MTT Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: sng & mtt blog...dlhy beh z pokerstrategy to pRo?

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 18:08

popoba , sry dohraval som set :) neprecital som si nick spravne.

Tak ja hravam 2, 3 6max,5 FR na caku. Nebyt tej ubohej traffic tak sa to celkom da. A este toho ze stale ti isty hraci skoro pri stole :D

Tak toto QQ som zas foldol mozno prilis tight ZAS ale ako s tymi KK som to dohral do vitazneho konca :) a to je hlavne.

Ja tiez nemam BR na 5$ dony bo mam okolo 210$ ale hram ich hadam ma nezabiju :)
eraserSK

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 7 krát/7 krát

Odoslaťod eraserSK 31 Aug 2010 20:55

Tak troska pokroveho updatu nie iba spoty,

tak v poslednom case smerujem zase up up co sa mi paci. Dokazal som spravit dokonca najvacsi tyzdenny rake v mojej poker history. Momentalne mam 40$ co je moje maximum zatial. Zacal som v poslednych dnoch pridavat stoly. Hraval som vzdy sety 6 turnajov, ale kedze je DoN Preflop hra tak som zacal hrat viac turnajov a hrat to tak ako sa ma. Tak momentalne hravam 8 a chcem sa dostat na 9 a tam ostat zatial. (tilujem a neviem si zatial predstavit kaskadovanie :D)

Dnes vecer som si pozeral videjka dakych pros, troska studia nikdy nezaskodi a pustil som si aj PS ze si pozriem buducu konkurenciu na 5 donoch. Boli tam ocividne 3 regovia co neni vela si myslim :) znesitelne. Na caku sme bezne 6 ti isty a podobne srandy. No nasiel som dakeho no neviem to nazvat pozrite si jeho sharkscope staty

rs03rs03 628.977 $0 $1 0% $542 - 61 P****Stars SNG Only <<<MNE srdce zastalo a asi aj rozum>>>> Co vy na tohto hraca? Hlavne jeho staty pocet hier/total profit/roi?
eraserSK

Odoslaťod erichoff 01 Sep 2010 08:49

eraserSK napísal:Tak erichoff v 100$ done to je 100% fold! nato dam krk pretoze tam mas takmer samych regularov a tam pushuju fakt AK KK+ ...

Ach jaj :), som toho nazoru, ze o ten krk by si prisiel :) So 4BB pri 9 ludoch v hre nemozes cakat na KK+. A v $100 DoNe su si toho chlapci vedomi. BTW: ak pushuje AK, tak so svojim KK si pred nim, ci sa mylim?
erichoff

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod erichoff 01 Sep 2010 09:00

eraserSK napísal:No a vcera som mal zaujimavu handu, tak dnes aby to nestacilo som mal takmer rovnaku situaciu, ine je ze mam QQ a prvy minraise je od regulara, a all in je tiez od regulara v tom limite :)

Znova mozte hadat co som spravil a ako to dopadlo a co mali hraci za ruky 8-)

Tu je to podla mna fold. UTG+1 to pravdepodobne posiela s range TT+, AQ+. Ktovie, co ma UTG pri takom raise, ak je to reg, tak ten minraise bude asi ultamonster.

Myslim, ze aj wizzard by tu dal jasny fold. V tomto pripade si myslim, ze wizzard by tu dal KK+, mozno len AA (sme podstatne blizsie ITM).
erichoff

Odoslaťod erichoff 01 Sep 2010 09:09

erichoff napísal:Tu je to podla mna fold. UTG+1 to pravdepodobne posiela s range TT+, AQ+. Ktovie, co ma UTG pri takom raise, ak je to reg, tak ten minraise bude asi ultamonster.

Myslim, ze aj wizzard by tu dal jasny fold. V tomto pripade si myslim, ze wizzard by tu dal KK+, mozno len AA (sme podstatne blizsie ITM).

Yep, tak ako som si myslel. Aj pri viac loose hre regov (ktory maju imo tu range viac tight, ako som nastavil) je to KK+. Cize fold je spravna hra.
Prílohy
don_2.gif
don_2.gif (43.09 ) Zobrazená 2689 krát
erichoff

Odoslaťod eraserSK 01 Sep 2010 09:43

ANo tu som foldol :) a ako som uz pisal foldol som aj tie KK (co uz vdaka tebe neurobim) ale hlavne je ze som vyhral oba tie DoNy.

