Ondokov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Ondokov blog

Odoslaťod Chlpo1989 25 Jún 2013 20:14

Neviem, mozno sa to zda len mne, ale podla mna dostanes do limpovaneho potu viac bubakov tym, ze betnes a dostanes 3 cally, ako sa spoliehat na to, ze niekto tam mozno betne svoj maly pp, ktory na ch/r foldne...Dalsou vecou je to, ze ch/r v podstate ukazujes svoju ruku.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ondoko 25 Jún 2013 20:45

chulanbetra napísal:Co ked vsetci checknu behind a pride na board nieco 3, 6, 8?

no to by som zial uz musel ist bet/fold
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod matiapag 26 Jún 2013 10:24

Jednoznacne bet, ten flop ty nemozes checkovat nikdy, ktokolvek proti tebe hra. Fakt, ze je to limpovany pot ti hra do kariet, ludia radi limpuju nizke SC, ktore tu neskutocne dobre trafili a nefoldnu ti nikdy. Prezrad, ako si prisiel na tu range toho nita? Mas nanho malo ruk (imo na Zoome sa s takymito statmi moze kludne objavit aj ryba, ktora tam limpne hocico ine a ani nahodou nie 22-66 + si nemyslim, ze limpovacia range aj normalneho nita je takto presne definovana).

Dalsia vec je, ze ste tam styria, jednak mozes tahat tonu value ako som napisal vyssie + tona turnov ti bud bude zla alebo zabije akciu. Tiez si nemyslim, ze spoliehat sa na c/r v limpovanom pote, kde nikto nema iniciativu je prave najvhodnejsie.

Tiez ak by sme aj predpokladali, ze nit ma 22-66, tak preco nechceme betnut? On nas so setom aj tak raisne, ak aj nie tak sa s nim stackneme na neskorsich streetoch a vytiahneme tolko isto value za ovela lepsich podmienok, ako keby sme checkovali a spoliehali sa na c/r.

Pre mna je to jednoznacny bet, prevezmes iniciativu, vybudujes pot, vytiahnes value kym sa da a ochranujes si ruku pred mnozstvom draws, ktore tam su :)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod ondoko 26 Jún 2013 12:01

matiapag napísal:Jednoznacne bet, ten flop ty nemozes checkovat nikdy, ktokolvek proti tebe hra. Fakt, ze je to limpovany pot ti hra do kariet, ludia radi limpuju nizke SC, ktore tu neskutocne dobre trafili a nefoldnu ti nikdy. Prezrad, ako si prisiel na tu range toho nita? Mas nanho malo ruk (imo na Zoome sa s takymito statmi moze kludne objavit aj ryba, ktora tam limpne hocico ine a ani nahodou nie 22-66 + si nemyslim, ze limpovacia range aj normalneho nita je takto presne definovana).

Dalsia vec je, ze ste tam styria, jednak mozes tahat tonu value ako som napisal vyssie + tona turnov ti bud bude zla alebo zabije akciu. Tiez si nemyslim, ze spoliehat sa na c/r v limpovanom pote, kde nikto nema iniciativu je prave najvhodnejsie.

Tiez ak by sme aj predpokladali, ze nit ma 22-66, tak preco nechceme betnut? On nas so setom aj tak raisne, ak aj nie tak sa s nim stackneme na neskorsich streetoch a vytiahneme tolko isto value za ovela lepsich podmienok, ako keby sme checkovali a spoliehali sa na c/r.

Pre mna je to jednoznacny bet, prevezmes iniciativu, vybudujes pot, vytiahnes value kym sa da a ochranujes si ruku pred mnozstvom draws, ktore tam su :)

:gl:

Aku limpovaciu range 9/3 nitovi prikladas ty? Ano, je to len 73 ruk, ale lepsie ako nic. Ja vyhradne iba nizke pocket pary, on suited connectory a ani suited slabe esa mat podla mna nebude nikdy. Tito hraci hraju jasne straightforward- premiove ruky raisuju a s nizkymi parmi setminuju, ostatne folduju, nic ine si v ich hre na 6maxe predstavit neviem, oprav ma, ak sa mylim.

