Ondokov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Ondokov blog

Odoslaťod ondoko 15 Mar 2013 08:05

1886er napísal:podľa mňa wp.
ak je to reg bude mať z utg veľmi úzku range. na turne by som čakal, že už tam betuje len nejaký big pocket pair a slovenské ip-čky 2 outery na river nechytajú :D

dik za nazor :)
problem ale je, ze ja mam cesku ipcku, cize by som to mohol velmi lahko na riveri uluckovat :D
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod ondoko 20 Mar 2013 00:16

toz nudim sa, ucit sa mi nechce, grindit sa mi nechce a ani na pivo sa mi nechce, tak ma napadlo, ze uz som tu dlho neupdatoval :D

teda co noveho.. v nejakom oktobri/novembri som uplne znechuteny nechal CG tak po celkom drsnom downswingu (okolo 20BI som pustil tusim vtedy v dost kratkom case) a rozhodol sa, ze skusim small stakes MTT.. celkom sa aj darilo, jeden celkom slusny shot vysiel :) ale viackrat sa mi stalo, ze som si pustil turnaje a o hodinu sa mi uz nechcelo hrat resp. som chcel ist radsej na pivo s kamosmi a tak podobne :D a taktiez vydrzat byt 8-9 hodin plne koncentrovany som uplne nezvladal a stalo ma to asi 3-4 odpalene semiFT v jednej ruke pri deeprunoch... :wall:

preto od noveho roka som sa pustil do grindenia KO SNG po inspirovani sa par blogmi tuna :) poctivo som zacal od 1,5$ a v sucasnosti zhruba 80% stolov pustam 7$ a 20% 3,5$ stakes, pricom dost tableselectujem. k tomu sem-tam pustam aj 15$, ked vidim, ze sa usadza fishy stol :)

skoda len, ze nemam na to viac casu, lebo ma to dost zacalo bavit :( ale popri skole, praci, diplomke, frajerke a kamosom je toto asi fakt maximum,co som schopny dat :D

na zaver teda uz len tohtorocny graf, s nejakymi cashoutmi z BOP atd. to robi okolo 1100$ :)
Prílohy
1.1-19.3.jpg
1.1-19.3.jpg (27.08 ) Zobrazená 3000 krát

Za tento príspevok od ondoko poďakovali - 2:
1886er, haman
ondoko

Odoslaťod ondoko 21 Jún 2013 20:17

asi po pol roku si pustim CG a prva ruka :D aky betsizing na riveri volit??? ostatni hraci logicky uplne unknown...

Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 2242780
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $25.00
CO: $25.00
BTN: $17.08
SB: $29.77
Hero (BB): $25.00
UTG: $28.06

Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with AObrázok JObrázok
2 folds, CO raises to $0.75, BTN calls $0.75, 1 fold, Hero calls $0.50

Flop: ($2.35) KObrázok AObrázok AObrázok (3 players)
Hero checks, CO checks, BTN checks

Turn: ($2.35) AObrázok (3 players)
Hero bets $1.57, CO calls $1.57, BTN calls $1.57

River: ($7.06) KObrázok (3 players)
Hero bets $22.68 all in, CO folds, BTN folds
ondoko

Odoslaťod chulanbetra 22 Jún 2013 02:43

Moj nazor je na zaklade skusenosti z NL2 kde hravam tak to ber s rezervou :D Ja by som voli tu cestu co ty. Totiz tam ti co maju K ta urcite dorovnaju pokial nemaju na tebe poznamku ze all in na river = najvacsi monster na svete. A podla mna tam bola dost velka sanca ze niekto to K mohol mat, preto ten all in ktory ti moze hrac s K dorovnat nenazbieras v pripadoch ked das 2/3 potu povedzme 5$ a dufas ze ta dorovna nejake TT,JJ,QQ, navyse na vsetkych K tu stratis t uvalue co by si ziskal keby si dal all in. Tot moj noob nazor ;)
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod ondoko 22 Jún 2013 06:52

chulanbetra napísal:Moj nazor je na zaklade skusenosti z NL2 kde hravam tak to ber s rezervou :D Ja by som voli tu cestu co ty. Totiz tam ti co maju K ta urcite dorovnaju pokial nemaju na tebe poznamku ze all in na river = najvacsi monster na svete. A podla mna tam bola dost velka sanca ze niekto to K mohol mat, preto ten all in ktory ti moze hrac s K dorovnat nenazbieras v pripadoch ked das 2/3 potu povedzme 5$ a dufas ze ta dorovna nejake TT,JJ,QQ, navyse na vsetkych K tu stratis t uvalue co by si ziskal keby si dal all in. Tot moj noob nazor ;)

what? :shock: :lol2: sak ked ma niekto Kx na ruke, alebo 27o, tak stale ma ten isty fullhouse AAAKK

proste mne ide o to, ci v dostatocnom percente pripadov mi niekto z nich callne tento allin, aby mi to vykompenzovalo value, ked by som betol 1/2 az 2/3 potu povedzme...

vlastne asi ano, kedze ak by som betol 5$ povedzme, tak by sa urcite aspon v 1 z 4 pripadov nasiel niekto, kto by chcel chopovat pot a ako sa vravi, Everyone Loves A Chopped Pot :D
ondoko

Odoslaťod matiapag 22 Jún 2013 08:51

Ja myslim ze problem toho shove-u je ten, ze v pote je velmi malo penazi. Imo ked niekto ozaj rozmysla, ci dorovnat aby ste si ten pot splitli alebo foldnut pre to male percento pripadov, ked mas Ax, tak radsej foldne, lebo mu nebude az tak luto za tou sumou, co investoval. Ine by to bolo, keby je v pote 15$ a ty pushujes 18$, takto si skor myslim, ze 1/2-2/3 je fit :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Zeltzn 22 Jún 2013 12:22

Zalezi aj, ci to je station (nerad folduje) alebo vie aj nieco foldnut. Ak vie foldnut, tak by som betol nieco pod 1/2 (aj tak tam nikdy bluffovat nebudes) a ak je station, tak by som isiel trochu nad 1/2. vsetko zalezi od toho, proti komu hras, tak sa na to musis pozerat :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod matiapag 22 Jún 2013 13:17

Zeltzn napísal:Zalezi aj, ci to je station (nerad folduje) alebo vie aj nieco foldnut. Ak vie foldnut, tak by som betol nieco pod 1/2 (aj tak tam nikdy bluffovat nebudes) a ak je station, tak by som isiel trochu nad 1/2. vsetko zalezi od toho, proti komu hras, tak sa na to musis pozerat :)

ondoko napísal:a prva ruka

Asi velmi na tvoje otazky odpovedat nevedel v tej chvili :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Zeltzn 22 Jún 2013 13:37

ja viem, ale aby vedel, čím sa má v budúcnosti riadiť, keď bude mať reads, tak som mu dal taký malý hint :D
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod sudden 22 Jún 2013 14:15

Shove je zly, ak nie su uplne retardovani (myslim, ze aj vacsina fishy je schopnych foldnut na taky velky overbet AI) tak to na split callovat nebudu nikdy. Ak betnes malo tak je solid sanca, ze to zaplatia obidvaja alebo aspon jeden z nich. Dajme tomu, ze ten shove dostanes zaplateny v 2% pripadov a maly bet (nieco ako 1/3 potu napr) dostanes zaplateny close to 100% pripadov imo, tak je jasne co bude mat vyssie EV.

Tazko povedat aky presny sizing zvolit, to uz imo nie je az tak dolezite (ak to nie je prilis vela), ale intuitivne by sa mi tam hodili tak 3 dolare :)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!