A co hovoris erichoff na toho hraca co odohral 626 000 SNG !!!! wauuuuuuuu a roi 0% :D a total profit 540$ :DDDDD
eraserSK

Odoslaťod erichoff 01 Sep 2010 10:50

eraserSK napísal:A co hovoris erichoff na toho hraca co odohral 626 000 SNG !!!! wauuuuuuuu a roi 0% :D a total profit 540$ :DDDDD

Uz som o tom cital davnejsie, napr. tu:
http://www.livepoker.sk/pravy-grinder

To bude nejaka stavka.
erichoff

Odoslaťod eraserSK 07 Sep 2010 16:27

Zdravim vsetkych,

tak dame si mensi update. Po dlhom case som sa dnes presvihol nad 250$ s mojim BR :) co je velmi potesujuce. Dost som sa natom nadrel, hlavne kvoli trafficu/regularom na cake DoNoch. Uz chcem byt P****Stars PRO :D

Dnes sa mi ale podaril velky uspech a este ho mozem dovrsit. V 3$ R/A sattelite na 4000$ turnaj co sa hra dnes o 19:30 na caku som skoncil 1 cize som dostal tiket!!!! WAAAAAaaaa tak mi drzte palce nech trafim konecne daku slusnu vyhru. Prve miesto byva okolo 1000-1400$ keby to vyhram som spokojnyyyyyyyy :D

Samozrejme v turnaji to bola hroza. 3 KRAT! mi prehrali AK !! Najsmiesnejsie bolo ked mi AKs prehralo proti 75s! Proste rebuy turnament rulezz. V prilohe pripajam dokaz vyhry a aj jednu zaujimavu handu. BOla to vlastne hra o zivot pretoze keby loosnem uz sa nerebuynem. Proste mal som AJs a protivnikovi som neveril ze hitol tak low board tak som to tam supol, uz som mal mensi stack vela miesta na kluckovanie som nemal a na runner runner mi dosla POSTUPKAaaaaaa :lol2: :Yahoo!:

DRZTE MI PALCE NA DNESNY TOURNAMENT. Budem to potrebovat. Asi moj prvy normal turnaj v mojej kariere. Hral som aj vacsie garancie ale to este na zaciatku mojej kariery co bolo pred letom, cize som toho vela nevedel. Ale cele leto som poctivo studoval MTT a SNGs videa/fora tak nacase spenazit. GL&HF all 8-)
Prílohy
important game.JPG
important game.JPG (68.79 ) Zobrazená 2572 krát
Wauuu uspech.JPG
Wauuu uspech.JPG (106.16 ) Zobrazená 2562 krát
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 08 Sep 2010 10:49

Ahojte vsetci,

tak dnesny update bude samozrejme o vcerajsom 4000$ GTD, 15 min blindy, 3000 starting stack, 15 ITM. Mam radsej deep turnaje s pomalsou strukturou, no tento sa da povedat vyhovoval na Cake pomery ake su tam :).

V predoslom prispevku som napisal ze som sa kvalifikoval cez sattelite 3$ R&A. Na rebuye a addony som minul presne 15$, nakoniec sa mi to podarilo dako a vyhral som tiket za 55$.

Turnaj zacal 19:30 hracov bolo na zaciatku pomenej okolo 60 nakoniec sa to naplnilo na max ako byva a to je 80-85 hracov, viac som tam fakt nevidel. Cize sme hrali o 4200$ GTD. Zo zaciatku hram vzdy dost tight, nerozhadzujem cipy a radsej sledujem stol. Po par rukach mi prislo KK a bol som na SB. Vsetci fold az pomna tak som raisol BB 3x. Blindy boli tusim 40/80. On ma callol (bol dost loose/fish/agro) co som sa potesil. Na flop mi prislo K 8 3. Ziadne draw krasny board. Tak som si ho pekne cekol nech sa sam odsype. A aj sa tak stalo ani dlho nerozmyslal a betol rovno POT 480 cipov. Nato som si dal mensi fake timetell, rozmyslal som dlhsie troska a potom som ho reraisol. Potom dlhooo dlho rozmyslal az bol SIT OUT. Cize nemam sajnu co mal a co chcel robit dalej, dufam som v allin :). Potom boli dlho suchoty. Stackol som sa az asi v polovici turnaja s JJ proti AK. To som sa dostal tesne pod average stack to nas bolo asi 40/84.

