a od jeho shove by som foldol, inak call hlavne nizsie stacky alliny. Co sa vsak stalo bolo ze ma ten cipleader iba dorovnal za 550 cipov. Na flop prislo 4A5. Ja som sa rozhodol ist ALL in dufal som ze ma nejake mid pary od 77 do JJ. Proste nieco s cim nechcel ist all in ale pockat na flop. Po rozmyslani ma callol a ukazal AQs. Ja som vypadol 6 a bol som dost nasraty!!!
Dalo sa to zahrat inak? Thx za nazory!
tak dlhsie som si uz nenapisal do blogu, tak uz je najvyssi cas.
Tak minuly tyzden som bol chory. Strasny zapal hrdla a horucky kolom 38/39 tak som sa rozhodol iba studovat poker namiesto hrania. Myslim si ze hrat v horuckach je jednoznacne - EV .
Ale vikendu som uz fit tak som zacal znova hrat dony hlavne. BR mam teraz okolo 220$ po tom pade a downswingu som znova na dobrej ceste len potrebujem vacsie volume a prejst z CAKU na nieco ine asi Pstars. Cake je total dead ak niekto chce hrat STT tak tam ani nechodte.
Dnes som sa regol na B**fair ze si zahram freeroll o 2500$ ale to co sa mi stalo neviem ci je standart ale ta herna suxssssss hard. Najprv a vlastne stale mi neprisiel confirmation email o registracii. Po asi 10 minutach co som asi 5x skusal log in aj bez emailu sak skusim tak mi blokli account. MUSEL som volat do neviem akej diery v anglicku aby mi to odblokovali aj ked bol ucet jasne 15 minut stary tak AKA bezpecnost? Potom ale co prislo to uz total ma dojalo. Zapol som si 500$ freeroll len preto ze pozrem aka je struktura a ako vyzera table a tak celkovo vzhlad. Po pravde sa mi to velmi nepaci, neda sa to prepnut na simple table bez avatarov, ale horsi je ze. Ako sa mi o 19 00 spustil turnaj tak mi napisalo "Ste bloknuty, nejaky iny hrac hra z vasho spojenia. kontaktujte servis". Proste nemohol som hrat svoj turnaj aj ked som videl ako my ubudaju cipy. NIC! A napisal som na servis a pani DOTERAZ neodopisali a to ubehlo 1 45 minut. BET FAIR never EVER!....
Mal som AJo na UTG. Stacky boli okolo 2000 vsetci ostavalo 6/10 DoN 5$. Rovno som raisol 2,5 bb s tym ze bol jeden hrac co mal okolo 3600 cipov a od jeho shove by som foldol, inak call hlavne nizsie stacky alliny. Co sa vsak stalo bolo ze ma ten cipleader iba dorovnal za 550 cipov. Na flop prislo 4A5. Ja som sa rozhodol ist ALL in dufal som ze ma nejake mid pary od 77 do JJ. Proste nieco s cim nechcel ist all in ale pockat na flop. Po rozmyslani ma callol a ukazal AQs. Ja som vypadol 6 a bol som dost nasraty!!!
- eraserSK
eraserSK napísal:
Ja by som to na utg pri tej situacii ako pises zahodil bez mihnutia oka. Raise za 1/4 stacku nie je podla mna dobre riesenie ba povedal by som ze dost zle.
Keby som bol na buttone pushoval by som plnu pokial by na SB a BB boli porovnatelne stacky ako mam ja pretoze callu by si sa dockal len od lepsej kombinacie.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Takže prepokladám že blindy boli nejak okolo 100/200...v tom prípade je AJo UTG s 10bb fold. Aj keď možno tesný ale je.
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
Dakujem za nazory, je to asi fold iba kvoli stackom, a aj to ze som bol all in hru predtym, tiez s AJ a vsetci foldli, to som mal okolo 1800 stack, blindy boli 150/300 cize takmer vsetci sme boli pod 10 BB.
Dnes sa darilo, vlastne celkovo to ide dobre teraz, dnes 3BI plus co znamena ze som na 235$ no uz nech som cez 250 tam kde som bol pred DSwingom.
5$ DoNy davam dost dobre uspesnost momentalne okolo 80%. Keby sa uz dake MTT podari hitnut bol by som velmi happy .
Dnes sa darilo, vlastne celkovo to ide dobre teraz, dnes 3BI plus co znamena ze som na 235$ no uz nech som cez 250 tam kde som bol pred DSwingom.
5$ DoNy davam dost dobre uspesnost momentalne okolo 80%. Keby sa uz dake MTT podari hitnut bol by som velmi happy .
- eraserSK
DevilMayCry napísal:Ja by som to na utg pri tej situacii ako pises zahodil bez mihnutia oka. Raise za 1/4 stacku nie je podla mna dobre riesenie ba povedal by som ze dost zle.
Hraval som DoNy len tak pre zabavu, nieco malo teorie som precital. V principe, v DoNoch ide o prezitie. Uplne suhlasim, ze akykolvek raise je zly, pri tychto blindoch je to VZDY len push/fold. Takyto raise si mozes dovolit pri nejakej tricky hre, ked si masivny chipleader a mas KK+.