Co sa suited connectorov tyka, ak niekto z nich ma/tak: 56s/betne, 67s/betne, 78s/betne, 45s/betne,89s/checkne.. 23s, 34s ani u fishiek moc nevidim. Na jednej strane je pravda, ze board je dost koordinovany, avsak ziadna FD nehrozi a 6x ruky(connectory), ktore drawuju betnu.

Suhlasim vsak s tym, ze do nitovej range, ktoru som uviedol, bude betovat spravne, lebo casto nas raisne a nie iba callne, ako som tvrdil...
ondoko

Odoslaťod chulanbetra 26 Jún 2013 12:34

Niekto s AF pomaly 0 ti nemusi betnut hlavne ked ma gutshoty OESD + par. Caka kym sa mu tam vysklada ten monster.
A kedze si checkol tak je pripraveny dorovnavat.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod Chlpo1989 26 Jún 2013 13:46

ondoko napísal:...

To je sice pekne co pises, presne tak by si to hral ty, ale on nemusi...jednoducho viac value je v bete, ako v ch/r...

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod ondoko 02 Júl 2013 13:16

asi by som mal uz so svojim imageom na zoome nieco robit, ked mi toto robia :oops:

Poker Stars $25.00 No Limit Hold'em - 6 players

BTN: $25.68 - VPIP: 27, PFR: 22, 3B: 9, AF: 2,3, Hands: 372
SB: $87.80
Hero (BB): $25.00
UTG: $8.89
MP: $56.13
CO: $53.31

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with KObrázok QObrázok
3 folds, BTN raises to $0.50, 1 fold, Hero raises to $2, BTN raises to $4.50, Hero raises to $25, BTN calls $20.50

Flop: ($50.10) 4Obrázok 5Obrázok QObrázok (2 players)

Turn: ($50.10) AObrázok (2 players)

River: ($50.10) 5Obrázok (2 players)

Final Pot: $50.10
BTN shows 6Obrázok 6Obrázok
Hero shows KObrázok QObrázok
Hero wins $48.10
(Rake: $2.00)

inak jul ide zatial fajn :)
Prílohy
jul.png
jul.png (73.66 ) Zobrazená 2969 krát
ondoko

Odoslaťod ondoko 03 Júl 2013 11:28

ja som vedel, ze to nemam dnes zapinat :D :bad: variacia v plnej krase...
Prílohy
krasa.png
krasa.png (59.3 ) Zobrazená 2883 krát
ondoko

Odoslaťod ondoko 08 Júl 2013 12:44

DOWNSWING ALERT :D
celkom "sranda" prehrat 6krat za 5k ruk QQ do KK pfai..

tento mesiac, vsetko len ZOOM25:
bleee.png
bleee.png (78.37 ) Zobrazená 2789 krát

no nic to, hor sa psychicky zregenerovat na Pohodu a potom na 3 tyzdne smer Anglicko a Skotsko :Yahoo!:
nejake tipy inak, co vidiet na severe Skotska? je tam tolko peknych miest, ze nevieme, kam skor a vsetko nepojde stihnut :)
ondoko

Odoslaťod ondoko 08 Aug 2013 15:40

maly updatik, ak to tu vobec niekto cita :)

pred odchodom na dovolenku (Skotsko je inak najkrajsia krajina na svete podla mna :D ) ma chytil celkom nepekny downswing na NL25, -21BI nemozno asi inak nazvat :D vid graf a nejak s odstupom casu som sa v klude rozhodol, ze definitivne nechavam cashku cashkou :bad: akoze chapem variancia velka je na zoome + do toho urcite bad play v par spotoch a nejaky tilt asi aj, ale na toto ja nervy nemam :D

zoom25.png
zoom25.png (98.1 ) Zobrazená 2612 krát

teda ide sa spat na KO SNG :Yahoo!: a do toho sem tam MTT sessions :) uz som par session mal a vyzera to byt, ze cez prazdniny sa to nejak preriedilo regami a pribudli fishky, tak spokojnost :) momentalne mam megasafe roll na 7micky cca 150BI :D tak tie budu mojim primarnym hranim a 3,5ky asi ani nebudem pustat, mozno len v uvodoch na rozpinkanie :)

inak 18manom sa tu niekto aj aktivne venuje? na ne totiz pokukavam trochu :)

vidim u niektorych, ze maju v CG este vacsie buyinove swingy, tak sa na to nevyserte ako ja :gl:
ondoko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!