MTT Blog
Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?
aha no pisal som tesne po turnajoch nabuduce si dam 10 min pauzu a potom napisem do blogu ...
- eraserSK
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/7 krát
TENTO VYROK JE VELKAAAA PRAVDA prikladam aj dokaz priamo z turnaja zpred par minut !!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!! I don´t need sex because river fu@ks me everyday !!!!!!!!!!!!!!
Bol som SB a on BB dostal som uzasne karty 7/10 5$ DoN!
Dealt to eraserrrrr [Jd,As]
SonO***4: folds
mike***5: folds
odis***6: folds
Winn***8: folds
find***9: folds
eraserrrrr: is all in 1 158
mord***2: calls 1 058
mord***2: shows [Kd Kh]
eraserrrrr: shows [Jd As]
*** FLOP *** [2d,2h,Ah]
*** TURN *** [7h]
*** RIVER *** [6h]
***SHOW DOWN***
mord***2: wins 2 656 with Flush Ace high
eraserrrrr finished 7 out of 10 players.
Dnes prvy krat winning session +3$ a nebyt tejto hry mohlo byt plus 13$
!!!!!!!!!!!! I don´t need sex because river fu@ks me everyday !!!!!!!!!!!!!!
Bol som SB a on BB dostal som uzasne karty 7/10 5$ DoN!
Dealt to eraserrrrr [Jd,As]
SonO***4: folds
mike***5: folds
odis***6: folds
Winn***8: folds
find***9: folds
eraserrrrr: is all in 1 158
mord***2: calls 1 058
mord***2: shows [Kd Kh]
*** FLOP *** [2d,2h,Ah]
*** TURN *** [7h]
*** RIVER *** [6h]
***SHOW DOWN***
mord***2: wins 2 656 with Flush Ace high
eraserrrrr finished 7 out of 10 players.
Dnes prvy krat winning session +3$ a nebyt tejto hry mohlo byt plus 13$
- eraserSK
eraserSK napísal:mord***2: shows [Kd Kh]
Dychaj, takych situacii zazijes este miliony. Hlavne takych, kde pred flopom uz nebudes favorit a on podla predpokladov vyhra
- erichoff
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
no praveze ako som v downswingu tak mam tych situacii uz plne zuby a su ich desiatky - za sebou
- eraserSK
eraserSK napísal:no praveze ako som v downswingu tak mam tych situacii uz plne zuby a su ich desiatky - za sebou
I napriek tomu, dychaj. Nesmies byt na tilte, inak odpalis vela tvrdo vypracovanych $.
A downswing... taky uz je poker. Zaziva ho kazdy. Mam ti poslat pre ukludnenie moj prave prebiehajuci downswing -220 BI na MTT SNG?
- erichoff
Zdravim vsetkych poker-manov/ky,
tak pomaly som sa dostal z downswingu a uz idem zase spravnym smerom, 50% toho co som prehral uz som vyhral spat
Momentalne sa snazim dostat z Caku pokru na P****Stars pretoze traffic na caku je uz extremne zufaly
erichoff - tak to by si mi mohol poslat, co to hravas za buy in ked mas down -220 BI to co si mal BANKroll na 500 BI?
tak pomaly som sa dostal z downswingu a uz idem zase spravnym smerom, 50% toho co som prehral uz som vyhral spat
Momentalne sa snazim dostat z Caku pokru na P****Stars pretoze traffic na caku je uz extremne zufaly
erichoff - tak to by si mi mohol poslat, co to hravas za buy in ked mas down -220 BI to co si mal BANKroll na 500 BI?
- eraserSK
ked hras MTT tak musis pociat s extremnymi downswingmi... vidno ze bol vyzbrojeny
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
eraserSK napísal:erichoff - tak to by si mi mohol poslat, co to hravas za buy in ked mas down -220 BI to co si mal BANKroll na 500 BI?
Posielam, vid priloha.
