vcera sem zase luskel cez 7h grindu, nevim co sa stalo ale nejak sem sa roziel, naucil sem sa zase kopu novich veci s poslednych analyz ale dosli mi SD ruky a uz nemam sceho cerpat takze budu muset najit novi zdroj informacii, hlavne zmeny nastali v hre postflop, nemam problem uz uhrat aj sirsi range a sem si isty tym co robim, az sa mi zda ze to prerostlo zase zbytezne do velkych cisel ... hraju jak k****
takze po 10k hands sem si hned spravil zase analyzu a porovnam seba s lepsima regama a kde mi vznikaju rozdile hned to napravuju a fakt sa mi to lubi, mozu otevrene povidat ze uz sa nemusim hambit za svoju hru alebo staty, pamatam si ked mi onehda robil yegon leakfinder a mnel sem staty v extremnych cislach (nekedy to video kuknu spatne a vyfotim odtat ty staty a porovnam ich s tym co je teraz nech vidite ten rozdil), este musim vyrovnat urcite odchylky ktere mi vznikli a bude to popici peckove, jedine co mna brzdi je variance ktera mna solidne dojebava,ale lubi sa mi ze dole uz nejdu a sem prinajhorsim BE to je paradicka, najvecsi swing ktery sem na poslednych 100k hands mnel je 9bi a to bylo hned v prvych 20k handach a potom uz len par 5bi co je pro 6m hraca ze dost dobre, kedysi sem maval na fullringu standardne 30bi swingy kadzy mesic
hodne zdaru ja idu potit sadlo