Poldiho blog
Re: poldiho blog
Caute,
prezral som tieto vase mikroblogy (aj chlpov) lebo som tiez zacal hravat nl 2 a nl 5 a vidim, ze Vam to nejde uplne podla vasich predstav aj napriek tomu, ze si myslim podla blogu, ze to hrate slusne. Nie, ze by som to ja mohol hodnit ale aspon v porovnani s vacsinou ludi na nl 2 co hraju fakt otrasne a pochybujem, ze pri tom vobec rozmyslaju. Neviem to porovnat z vlastnej skusenosti ake je to na fulltilte kde hravate ( pozeral som Vas na ptr.com ) ale myslim, ze na P****Stars hraju horsi hraci a aj rake na tychto limitoch je lepsi a celkovo aj winrate profitujucich hracov co som len tak namatkovo pozeral je na PS vyssia. Bezne tu hraju "cinsky farmari" co hraju fakt ako boti skoro len premiove ruky a riadne agresivne na 20tich stoloch a maju winrate okolo 8-9BB/100 (info z PTR.com) co je fakt dost vela. Takze by som Vam odporucil aspon vyskusat stars a myslim, ze by ste boli spokojnejsi..
to je len take moje odporucanie nevravim, ze sa tym mate riadit ale verim, ze stoji aspon za zvazenie kazdopadne pekny blog urcite sa sem obcas zastavim pozriet co nove..prajem gl pri stoloch
prezral som tieto vase mikroblogy (aj chlpov) lebo som tiez zacal hravat nl 2 a nl 5 a vidim, ze Vam to nejde uplne podla vasich predstav aj napriek tomu, ze si myslim podla blogu, ze to hrate slusne. Nie, ze by som to ja mohol hodnit ale aspon v porovnani s vacsinou ludi na nl 2 co hraju fakt otrasne a pochybujem, ze pri tom vobec rozmyslaju. Neviem to porovnat z vlastnej skusenosti ake je to na fulltilte kde hravate ( pozeral som Vas na ptr.com ) ale myslim, ze na P****Stars hraju horsi hraci a aj rake na tychto limitoch je lepsi a celkovo aj winrate profitujucich hracov co som len tak namatkovo pozeral je na PS vyssia. Bezne tu hraju "cinsky farmari" co hraju fakt ako boti skoro len premiove ruky a riadne agresivne na 20tich stoloch a maju winrate okolo 8-9BB/100 (info z PTR.com) co je fakt dost vela. Takze by som Vam odporucil aspon vyskusat stars a myslim, ze by ste boli spokojnejsi..
to je len take moje odporucanie nevravim, ze sa tym mate riadit ale verim, ze stoji aspon za zvazenie kazdopadne pekny blog urcite sa sem obcas zastavim pozriet co nove..prajem gl pri stoloch
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Na mna sa z pohladu hraca hrajuceho kvazi poker pozeraj az od zaciatku decembra. Dovtedy som viac menej len skusal experimentoval a robil blbosti (opat ten JK-ov smajl ). Mne FT celkovo vyhovuje skusal som aj na Stars ale velmi sa mi tam nepacilo. Myslim si, ze z hladiska kvality hracov po NL10 je to asi o tom istom. Ine je to v kvantite samozrejme. Ale zatial ziadne problemy s FT z mojej strany
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
díky martell,
ja hrám na fulltilte kvôli rakebacku a bonusom,ktoré tvoria zatial vačšinu mojich ziskov..
ale uvažujem aj nad depozitom na pokerstarts ale až ak sa dostanem na vyššie limity..
aj tebe
ja hrám na fulltilte kvôli rakebacku a bonusom,ktoré tvoria zatial vačšinu mojich ziskov..
ale uvažujem aj nad depozitom na pokerstarts ale až ak sa dostanem na vyššie limity..
aj tebe
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
dve dnešné zaujímavé handy..ktoré by som rád počul ako zahrať od niekoho iného..
teda toto myslím,že je úplný štandard a nič iné sa tu robiŤ nedá,ale tak radšej to sem dám,lebo už veľa krát som niečo myslel a dopadlo to ako dopadlo..
MP2 (9,41) 32/23 1,9 250rúk
CO (5,20): 24/16 5,5 95rúk
HERO (5,00)
[/code]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (6 handed)
Hand recorder used for this poker hand: Elephant 0.69 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is BU with A, K
MP2 raises to $0,20, MP3 folds, CO calls $0,20, Hero raises to $0,80, 2 folds, MP2 calls $0,60, CO calls $0,60.
