MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?

Odoslaťod erichoff 30 Aug 2010 23:34

eraserSK napísal:No tak tu je to ze je to DoN. Musis prezit do 5, a bolo to na zamyslenie urcite, ale videl som uz fold AA takze KK sa nediv :D

Normal sng alebo ako ty hravas 180 man je to push push ofc. Je to velmi close spot, a mam dost stack preto ten fold som dal. KK mal ten short, to je regular, aj preto som foldol lebo som vedel ze on ma urcite AK alebo KKplus

Este raz sa pozri na ten screen z SnGWizu. Nie je to fold. Je tam nastavena struktura Cake DoN.

A ked shor ma KK, tak hras o celkom dobry sitepot, takze to by split nebol.

KK+ mozes zhodit na buble, ked sa zomelie takato akcia alebo v 7 hracoch, ked patris medzi chipleaderov. V DoNoch ako chipleader nemas za ulohu vyradovat shortov, ale prezit.

A este na toho rega. Podla mna by to tam pushol s range urcite niekde na urovni AQ+, TT+, ked nie este viac loose, pretoze ma doslova microstac (ani nie 4BB, o minutu ide dalsi level). A hlavne, je vas v hre este 9 ludi, co je este prilis skoro na ultra tight range pri 3BB stacku.
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod popoBA 31 Aug 2010 04:00

toto by som MOZNO foldol keby sa tato situacia stala pri 7 hracoch kedze nech by to dopadlo akokolvek tak dobre pre nas,bud by bol jeden out a ostavame 6 z toho 2shorti alebo ideme dalej 7 ale 3 shorti.pri 9 ludoch je toto imho nefoldnutelne.
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 07:29

Hmm, no ten wiz je jasny ja si casto pozeram turnaje vo wize, no neviem. Najvacsi znalec na toto by bol Phase89 asi to napisem jemu, bo on je asi CZ/SK best DON ever player hrava 100$ dony co asi nedava nikto iny. Ono ja viem ze je to 2$ donkament, ale keby ten blb s A7o trafil A na boarde tak by to bolo smutne :)

Moj najvacsi leak je ale bublina a SBvsBB pushe. Hlavne casto skoncim 6ty co je velmi veeeeelmi smutne :(
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod DevilMayCry 31 Aug 2010 08:37

marjan556 napísal:ja tam vidim ze blindy idu up za minutu :) ale aj tak je to minimalne turbo alebo hyper turbo kedze je ich tam stale 9 a maju okolo 10BB.

jo mas recht, nejak sa mi to nezdalo....moja chyba :fish: ale aj tak s tebou suhlasim :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod DevilMayCry 31 Aug 2010 08:45

eraserSK napísal:
Moj najvacsi leak je ale bublina a SBvsBB pushe. Hlavne casto skoncim 6ty co je velmi veeeeelmi smutne :(

tiez sa mi zda ze sa mi to stava prilis casto - i ked to je trochu silne slovo ze prilis casto kedze hravam len velmi malo :(

eraserSK napísal: Ono ja viem ze je to 2$ donkament, ale keby ten blb s A7o trafil A na boarde tak by to bolo smutne :)

na keby sa vykasli a hraj tak ako sa ma hrat...ja sa keby zaoberam uz dost dlho a z vlastnej skusenosti ti teda mozem povedat ze je to na pecko.... :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod erichoff 31 Aug 2010 11:05

DevilMayCry napísal:
eraserSK napísal: Ono ja viem ze je to 2$ donkament, ale keby ten blb s A7o trafil A na boarde tak by to bolo smutne :)

na keby sa vykasli a hraj tak ako sa ma hrat...ja sa keby zaoberam uz dost dlho a z vlastnej skusenosti ti teda mozem povedat ze je to na pecko.... :D

Ono sa to lepsie ani povedat neda. Tym svojim keby si stale vsugerujes, ze prehras aj v pripade, ze si pred flopom favorit 70/30. To sa budes bat shipnut QQ, pretoze super bude moct mat AK?

Myslim, ze najdolezitejsie v tejto faze je spravne urcit range superov (realnu range, nie ze moze mat KK+, AKs pri pushi za 3BB. Ak by cakal na tuto range, tak bude vyblindovany. A reg urcite na taku range cakat nebude). Mozno to, ze hrajes prilis utiahnute sposobuje to, ze koncis casto 6-ty na buble (si v tej chvili asi casto short).
erichoff

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 12:54

erichoff ja viem co mi chces povedat, keby hram normal sng, turbo, 180 man tak QQ+ poslem voci hocikomu :D

ale v don to neni tak easy. A samozrejme by si sa divil co pushujem z SBvsBB alebo Button. Uvidime co na tento spot povie odbornik PhasE89. Som zvedavy. Ale keby ze je taky spot znova asi dam call ale iba zato ze je to 2$ uz keby je to 5$ tam uz su na caku odost lepsi hraci a ludia co to casto hraju to uz dam fold ako som spravil v tom 2$.
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod DevilMayCry 31 Aug 2010 13:07

eraserSK napísal: keby je to 5$ tam uz su na caku odost lepsi hraci a ludia co to casto hraju to uz dam fold ako som spravil v tom 2$.

tak pod hrat na P*R....tam su aj na 5$ DoN dost slabi hraci...traffic sice dost na hovno, podobne aj multitabling ale profitove je to viac nez dost.... :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod erichoff 31 Aug 2010 14:07

eraserSK napísal:erichoff ja viem co mi chces povedat, keby hram normal sng, turbo, 180 man tak QQ+ poslem voci hocikomu :D

Nechapeme sa asi.. :)

Ja hovorim, ze QQ+ je tam mozne pri DoNoch, to hovori aj Wizard aj nastavis realne range. V MTSnG tam tak daleko od penazi ako tu, tam pokojne shipnem aj 99+, AQ+. To QQ+ som hovoril, ze je realne pri DoNoch, konkretne v tejto situacii. To hovori ICM.
erichoff

Odoslaťod erichoff 31 Aug 2010 14:12

DevilMayCry napísal:
eraserSK napísal: keby je to 5$ tam uz su na caku odost lepsi hraci a ludia co to casto hraju to uz dam fold ako som spravil v tom 2$.

tak pod hrat na P*R....tam su aj na 5$ DoN dost slabi hraci...traffic sice dost na hovno, podobne aj multitabling ale profitove je to viac nez dost.... :good:

Co sa tyka normalneho grindenia, kde potrebujes vacsie pole hracov, aby si mohol multitablovat (neskor aj vyssie levely), tak v principe len 2 herne maju potrebny traffic. Full Tilt a P****Stars. P****Stars ma najvacsi traffic, ale je tam podstatne viac regularov (vacsi pomer). O Fulltitle sa hovori, ze su tam o trosku slabsi hraci. Ked vsak hras na $5 limite, tak je to podla mna jedno. Na vyssich limitoch sa ukazuje, ze je PS tazsie ako FT.
erichoff

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!