Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
Mozno si coskoro najdem cas a cely tento thread si spatne pozriem
Ale keby sa niekomu chcelo a zhrnul to do 10. bodov velmi by som to ocenil... nemyslim nejake vtipne cliffs, proste vazne kto zacal, kto je este in, komu ide, komu nejde, kto umrel, etc.
Ale keby sa niekomu chcelo a zhrnul to do 10. bodov velmi by som to ocenil... nemyslim nejake vtipne cliffs, proste vazne kto zacal, kto je este in, komu ide, komu nejde, kto umrel, etc.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
len aby z teba na konci nezostal keso=horsey ;P
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
7castle napísal:Ale keby sa niekomu chcelo a zhrnul to do 10. bodov velmi by som to ocenil... nemyslim nejake vtipne cliffs, proste vazne kto zacal, kto je este in, komu ide, komu nejde, kto umrel, etc.
1) zacali vsetci
2) johnmirow a ja sme zacali prakticky hned ako oficialne zacal challenge - ma trenera, posilnuje, chodza/beh
3) yegon zacinal a koncil velakrat, no posledne obdobie sa drzal vynimocne dlho a cvicil vynimocne intenzivne (beh, Insanity)
4) TuKE mal pomaly start, zacal upravou jedalnicka a neskor sa dal aj na posilnovanie, chodza/beh
5) ja posilnovanie a/alebo cardio takmer kazdy den, uprava jedalnicka od prveho dna
Neumrel nikto . Hmotnost ubudla kazdemu AFAIK, ale kolko komu - to nech napisu dotycni, ak sa im bude chciet. Nebudem na nikoho bonzovat cisla, ktore mi sprostredkovali sukromne .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ja bezim above EV ale na to ze som este nezacal drzat dietu je to OK, zacinam verit ze by sa mi to mohlo podarit ak teraz udriem nejake zverstvo
ci to dokazem sa este uvidi
momentalne som na 104,8kg ciel je 93-94kg
ci to dokazem sa este uvidi
momentalne som na 104,8kg ciel je 93-94kg
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon vies ako sa hovori, ci uz cvicis s umyslom buildovat alebo chudnut, v oboch pripadoch je nutrition the hardes part..
i ked ja osobne to tiez nejak nehrotim ale ja nemam vahove ciele hore/dole, len spevnit, posilniet a necitit sa ako sracka ked sa trosku hybem, co sa uz podarilo
i ked ja osobne to tiez nejak nehrotim ale ja nemam vahove ciele hore/dole, len spevnit, posilniet a necitit sa ako sracka ked sa trosku hybem, co sa uz podarilo
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
To su dobre cisla, majstre Yegone. To by si veru mohol aj stihnut, najma s tymi esami v rukave .
Dietu uz nedrzim vlastne ani ja - uz to beriem ako normalnu stravu
Dietu uz nedrzim vlastne ani ja - uz to beriem ako normalnu stravu
-
dnesne trapenie = chodza + bezkanie ...
45minut nastavene stupanie 1.5%, rychlost chodze 6.5km/h + bezkanie 8km/h ... dokazal som bezat vkuse 7minut
46.minuta .. stupanie 2.5%, rychlost chodze 6.5km/h
47.minuta .. stupanie 4.5%, rychlost chodze 6.5km/h
48.minuta .. stupanie 6.5%, rychlost chodze 6.5km/h az do konca ....
http://go.nike.com/76vnqfk
a dostal som pochvalu od samotneho Lance Amstronga, ze som si spravil personal best na milu
a takto vyzera moj DS (ak by to vyzeralo ako v pokri, uz by som mal okolo 50kg ) ... ciel je ist pod 100 najlepsie niekde okolo 95kg ...
45minut nastavene stupanie 1.5%, rychlost chodze 6.5km/h + bezkanie 8km/h ... dokazal som bezat vkuse 7minut
46.minuta .. stupanie 2.5%, rychlost chodze 6.5km/h
47.minuta .. stupanie 4.5%, rychlost chodze 6.5km/h
48.minuta .. stupanie 6.5%, rychlost chodze 6.5km/h az do konca ....
http://go.nike.com/76vnqfk
a dostal som pochvalu od samotneho Lance Amstronga, ze som si spravil personal best na milu
a takto vyzera moj DS (ak by to vyzeralo ako v pokri, uz by som mal okolo 50kg ) ... ciel je ist pod 100 najlepsie niekde okolo 95kg ...
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
jak to tak tady obcas proctu, tak nikoho z vas na PP open asi ani nepoznam
ale jinak
ale jinak
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Tucniak poslal :
http://www.youtube.com/watch?v=1u0RVFpR ... r_embedded
Tak tomu hovorim fajn vykony (najma v takom veku) .
http://www.youtube.com/watch?v=1u0RVFpR ... r_embedded
Tak tomu hovorim fajn vykony (najma v takom veku) .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.