Flop: ($2,47) 8, A, T (3 players)
MP2 checks, CO checks, Hero bets $1,75, MP2 folds, CO calls $1,75.
Turn: ($5,97) 3 (2 players)
CO checks, Hero bets $2,45 (All-In), CO calls $2,45.
River: ($10,87) 5 (2 players)
Zaujíma ma hlavne táto ruka..
MP2 (5,68): 31/15 2,6 200rúk
HERO (8,05)
[/code]
Preflop: Hero is BU with Q, Q
MP2 calls $0,05, 2 folds, Hero raises to $0,25, 2 folds, MP2 calls $0,20.
Flop: ($0,57) T, J, 9 (2 players)
MP2 checks, Hero bets $0,40, MP2 calls $0,40.
Turn: ($1,37) 9 (2 players)
MP2 checks, Hero bets $1,05, MP2 calls $1,05.
River: ($3,47) 8 (2 players)
MP2 checks, Hero bets $1,25, MP2 raises to $3,15, Hero calls $1,90.
ďakujem..
teda toto myslím,že je úplný štandard a nič iné sa tu robiŤ nedá,ale tak radšej to sem dám,lebo už veľa krát som niečo myslel a dopadlo to ako dopadlo..
MP2 (9,41) 32/23 1,9 250rúk
CO (5,20): 24/16 5,5 95rúk
HERO (5,00)
[/code]
Preflop: Hero is BU with A, K
MP2 raises to $0,20, MP3 folds, CO calls $0,20, Hero raises to $0,80, 2 folds, MP2 calls $0,60, CO calls $0,60.
Flop: ($2,47) 8, A, T (3 players)
MP2 checks, CO checks, Hero bets $1,75, MP2 folds, CO calls $1,75.
Turn: ($5,97) 3 (2 players)
CO checks, Hero bets $2,45 (All-In), CO calls $2,45.
River: ($10,87) 5 (2 players)
Zaujíma ma hlavne táto ruka..
MP2 (5,68): 31/15 2,6 200rúk
HERO (8,05)
[/code]
Preflop: Hero is BU with Q, Q
MP2 calls $0,05, 2 folds, Hero raises to $0,25, 2 folds, MP2 calls $0,20.
Flop: ($0,57) T, J, 9 (2 players)
MP2 checks, Hero bets $0,40, MP2 calls $0,40.
Turn: ($1,37) 9 (2 players)
MP2 checks, Hero bets $1,05, MP2 calls $1,05.
River: ($3,47) 8 (2 players)
MP2 checks, Hero bets $1,25, MP2 raises to $3,15, Hero calls $1,90.
ďakujem..
-
ja osobne by som zahral obe ruky rovnako akurat ze v tej druhej ruke by som sa nezucastnoval heads upu ked chcem hrat 6max
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
to nebol hu ..ale ale normalne 6max..len to davam z elephatnta a da mi tam len info zučastnených hráčov po flope
-
poldinhoo napísal:to nebol hu ..ale ale normalne 6max..len to davam z elephatnta a da mi tam len info zučastnených hráčov po flope
asi si ma nepochopil som to myslel tak ze ked hram 6max a mam troch hracov a menej tak odchadzam od stola ale ked to ten elephant robi takym stylom tak potom je to oki
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
a ty si nepochopil mňa..
to bol normálny 6max a bolo nás pri stole 6..ale keď sem dávam ruky z elephanta,tak mi sem dá len údaje o hráčoch ktorí sa dostali na flop:)
máš tam v tej ruke na flope že "MP2 calls $0,05, 2 folds, Hero raises to $0,25, 2 folds, MP2 calls $0,20"
to bol normálny 6max a bolo nás pri stole 6..ale keď sem dávam ruky z elephanta,tak mi sem dá len údaje o hráčoch ktorí sa dostali na flop:)
máš tam v tej ruke na flope že "MP2 calls $0,05, 2 folds, Hero raises to $0,25, 2 folds, MP2 calls $0,20"
-
jedna vianočná ruka ..zahral som to trochu netradične a nejsom z tej ruky samozrejme nadšený..
takže by som bol rád keby mi niekto napísal kde sú chyby..ja už som result oriented:) a nedokážem to posúdiť spatne..
- PF call alebo raise?? mne sa páči call,lebo minraise som od neho videl prvý krát a nechcel som zo stredným párom hrať 3bet/fold ak ma 4betne..keď mi dával dobrú cenu sa pozrieť s nimi na flop..plus nepočítam,že to niekto z passivnych blindov squeezne ale veľmi často dorovnajú a ja získavam lepšie odds..