Druha vec, ten chipleader to tiez nezahral velmi dobre. Ja na jeho mieste by som hral len ultra monsters (KK+) a ostatok foldoval. Ved pri tych blindoch je otazka casu, kedy vypadne 6-ty. V DoNoch plati presny opak ako pri klasickych Sitkach. Pushovat mozes do chipleaderov (ti ta budu callovat velmi tight, budu sa snazit prezit) a vyhybat sa musis shortom.
Ten AJo je easy fold. Viem si skor prestavit pushnut A7o z BTN ako AJo z UTG.
- erichoff
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Jaaaaj tak dnes sa mi stalo to najhorsie co sa moze online playerovi stat ------a to je ------->>>>> odisiel mi internet<<<< bleee...
najvtipnejsie a najsmutnejsie je ze dnes som chytil hrat na pevnom pc s 20" monitorom viac stolov ako inokedy tak som si namiesto 6 pustil 8. A po par minutach ked boli blindy pekne macate a to hravam dony kde treba casto push/fold, mi odisiel orange netik ktory je inak velmi stabilny! Stalo sami to prvy krat okedy hram poker co je asi aktivne 3 mesiace. Ked net nabehol po vyse 5 min, tak som bol takmer dead na 3 turnajoch, zachranoval som co sa dalo, este aj som dokazal s low stake prehrat KK push vs AK call od dakeho co si myslel ze pushujem atc
no nic, shit happens ideme dalej bojovat...
najvtipnejsie a najsmutnejsie je ze dnes som chytil hrat na pevnom pc s 20" monitorom viac stolov ako inokedy tak som si namiesto 6 pustil 8. A po par minutach ked boli blindy pekne macate a to hravam dony kde treba casto push/fold, mi odisiel orange netik ktory je inak velmi stabilny! Stalo sami to prvy krat okedy hram poker co je asi aktivne 3 mesiace. Ked net nabehol po vyse 5 min, tak som bol takmer dead na 3 turnajoch, zachranoval som co sa dalo, este aj som dokazal s low stake prehrat KK push vs AK call od dakeho co si myslel ze pushujem atc
no nic, shit happens ideme dalej bojovat...
- eraserSK
eraserSK napísal:Jaaaaj tak dnes sa mi stalo to najhorsie co sa moze online playerovi stat ------a to je ------->>>>> odisiel mi internet<<<< bleee...
hm, ano, to je to najhorsie... tusim ericof tu pisal nejaky 250BI downswing, ale to je nic v porovnani s 8 stolmi Ale nie, kidding, ani ja to neznasam, no nastastie nehravam SnG, a tak pri CG sa to da v pohode predychat, aj ked ja mam dost blby net a niekedy mi len vypadne par paketov a potom, ked dam bet, sa to postne po dajakych 20 sekundach, co nie vzdy je prijemne co sa timing tellov tyka...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
eraserSK napísal:>>>>> odisiel mi internet<<<< bleee...
Co sa tyka netu, da sa povedat, ze to riesim ako 7castle. Doma bezim na flarione (T-Mobile), ked vypadne mam po ruke 2 zalozne (3G na iPhone tiez od T-Mobile - ina technologia, teda ak vypadne flarion, 3G funguje, alebo mobilny Orange).
V septembri vsak urcite vymenim ten Flarion za klasicky ADSL od T-Comu, v poslednej dobe je dost nestabilny. Minimalne 1-2x za session vypadne (na cca. 5-10 min), co mi nepripada velmi vtipne pri hrani 25 stolov naraz
- erichoff
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
uff erichoff, tak to je velmi veeeeelmi nestabilny net, ja mam doma orange, ale ked som v ba pocas skoly tak mam tam UPC 30 mbit a s tym som mega spokojny tiez za tie roky ziadne problemy, vzdy vypadok alebo problemy oznamili dopredu. No vcera boli burky takze aj to urcite bolo nie velmi mudre ist hrat na wifi orange nete
co sa tyka vypadku ked hras cash game, to si myslim ze absolutne by mi nevadilo lebo ta to da sit out a neplatis blindy ani ak sa nemylim. Takze to by som sa iba pousmial. No vcera som mal asi 40$ v buy inoch a to som sa nesmial Chuda priatelka si to zlizla, lebo som jej hned volal nech sa prihlasi za mna a nech aspom troska daco odohra, lepsie ako sit out! No nevedela ani ako to nainstalovat po tel., tak nervy som mal iba vacsie Tak som ju poslal do auparku nech sa ide zabavat a mne sa vdaka bohu netik pustil o par min a zachranil som aspom 30$....
co sa tyka vypadku ked hras cash game, to si myslim ze absolutne by mi nevadilo lebo ta to da sit out a neplatis blindy ani ak sa nemylim. Takze to by som sa iba pousmial. No vcera som mal asi 40$ v buy inoch a to som sa nesmial Chuda priatelka si to zlizla, lebo som jej hned volal nech sa prihlasi za mna a nech aspom troska daco odohra, lepsie ako sit out! No nevedela ani ako to nainstalovat po tel., tak nervy som mal iba vacsie Tak som ju poslal do auparku nech sa ide zabavat a mne sa vdaka bohu netik pustil o par min a zachranil som aspom 30$....
- eraserSK
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.