V principe hravam 12 dol 45man a 180 man na P****Stars. Na to, aby som presiel na tento level, potreboval som BR $3500 (skoro 300BI).
Ked som padol s BR pod $3000, zacal som mixoval $6.50 a $12 45 man SnG. Tam swing pokracoval az na sucasnych $2000, odkial som sa este nedostal, ale mam to v plane Cize celkovy pad je $2200 s priemernym BI $9.
Parkrat sa mi podarilo bustnut roll, tak teraz na PStars uz hram opatrne a viem, ze variancia dokaze byt niekedy riadna svina A hlavne, ak viem, ze v hre robim este dost vela chyb a este nepatrim k tym pro, ktori maju na 45 man dlhodobo roi 20%+
- erichoff
wauuu, tak toto boli, ale toto je az privela down, mne uz sa znova dari a stupam kazdy den akoto ma byt, takze 3 dni som letel dole ci uz som mal AA alebo hocico bolo mi sudene prehrat a teraz uz to ide up up....
Hmm tieto sng som hral ale iba for fun a iba za asi 2$ max, sak to ak ma niekto roi 20% tak to riadne tisice $ plus.
Ak by si mal zaujem mozme si dat sweat session, ja mam casu dost a v sng uz mam odohrate doost turnajov a mtt je moja srdcovka v ktorej chcem byt raz ako velky yegon master .
Hmm tieto sng som hral ale iba for fun a iba za asi 2$ max, sak to ak ma niekto roi 20% tak to riadne tisice $ plus.
Ak by si mal zaujem mozme si dat sweat session, ja mam casu dost a v sng uz mam odohrate doost turnajov a mtt je moja srdcovka v ktorej chcem byt raz ako velky yegon master .
- eraserSK
To je len otazka casu, kedy sa to otoci. Tieto swingy a variancia je najvacsi problem MTSnG.
Za napr. 200 turnajovu session je uplne bezne mat swing 30 BI, za cca 3000 turnajov je bezne mat 1 - 2 100BI downswing, raz za cas sa stane 200BI downswing. Cital som o winning hracoch, ktori mali swing 350+ BI. Este raz pripominam, ze to boli winning hraci. To uz je hardcore.
Na 2+2 som nasiel jedneho chalana, ktory pisal o svojom swingu. Dostal sa 200BI dole. Nasledne na to, ked swing dole skoncil, vystrelil hore... rovnych 600 BI Som presvedceny o tom, ze nieco podobne caka aj mna
Verim, ze sa moj swing obrati cim skor, ak nie, zidem o level nizsie. S tymto problem nemam. Dodrziavam prisny BRM.
Zatial su MT SnG vcelku soft, je tam dost vela rybiek, preto sa da dosiahnut zaujimavy ROI.
Ako dokaz:
4000$ in a month @ 2.20/180 man
http://forumserver.twoplustwo.com/174/p ... an-838557/
Za napr. 200 turnajovu session je uplne bezne mat swing 30 BI, za cca 3000 turnajov je bezne mat 1 - 2 100BI downswing, raz za cas sa stane 200BI downswing. Cital som o winning hracoch, ktori mali swing 350+ BI. Este raz pripominam, ze to boli winning hraci. To uz je hardcore.
Na 2+2 som nasiel jedneho chalana, ktory pisal o svojom swingu. Dostal sa 200BI dole. Nasledne na to, ked swing dole skoncil, vystrelil hore... rovnych 600 BI Som presvedceny o tom, ze nieco podobne caka aj mna
Verim, ze sa moj swing obrati cim skor, ak nie, zidem o level nizsie. S tymto problem nemam. Dodrziavam prisny BRM.
Zatial su MT SnG vcelku soft, je tam dost vela rybiek, preto sa da dosiahnut zaujimavy ROI.
Ako dokaz:
4000$ in a month @ 2.20/180 man
http://forumserver.twoplustwo.com/174/p ... an-838557/
- erichoff
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.