-flop as played..sa mi môj call nepáči a tu bude zrejme chyba,nie?..v drvivej vačšine to v takejto situácii skaldám,keďže nemám odds ťahať OESD..ale som to dorovnal s tým,že som ho po tej lajne,minraise PF a fullpot na flope tipoval na overpair a tak som to hral s tým,že ak trafím out,tak mám celý jeho stack..chyba?
-turn as played..nevidím nič z jeho lajny čo by ma bilo,skôr to vidím na ten overpair,možno combodraws, + mám blockery na postupku.. navyše myslím,že ma dorovná s veľa horšími rukami..lebo je fishka a má vysoké wtsd a ak 2xbetne fullpot tak nezloží NL5 hráč skoro nikdy..
CO (7,00) je 59/28 2,3 po 150rukach
HERO (5,16)
[/code]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (4 handed)
Preflop: Hero is BU with 9, 9
CO raises to $0,10, Hero calls $0,10, SB calls $0,08, BB calls $0,05.
Flop: ($0,40) 8, T, 7 (4 players)
SB checks, BB checks, CO bets $0,40, Hero calls $0,40, 2 folds.
Turn: ($1,20) J (2 players)
CO bets $1,20, Hero raises to $4,66 (All-In), CO calls $3,46.
River: ($10,52) K (1 players)
[spoiler=]Final Pot: $10,52
Results follow (highlight to see):
Hero shows a straight, jack high (9d 9s)
CO shows a straight, king high (Qc 9h)
CO wins with a straight, king high (Qc 9h)[/spoiler]
takže by som bol rád keby mi niekto napísal kde sú chyby..ja už som result oriented:) a nedokážem to posúdiť spatne..
- PF call alebo raise?? mne sa páči call,lebo minraise som od neho videl prvý krát a nechcel som zo stredným párom hrať 3bet/fold ak ma 4betne..keď mi dával dobrú cenu sa pozrieť s nimi na flop..plus nepočítam,že to niekto z passivnych blindov squeezne ale veľmi často dorovnajú a ja získavam lepšie odds..
-flop as played..sa mi môj call nepáči a tu bude zrejme chyba,nie?..v drvivej vačšine to v takejto situácii skaldám,keďže nemám odds ťahať OESD..ale som to dorovnal s tým,že som ho po tej lajne,minraise PF a fullpot na flope tipoval na overpair a tak som to hral s tým,že ak trafím out,tak mám celý jeho stack..chyba?
-turn as played..nevidím nič z jeho lajny čo by ma bilo,skôr to vidím na ten overpair,možno combodraws, + mám blockery na postupku.. navyše myslím,že ma dorovná s veľa horšími rukami..lebo je fishka a má vysoké wtsd a ak 2xbetne fullpot tak nezloží NL5 hráč skoro nikdy..
CO (7,00) je 59/28 2,3 po 150rukach
HERO (5,16)
[/code]
0,02/0,05 No-Limit Hold'em (4 handed)
Preflop: Hero is BU with 9, 9
CO raises to $0,10, Hero calls $0,10, SB calls $0,08, BB calls $0,05.
Flop: ($0,40) 8, T, 7 (4 players)
SB checks, BB checks, CO bets $0,40, Hero calls $0,40, 2 folds.
Turn: ($1,20) J (2 players)
CO bets $1,20, Hero raises to $4,66 (All-In), CO calls $3,46.
River: ($10,52) K (1 players)
[spoiler=]Final Pot: $10,52
Results follow (highlight to see):
Hero shows a straight, jack high (9d 9s)
CO shows a straight, king high (Qc 9h)
CO wins with a straight, king high (Qc 9h)[/spoiler]
-
myslim ze dobre zahrate
pf call sa mi paci
flop call sa mi paci viac nez raise - nezabudaj ze mas showdown value a tazko mozes ocakavat ze super ti foldne lepsiu ruku nez mas ty takze raise by daval zmysel jedine ak by si si myslel ze mas lepsiu ruku nez on a chcel by si ho chargovat za draws - podla vysky jeho betu ale tazko odhadnut ze drawuje, skor to vyzera na made hand
cize vsetko ok imo, netrap sa
pf call sa mi paci
flop call sa mi paci viac nez raise - nezabudaj ze mas showdown value a tazko mozes ocakavat ze super ti foldne lepsiu ruku nez mas ty takze raise by daval zmysel jedine ak by si si myslel ze mas lepsiu ruku nez on a chcel by si ho chargovat za draws - podla vysky jeho betu ale tazko odhadnut ze drawuje, skor to vyzera na made hand
cize vsetko ok imo, netrap sa
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.