Sent from my HTC One using Tapatalk 4
matiapag napísal:Zoom je v tomto velmi tricky, imo treba strasne vela ruk na to, aby si dokazal vobec povedat, aky narocny dany limit je. Verim ale, ze sa ti takto bude darit aj dalej
Zeltzn napísal:Najdolezitejsie na zoome je hrat solid (velmi solid). Dalsia dolezita vec na zoom su datamined hands. Ja by som sa neodvazil hrat zoom bez nich. Po tom, ako si kupis niekolko milionov ruk, tak mas kazdeho zmapovaneho a nemusis hadat/dufat. Na koho budes mat malu vzorku/ziadnu, tak vies, ze je pravdepodobne bad atd.
ondoko napísal:jeden ubersick spot zo vcera...akoze nie som ziadny paranoidny nit, ale je toto wp???BTN je 19/15/7.2 reg na slusnej vzorke, 3bet na BTN 6.3, 4btcoldcalling range mu davam JJ,QQ,AK (optimisticky mozno TT,AQs,AQ pretoze MP bola fish). nevidim tak dovod vzhladom k range s akou sa dostal na flop betovat, viacmenej tu betom asi len burnujem money, ale pride mi to i tak zahrane ako pussy
dik za nazory
Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players
BTN: $73.45
Hero (SB): $50.83
BB: $99.31
UTG: $62.00
MP: $117.70
CO: $80.39
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with KK
1 fold, MP raises to $1.25, 1 fold, BTN raises to $4, Hero raises to $9.50, 2 folds, BTN calls $5.50
Flop: ($20.75) QT
J
(2 players)
Hero ???Spoiler:
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.