Horsey7 napísal:treba sa pohrat s pokerstove aby si videl aky range predstavuje ake percento ruk + tvoj adjustment na zaklade history samozrejme
Kuknem na to. Thx Horsey

Horsey7 napísal:treba sa pohrat s pokerstove aby si videl aky range predstavuje ake percento ruk + tvoj adjustment na zaklade history samozrejme

Q
9
2
(2 players)
(2 players)
(2 players)
Q
8
A
T
6
(2 players)
(2 players)
(2 players)
A
6
9
4
Q
(2 players - 1 is all in)
9
A
8
8
5
(4 players)
(2 players)
(2 players)
T
8
J
J
7
(2 players)
(2 players)
(2 players)
J
8
6
7
K
(3 players)
K
6
9
3
K
(2 players)
(2 players)
(2 players)

DevilMayCry napísal:Chcem pocut nazory, vela nazorov, vsetky!!!

DevilMayCry napísal:Chcem pocut nazory, vela nazorov, vsetky!!!

TuKE napísal:..........
buschle napísal:..........

asi tiez Ok. Mesiac som ukoncil na -6 dolacoch co je uz nie je OK ale mohlo to byt aj horsie kedze v cashgame som uberlama a nevedel som si predstavit ze niekto moze byt este vacsia lama ako ja. Co sa tyka mojej hry je slabucka ale lepsim sa. Trochu mi pomohol HM ale na 2 stoloch ho nie je az tak treba. V poslednom case sa mi dari na stole behom chvile odhadnut minimalne jedneho velmi zleho hraca na ktoreho sa zameram a snazim sa ho obrat o vsetko. Problem je ze nemam cas na ziadne studium a tym padom to bude o dost tazsie sa niekam dostat. Ked k tomu priratam pocet 40 hodin co je velmi malo tak to naozaj bude strasna makacka sa zlepsovat. Dufajme ze casom sa oslobodim od svojej priyebanej (sry za vyraz ale dnes som sa strasne nasral v jobe
) prace a budem sa moct venovat tomu co ma bavi aj na viac ako 40h mesacne. Mojim problemom v minulosti boli zachvaty tiltu a to nie hociake. Strasne som nervacil co by nebolo az tak zle ale nedodrziavanie BR ma stalo takmer cely bankroll ktory som krvopotne nazbieral za tie 3 roky hrania nehrania pokru. A tu sa dostavam k napotesujucejsej veci co som za posledne 4 mesiace zistil. Niekedy v tom obdobi som si povedal DOST BOLO TILTOVANIA a fakt sa od vtedy nestalo zeby som nedodrzal BR. Sice nadavam jak chora vrana ale neovplyvnuje ma to a to je dolezite a robi mi to neskutocnu radost. Snad aj viac ako ked som vyhral svoj prvy turnaj. Viem sa ovladat, konecne. Trvalo to dlho ale dokazal som to.

popoba napísal:no offense ale ked vidis ze ti ten cash nejde tak co neskusis napr sng?mozno zistis ze to je to prave orechove pre teba

popoba napísal:...ked vidis ze ti ten cash nejde...

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.