toz nudim sa, ucit sa mi nechce, grindit sa mi nechce a ani na pivo sa mi nechce, tak ma napadlo, ze uz som tu dlho neupdatoval
teda co noveho.. v nejakom oktobri/novembri som uplne znechuteny nechal CG tak po celkom drsnom downswingu (okolo 20BI som pustil tusim vtedy v dost kratkom case) a rozhodol sa, ze skusim small stakes MTT.. celkom sa aj darilo, jeden celkom slusny shot vysiel
ale viackrat sa mi stalo, ze som si pustil turnaje a o hodinu sa mi uz nechcelo hrat resp. som chcel ist radsej na pivo s kamosmi a tak podobne
a taktiez vydrzat byt 8-9 hodin plne koncentrovany som uplne nezvladal a stalo ma to asi 3-4 odpalene semiFT v jednej ruke pri deeprunoch...
preto od noveho roka som sa pustil do grindenia KO SNG po inspirovani sa par blogmi tuna
poctivo som zacal od 1,5$ a v sucasnosti zhruba 80% stolov pustam 7$ a 20% 3,5$ stakes, pricom dost tableselectujem. k tomu sem-tam pustam aj 15$, ked vidim, ze sa usadza fishy stol
skoda len, ze nemam na to viac casu, lebo ma to dost zacalo bavit
ale popri skole, praci, diplomke, frajerke a kamosom je toto asi fakt maximum,co som schopny dat
na zaver teda uz len tohtorocny graf, s nejakymi cashoutmi z BOP atd. to robi okolo 1100$