Poldiho blog
Re: poldiho blog
aktualne mam asi 52BI na NL5..takže netlačí to ale ma to mrzí keď za týždeň spravím 10 hore dobrou hrou a plánujem shotovať na NL10 a potom chytím nejaký fps +tilt a dám 6BI dole..
proste tá psychika je pre mňa stále silný súper..
proste tá psychika je pre mňa stále silný súper..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
fok..
no už neviem čo so sebou a tak som si povedal,že dám šancu sss..
prvá session ever dnes asi 10-16stolov,fullring,NL5..300hands a ... +7BI +som si na jeden stôl dal omylom full BI a hneď som so setom zdabloval
bolo naozaj zaujímavé sledovať čo tam tí hráči callovali,a to som ešte stihol 2xprehrať QQ pf AI proti AK a AT
je s tým roboty s tým otváraním stolov a pod..a nie je to moc fun,ale keď k tomu pripočítam ešte rakeback tak by to mohlo byť celkom profitable..asi tomu dám šancu a uvidíme..popri tom sa zatial možem vzdelávať v BSS 6maxe lebo ten zatial proste ziskovo hrať neviem..
no už neviem čo so sebou a tak som si povedal,že dám šancu sss..
prvá session ever dnes asi 10-16stolov,fullring,NL5..300hands a ... +7BI +som si na jeden stôl dal omylom full BI a hneď som so setom zdabloval
bolo naozaj zaujímavé sledovať čo tam tí hráči callovali,a to som ešte stihol 2xprehrať QQ pf AI proti AK a AT
je s tým roboty s tým otváraním stolov a pod..a nie je to moc fun,ale keď k tomu pripočítam ešte rakeback tak by to mohlo byť celkom profitable..asi tomu dám šancu a uvidíme..popri tom sa zatial možem vzdelávať v BSS 6maxe lebo ten zatial proste ziskovo hrať neviem..
-
NL10+ !!!
A neskusaj SSS ved vies, ze ti ide aj BSS
A neskusaj SSS ved vies, ze ti ide aj BSS
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
čo NL10+ chlpik moj zlaty?nechapem
inak teraz zase +6BI..asi za 500hands...za 800hands som +13BI..chvílku to poskúšam..dám tomu čas..potrebujem pauzu od nejakého veľkého rozmýšlania..tak teraz hrám dony na P****Stars a sss na fulltilte..
wish me gl
inak teraz zase +6BI..asi za 500hands...za 800hands som +13BI..chvílku to poskúšam..dám tomu čas..potrebujem pauzu od nejakého veľkého rozmýšlania..tak teraz hrám dony na P****Stars a sss na fulltilte..
wish me gl
-
ale to máš 1bi= 20bb ?
a chceš tvrdiť, že za 8OO hands nevieš dať + 2bi pri BSS ???? Podla mna tebe by to nemalo robiť problém
a chceš tvrdiť, že za 8OO hands nevieš dať + 2bi pri BSS ???? Podla mna tebe by to nemalo robiť problém
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
no hej..20bb Buyins..
no problémy to robí riadne..som na NL5 SH -10BI lifetime..
no problémy to robí riadne..som na NL5 SH -10BI lifetime..
-
Tym NL10+ som myslel, ze v pohode mozes hrat na NL10 bez toho aby si sa strachoval o peniaze pretoze su tam taki blbci a zaplatia vselico
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
preco je SSS na micros dobry napad?to snad zvysuje hourly rate?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no nemám zatial vzorku..takže nemôžem zatial porovnať..
keď bude zhodnotím..zatial len skúšam
inak ak to sss pojde tak plánujem ísť vyššie,a tam by mi stačil aj profit len z rakebacku..
keď bude zhodnotím..zatial len skúšam
inak ak to sss pojde tak plánujem ísť vyššie,a tam by mi stačil aj profit len z rakebacku..
-
poldinhoo napísal:inak ak to sss pojde tak plánujem ísť vyššie,a tam by mi stačil aj profit len z rakebacku..
Tak tomu hovorim vysoke ciele ! No osobne si myslim, ze mas na viac so sucasnymi vedomostami ako na basic SSS a nekonecne sadania za stol. No ved sam uvidis casom, ze SSS dlho bavit vacsinu ludi nevydrzi .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.