Neskor sa mi podarilo stacknut este s AK proti QQ. Dostal som sa na priblizne 16 000 co bolo dost safe stack asi 1,5 average stacku. Takto som sa preplazil do ITM, bol som dost card dead cize hlavne blind stealy boli cenne a par krat som dostal walk. Mal som velmi dobry stol pred FT.

Na finalovom stole sa toho vela nedialo. Moje karty nestali ani za spomenutie. Ale ostatny hraci mali vysoke pocket pairy a podobne takze sa vyhadzovali navzajom. Musim uz tu spomenut ze uroven turnaja bola nizka. Ja neviem postnem do prilohy par MEGA blufov proste very low fishky az po cash game hracov. Neuveritelne niektore handy ako hrali. Ked uz nas bolo 6 a ja som stackom asi 7000 pri 1200 bb bolo jasne ze musim ist all in coskoro.

TU je moja zaujimava handa na ktoru by som aj rad vedel nazory. Bol som na BB stack asi 6000 po zaplateni bb a big aggro stack z ugt limpol, potom este SB limp. Ja som rozmyslal a namiesto all in s A9o som sa rozhodol ze si pozriem flop, vsak ho mam zadarmo a ten limp z utg som mal pocit ze bol taky PLS DAJ ALL IN!, na flop nic neprislo a na raise od bigstacka som sa rozhodol fold. BOLO TO SPRAVNE? Mal som ist radsej PF all in? Hned dalsiu ruku nato som dostal to co som vedel ze pojdem allin aj keby traktory padali :D. Dostal som JQs. Na raise z MP od tiez agroloose bigstacka som dal all in. On sam call cize som bol v headsup. mal A4. Na flop mi prisiel J, uz som sa zacal tesit ze budem mat 15 000 stack, aleeeeee krasne pokrove heslo : I don`t need sex, river f.cks me every day. sa uplatnilo a dostal A na river. Cize som vypadol 6 - 220 $ !!!! Pre zaujimavost prve miesto bolo 1090$.

Aj tak som velmi stastny a jednoznacne dnes zautocim na 1. miesto 8-)

Do prilohy dam par VELMI VEeeeeeeelmi zaujimavych hier, co ked som uvidel oci sa mi vyocili :D

P.S.: Mam aj hand history ak by si nejaky MTT hrac chcel pozriet ohodnotit, najst leaky, budem velmi vdacny. Uz som to skusal nejde to v Universal replayeri pretoze nepodporuje Cake. ALe netove handreplayeri by mohli fungovat hadam.

BEyy all!
Prílohy
Mega BLUFF catcher.JPG
Mega BLUFF catcher.JPG (70.88 ) Zobrazená 2500 krát
most bizzare hand 4000$.JPG
most bizzare hand 4000$.JPG (73.95 ) Zobrazená 2489 krát
eraserSK

Odoslaťod eraserSK 08 Sep 2010 18:35

Tak dalsi update,

po vcerajsom velkom turnaji, a hlavne potom co som v noci nevedel zaspat do pol 1 co som stale rozmyslal nad handami a vyhrou, som bol uplne nevyspaty. Este aj rano som sa zobudil rano o 6 cize uplne troska dneska. Tak som nechcel hrat velmi. Dokonca 4000$ satellite sa ani nenaplnil aby sa mohlo hrat (treba 6 ludi) co nechapem.

Som zacal citat Harrington on Holdem Volume 1 dneska a tak som sa rozhodol dat si 1000 turbo not so deep stack. Nevedel som co tim myslia a pochopil som ked sa to zacalo tiez som to hral prvy krat :). Buy in bol 5,5$ cize nic tragicke. No starting stack 1500 a 6 minutove blindy, to je totalna blbost pre turnaj :D. Proste bezne sa stalo ze na stole bolo 7/8 playerov co mali menej ako 10 BB. Uplna ruska ruleta.

Dako sa mi podarilo troska stacknut, no nakoniec som vypadol 18 zo 165 - 12$ neni bohvie co ale aspom som si to vyskusal.
Hlavne moja pozicia na stole bola veeeelmi uboha, kazdy po pohlade na obrazok pochopi preco.

Btw last hand som pushol A7s a dostal som call od bb s AJs cize nic sa nedialo zaujimave, out.

UZ od zaciatku mojej pokrovej kariery sa mi najviac pacili MTT. Teraz sa len ujistujem ze je to moja srdcovka.
SNG for living, mTT for fun.
Prílohy
1000$ Turbo.jpg
1000$ Turbo.jpg (75.8 ) Zobrazená 2389 krát
eraserSK

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!